Jeg elsker Fitberry klærne mine,jeg har til nå 5 sett av Fitberry et i svart,et i sagegrønn,et i mellomblå,et i rosa og et stripete i rosa,kommer også til og bestille meg et i stripete brun,for disse... Se mere
Virksomheden har svaret
God kvalitet og rask levering! Utrolig myke og behagelige plagg. Har bestilt herfra tre ganger så langt (samt kjøpt noe brukt fra secondhand-brukeren til Fitberry på Tise!) og jeg har vært like fornøy... Se mere
Virksomheden har svaret
Älskar mitt set från Fitberry, det är så gosigt och skönt att bära. Precis så som man vill ha det. Enda jag hade önskat är att de skulle vara lite mer specificerade i sina beskrivningar när det ko... Se mere
Virksomheden har svaret
Har 5 sett fra fitberry nå og venter på mitt 6. ;) jeg elsker settene, de er så fine og gode, og passer til alt! Enten om du bare skal være hjemme en dag, sitte på universitetet og studere, dra på en... Se mere
Virksomheden har svaret
Premium oversized sweats. Designed in Norway. Limited quantity drops.
Oslo, 0170, Oslo, Norge
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Genserne er gode men de loer veldig mye, noe som er irriterende da man ikke kan ha t skjorte under uten at der blir masse lo på den

Besvarelse fra Fitberry Sports
Pene klær, men elendig kundeservice. Sendte en bukse i retur pga feil størrelse. Får til svar at vi kan få den tilbake i retur igjen eller 40% refundert :))) De mener buksen er skitten, noe som er umulig da den er prøvd på nydusjet ren kropp og aldri brukt, ble lagt rett tilbake i pakken for å sendes i retur… Tviler på vi gidder handle der igjen.

Besvarelse fra Fitberry Sports
Det er kule klær som er komfortable å bruke, jeg har en singlet som er sykt komfortabel og jeg kan bruke den uten bh også! Det er litt unødvendig at klær som er utsolgt kommer opp først på nettsiden, bedre å legge dem nederst tenker jeg😊

Besvarelse fra Fitberry Sports
Rask levering, og produktene var akkurat som forventet! Anbefaler virkelig!

Besvarelse fra Fitberry Sports
Fine produkter og farger, men produktene er dessverre av dårlig kvalitet.
Kvaliteten står ikke i stil med prisen når du sammenligner med andre produkter.
Godt første inntrykk til det må vaskes, produktene tåler ikke normalt søl/slitasje.
Småbarnsforeldre som får litt søl kan ikke forvente at sølet går bort på disse produktene, selv om det går bort på lignende produkter fra andre konkurrenter.
Kundeservice kunne ikke bistå med å rette opp saken.
Fikk tilbud om 15% på nytt plagg, men når de da mener at det ikke er noe galt med plagget jeg har fått så gir det lite mening å bruke mer penger på tilsvarende produkt av dårlig kvalitet.

Besvarelse fra Fitberry Sports
Veldig deilig stoff og passform. Vakker, fresh, det eneste negative jeg kan plukke ut er at det er veldig dyrt, ellers er settene perfekte😍🌸

Fantastisk kvalitet, lynrask levering. Anbefales på det sterkeste 🤗

Besvarelse fra Fitberry Sports
Shortsen jeg kjøpte hva komfortabel myk og passet perfekt. Kommer til å kjøpe mer fra denne nettsiden 😍

Besvarelse fra Fitberry Sports
De klarte å miste pakken min i posten, og jeg måtte selv ta kontakt med de for å høre hva som foregikk. Utallige mail frem og tilbake uten at de kompenserer for dette på noe måte. Når jeg svarer at jeg ønsker at de skal sende meg pakken på nytt får jeg mail om at de er utsolgt. Leveringstid 1-2 dager står det, men har brukt over 2 uker med mail frem og tilbake for å få ordnet dette. Utrolig dårlig

Besvarelse fra Fitberry Sports
Jeg har absolutt ingenting og klage på! Elsker genserne her de er så gode og ha på og jeg elsker at strikket på genseren ikke er så slakt at man se ut som en potetsekk. Passformen er så fin og man ser og føler seg fresh!

Besvarelse fra Fitberry Sports
Enda jag hade önskat är att de skulle vara lite mer specificerade i sina beskrivningar när det kommer till storlekar. Ange mått på plaggen eller tydligare knyta ihop vilken modell som bär vilken storlek, för det framgår inte tillräckligt tydligt på hemsidan och upplevde att det var svårt att välja storlek. Annars är allt hur bra om helst, kommer bli fler köp!

Besvarelse fra Fitberry Sports
Pakken ble sendt raskt og kom fort. Varene er helt lik bildene og god kvalitet.

Besvarelse fra Fitberry Sports
Mykeste hettegenserne jeg har kjøpt noen gang. Flatterende og fine farger

Besvarelse fra Fitberry Sports
Veldig fornøyd, god kvalitet men ville gått en størrelse ned fra det man vanligvis har

Besvarelse fra Fitberry Sports
Sykt digge klær🩷 enkelt å finne hvilken størrelse som passer deg som førstegangs kjøper. Lever i settet så mye som mulig

Besvarelse fra Fitberry Sports
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.