Fitberry Sports Anmeldelser

4,6

Jeg elsker Fitberry klærne mine,jeg har til nå 5 sett av Fitberry et i svart,et i sagegrønn,et i mellomblå,et i rosa og et stripete i rosa,kommer også til og bestille meg et i stripete brun,for disse... Se mere

God kvalitet og rask levering! Utrolig myke og behagelige plagg. Har bestilt herfra tre ganger så langt (samt kjøpt noe brukt fra secondhand-brukeren til Fitberry på Tise!) og jeg har vært like fornøy... Se mere

Älskar mitt set från Fitberry, det är så gosigt och skönt att bära. Precis så som man vill ha det. Enda jag hade önskat är att de skulle vara lite mer specificerade i sina beskrivningar när det ko... Se mere

Har 5 sett fra fitberry nå og venter på mitt 6. ;) jeg elsker settene, de er så fine og gode, og passer til alt! Enten om du bare skal være hjemme en dag, sitte på universitetet og studere, dra på en... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Dametøjsbutik
  3. Sportstøjsbutik
  4. Streetwearbutik

Premium oversized sweats. Designed in Norway. Limited quantity drops.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Jeg elsker alle joggesettene mine!!

Jeg elsker alle joggesettene mine så mye!! Virkelig det eneste joggebukse jeg bruker, ettersom at de holde seg så fine. Føler ofte at andre joggesett blir stygge ettersom at man vasker de, men fitberry sine holder seg som om de er nye!!

2. april 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Takk for så fin tilbakemelding Charlotte, det setter vi utrolig stor pris på💕

Kjøpte i julegave til fruen

Kjøpte i julegave til fruen. Hun er superfornøyd og bruker settet hele tiden!

24. december 2025

Besvarelse fra Fitberry Sports

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding Ole! Vi er så glade for å høre at kjæresten din er fornøyd☺️

Mottok skadet bukse

Mottok skadet bukse. Ble tilbudt 300 for å beholde eller refund ved retur. Lager var tomt så kunne ikke få ny

27. februar 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Beklager igjen for at du mottok en bukse med defekt, Bjørn. Det skal selvfølgelig ikke skje, og vi forstår veldig godt at dette var en skuffende opplevelse. Vi beklager også dersom løsningen vi kom frem til ikke nådde opp til forventningene dine, og tar med oss tilbakemeldingen din videre🫶🏻

Veldig god kvalitet på klærne

Veldig god kvalitet på klærne. Mye for pengene

19. marts 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten! Tusen takk for tilbakemeldingen din☺️

Settene er så sykt fine!

Settene er så sykt fine!! Perfekt etter trening, til reise eller å bare gå med hjemme🥰 Hettegenseren er ganske oversized, jeg gikk en størrelse ned og den var fortsatt litt romslig. Men alt i alt et stoffet veldig mykt og jeg kommer nok til å kjøpe mange flere sett🤪

15. marts 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så utrolig hyggelig å høre at du liker Fitberry-settene Vineta! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din🥹

Flatterende og fine klær

Utrolig gode og myke klær! Absolutt verdt prisen🤩 Kommer til å bestille mer herifra!

10. marts 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du liker plaggene våre Anine! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din☺️

Alt var perfekt

Alt var perfekt! Kvalitet, levering og selvfølgelig joggesettet. Hvis du står mellom to størrelser, hadde jeg tatt den mindre størrelsen, da spesielt genseren er ganske over sized. Men alt i alt kjempefornøyd! Allerede kjøpt et nytt sett som er på vei….

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding Nora! Håper du blir like fornøyd med det nye settet ditt når det kommer🫶🏼

Kjøpt til 2 sett, veldig fornøyd

Kjøpt til 2 sett til kjærsten min. Perfekt passform og god kvalitet. God og varm fleece inni. Hun er veldig fornøyd. Litt dyrt men er verdt det sier hun. Rask levering.

5. marts 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Såå hyggelig at kjæresten din ble fornøyd med settene sine⭐️ Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss!

Mykeste joggebuksene

Joggebuksene jeg bestilte har blitt mine nye favoritt bukser, de er tjukke og myke. Hettegenseren bestilte jeg i en størrelse større enn jeg vanligvis bruker, men jeg syns den fortsatt var nokså liten for meg. Jeg kommer uansett til å bestille igjen😛

13. februar 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du ønsker å bestille igjen! Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi stor pris på☺️

Virkelig bra kvalitet på hettegenserne

Virkelig bra kvalitet på hettegenserne! De er oversized, så du kan ta en str mindre enn normalt! Har kun prøvd en joggebukse, den hadde lange nokk bein, men liker dessverre ikke low waist, skulle ønske jeg fikk tak i mid og high!

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så godt å høre at du er fornøyd med kvaliteten på produktene Anniken! Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre🫶🏼

Super gode klær

Super gode klær! Er store i str, så anbefaler å gå ned en størrelse

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så hyggelig å høre at du liker produktene våre Oda☺️ Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding!

Elsker settene og fargene ❤️‍🔥

Veldig fornøyd med mine sikkert 10 hoodies/joggesett 🫣🤪 Elsker fargene og føler meg alltid fresh i joggesettene 😍 Størrelsene er spot on! Ønsker meg veldig ett "sommer-sett" med litt tynnere stoff på hoodie og joggebukse/shorts i freshe sommerfarger! 🤍 Heier veldig på bedrifter som dette med kvinnelige gründere 🥹🤩

Besvarelse fra Fitberry Sports

Så utrolig hyggelig å høre Hege! Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre💕

Gode og fine klær

Gode og fine klær. Synd at så mye er utsolgt, lenge å vente på drop. Men, når man venter på noe bra…;)

31. januar 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk Marit! Så bra du er fornøyd med plaggene våre☺️

Joggesettet mitt mistet farge i vask, men kundeservice var svært behjelpelig å fikk det ordnet med en gang. Rask levering, rask respons på mail - alt i alt veldig fornøyd. Anbefales :)

5. marts 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for tilbakemeldingen Lene! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og kundeservicen hos oss🫶🏼

Ekstremt fine joggedresser

Ekstremt fine joggedresser. Man ser ut ifra kvalitet og design at dette er nøye gjennomført. Eier god over 20 plagg og gleder meg til neste drop! Håper veldig at de kjører et nytt drop på singletene og at evt crop tops kommer inn 🤍🤩

Kundeservicen er også upåklagelig og leveringen er rask!

18. februar 2026

Besvarelse fra Fitberry Sports

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding Camilla, det setter vi stor pris på🥰