Hengel volgens afspraak met elastiek montage goed verpakt geleverd. Bij het afrekenen komt er wel € 17,95 aan bezorgkosten bij!! Dat viel mij tegen,dacht dat de hengel gratis verzonden zou worden.
Al meerdere keren besteld bij Fish Inn en telkens super tevreden. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Een absolute aanrader voor iedere visser!"
Ik was opzoek naar een nieuwe verticaal hengel voor in de Bellyboat. Ik kwam na een zoektocht uit op de Westin W6. Overal in Nederland rond de €300, bij Fishinn €200. Titel en beschrijving klopte niet... Se mere
Super service, had een beetmelder gekocht R4 van Nash als aanvulling voor mijn bestaand set. Deze was na enkele uren van gebruik een defect waar genomen. Na een simpel mailtje werd me alles opgestuu... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fish Inn & Outdoor is een 1.000 m2 tellende megastore gerunned door fanatieke vissers.
Doctor Cuypersstraat 24, 5912 KA, Venlo, Holland
- www.fishinn.nl
Snelle en goede levering niets op aan…
Snelle en goede levering niets op aan te merken
Goede service.
Mijn bestelde net was opeens niet meer leverbaar. Ze belde mij gelijk op met een mooie oplossing en de volgende dag had ik hem al in huis. Echt top geregeld.
Scherpe prijs en snelle levering.
Fish inn duidelijk en betrouwbare goede…
Fish inn duidelijk en betrouwbare goede services en snelle levering
Klasse bedrijf
Klasse bedrijf. Goede afspraken mee te maken. Supersnelle levering via bestelling internet. Houden je up-to-date met deelleveringen. Levering door goede koeriersdienst. Goede prijs! Bestelde product kom ik bij een grote landelijke speler in mijn omgeving voor een aanzienlijk hogere verkoopprijs (> € 40) tegen. Bij Fish-inn gratis aan huis geleverd.
Tripod van Korum besteld
Tripod van Korum besteld
Prijs was erg aantrekkelijk
Heb al eerder bij fishinn besteld dat ging ook prima
Bestelde item was goed ingepakt
En levering was snel. Dit x gekozen voor n afhaalpunt
Super tevreden over deze (web)winkel in…
Super tevreden over deze (web)winkel in Venlo! De hengelsportbenodigdheden zijn van topkwaliteit en worden supersnel verzonden – echt ideaal als je snel iets nodig hebt. Ook de reactie op e-mails en berichten is razendsnel en vriendelijk. Je merkt dat er een gedreven en professioneel team achter de schermen zit dat echt met je meedenkt.
Kortom: een echte aanrader voor elke sportvisser, zowel online als in de winkel. Ik blijf hier zeker terugkomen en bestellen!
Fijne webwinkel
Snelle levering.
Geeft goede informatie, biedt prima ondersteuning en service voor scherpe prijzen! Aanrader!
Supersnelle levering...
Supersnelle levering.... Vandaag besteld morgen in huis
Ondanks dat in eerste instantie een…
Ondanks dat in eerste instantie een verkeerde hengel is bezorgd, is dat snel en fatsoenlijk opgelost. Netjes te woord gestaan en direct de juiste hengel verstuurd. Zelfs nog voordat de verkeerde hengel retour was gestuurd.
Ze hadden wat ik nodig had en hebben…
Ze hadden wat ik nodig had en hebben het snel verstuurd goede service helemaal top
Mijn bestelling was niet op voorraad, maar top geregeld samen.
Ik had een bestelling geplaatst, maar 1 dingetje die ik had besteld was niet meer op voorraad helaas, dus ik werd netjes gebeld en we zijn samen tot een oplossing gekomen. TOP.
Prices competitive with other…
Prices competitive with other providers. Clearly states what is covered without going into confusing summaries. I particularly like the fact that they specialise in insurance for the disabled.
Online bestelling prima afgehandeld en…
Online bestelling prima afgehandeld en in de zaak opgehaald.
Wel vreemd dat ze twee soorten tegoedbonnen hebben die niet zowel online als offline gebruikt kunnen worden.
En dat ik deze digitale tijd....
Alles volgens afspraak uitgevoerd en…
Alles volgens afspraak uitgevoerd en keurig verpakt.
Snel geleverd en goed in gepakt.