Vi havde bestilt tid til montering af 4x bridgestone sommerdæk på 18 “ alufælge Min frue kørte ud med bilen, og ventede ved montering Medarbejder/muligt ejer oplyste at efter monteringen var... Se mere
Ved min henvendelse til First Stop i Svendborg (Svendborg Dækcenter ApS) blev jeg mødt af indehaveren (en pige). På intet tidspunkt var jeg i tvivl om hendes viden og evner, for hun besvarede præcis... Se mere
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Forst Stop Slagelse . Fra start til slut var servicen i top – venligt personale, hurtig betjening og professionel håndtering af opgaven. Jeg har fået n... Se mere
Sigma 1, 8382, Hinnerup, Danmark
- info@firststop.dk
- www.firststop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
First stop Maribo
First stop Maribo; langsom,fejlbehæftet,og dyr. Det er den korte version!
super god og hurtig service. Top point fra mig
Altid super god og hurtig service. Top point fra mig
Jeg har brugt First Stop i Vejle et par…
Jeg har brugt First Stop i Vejle et par gange, som det er helt slut med nu. Chefen virker altid mavesur, og da jeg spurgte da jeg fik skiftet til Vinterdæk, om han vil tjekke mit Venstre baghjul, om der sidder et søm i, så jeg evt kunne købe et nyt hjul af ham var kommentaren “Du har altså kun booket 15 minutter” og vendte sig om. Resten af personalet er der heller ikke meget service eller smil over. Jeg kærte min trailer med Sommerhjul ud til min bil, hvortil de hurtigt kørte porten i, uden et Farvel el lign. Kan ikke anbefale folk at bruge dette sted.
Super service i Søborg
Utæt ventil på baghjul blev fikset med det samme. Superduper service og min bedste anbefaling af værkstedet i Søborg.
MEGA STOR FEJL
MEGA STOR FEJL.
Vi får skiftet begge fordæk hos firststop dækcenter i køge.. grundet af vi skal have den sporet dagen efter hos mercedes. Da vi ankommer til mercedes fortæller de os, at vores ene fordæk er vendt forkert, samt at de ikke har afbalanceret den, der manglet 30 gram. Så nu skal vi betale mercedes for en fejl first stop i køge dækcenter har lavet. Rettet rystet vildt meget, derfor kigget mercedes på problemet.
Det er simpelthen ikke I orden at man betaler for en service og fint at mercedes finder den fejl..
Vi har ikke kunne køre til køge, da mercedes allerede var i gang med sporing på bilen.
Fantastisk fin service
Jeg har besøgt First Stop Søborg to gange. Den ene gang for at få lappet et dæk, den anden gang for afbalancering af hjul. Begge gange kom jeg til samme dag og der blevet tage sig af opgaven med det samme. Fantastiske flinke meget hurtig arbejdende mennesker, med en helt utrolig god service som jeg ikke har mødt andre steder. Det er med glæde at jeg kan give stedet mine bedste anbefalinger
K. Christianse , Gentofte
God og hurtig service
Kørte en skrue op i dækket på Helsingør motorvejen på vej til arbejde. Ringede til Nicolai i Søborg. Kom forbi med det samme, tog 20. min og fikse med et smil. Det er god stil, tak.
Hurtig og professionel betjening..
Jeg har fået nye sommer dæk monteret på begge mine biler, og det hele blev gjort effektivt og uden ventetid. Personalet tog sig tid til at forklare dæktryk og slidmønstre, og jeg følte mig tryg ved, at arbejdet blev udført ordentligt.
Priserne er rimelige, og man mærker, at kundetilfredshed er en prioritet. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal have skiftet dæk.
Kan varmt anbefales!
First Stop Vordingborg
Vordingborg, hold nu op en god service man får, vi kan ikke rose dem nok, de laver ingen svinkeærinder, tværtimod, anbefaler alternativer hvor man kan få det lavet til en anden pris ( de havde ikke værktøjet) sidste eksempel er vi kørte til syn med vores bil og de dumpede den, vi kørte naturligvis over til first stop og bad dem lave det der stod på syns sedlen, vi får en tid og de ringer meget uforstående og siger at det ser mærkeligt ud de kan ikke se det der er noteret, vælger at køre hen samme sted og syne den og den glider lige igennem.
Hmmm ja de tager kun for en arbejdstime inkl alt, og vi takker for god service, som altid.
Brug dem hvis du IKKE vil snydes
First Stop, Tølløse Dækcenter
First Stop, Tølløse Dækcenter.
Er nu kommet der i et par år, er servicen er langt mere end 5 stjerne.
Altid mødes man med et smil, og kan få en lille snak mens der skiftes hjul/dæk.
Bor selv 65 km væk, og kunne nemt køre forbi et andet dækcenter, men ved jeg aldrig ville kunne få så god en service som i Tølløse
Super Service og Beredvillighed hos First Stop i Køge!
Jeg var i forlængelse af et periodesyn på min bil, temmelig rådvild eftersom min bil desværre ikke gik igennem pga. et presserende behov for udskiftning af specielt mit ene dæk.
Det var kritisk nok til at det blev mig opfordret at få skiftet dækket med det samme.
Jeg forlod synsstedet, og drejede ind lidt længere oppe af vejen hos First Stop i Køge, og mødte her Mads.
Hold nu op, en effektivitet og service:
- Super modtagelse og beredvillighed til at ville hjælpe i min temmelig pressede situation.
- Super fin og fornuftig pris på udskiftning af alle dæk inkl. afbalancering.
- Bare virkelig Top-God forståelse for at levere en god service
TAK for en fantastisk god oplevelse - Jeg vil helt sikkert komme igen og få skiftet mine dæk hos First Stop i Køge!
Vi havde bestilt tid til montering af…
Vi havde bestilt tid til montering af 4x bridgestone sommerdæk på 18 “ alufælge
Min frue kørte ud med bilen, og ventede ved montering
Medarbejder/muligt ejer oplyste at efter monteringen var 1 fælg skævt havde de åbenbart set etc…
Herefter (sidste sæson) afmonterede jeg sommerdæk og satte vinterdæk på
Var nyeligt på auto værksted hvor jeg skulle have monteret mine nye sommerdæk
Hvor det ses at fælget er fuldstændig skævt og ødelagt og ikke kan rettes/reddes
Hvorfor at det er tåbeligt at ovenstående dækværksted montere nyt dæk på sådan et fælg!
First stop Vordingborg..
Total arrogant
Total arrogant, selvfed og elendigt service.
Kom aldrig here, virkelig en elendigt firma first stop i Vejle !
First Stop Gilleleje!
First Stop Gilleleje!
Alle gode gange tre...
Jeg skulle akut bruge 2 nye bagdæk, og First Stop i Gilleleje kunne have dem hjemme i løbet af 2 dage.
1. besøg
Tid til montering blev aftalt onsdag morgen 20/12 kl. 7:30.
Desværre havde de bestilt forkerte dæk hjem, så jeg måtte gå med uforettet sag.
Dette kunne (måske) være checket, inden jeg kom...
2. besøg
Nye dæk bliver bestilt, og jeg bliver ringet op torsdag 21/12 kl. 14 og informeret, at jeg kan komme nu og få skiftet dækkene - fedt!
Jeg kører i hast fra København til Gilleleje og når derop kl. 15:45, men får så at vide, at deres maskine til at skifte dæk ikke virker.
Måske dette (også) skulle være checket inden jeg kom...
3. besøg
Her til morgen (fredag 22/12) bliver jeg så ringet op og for at vide, at jeg skal komme inden kl. 12, da ikke engang "Dronningen" vil få skiftet dæk efter denne tid, så jeg haster afsted i pyjamas og får så (endelig) sat nye dæk på.
Tak for det...
_______
Årsagen til min tre stjerner er, at jeg ikke synes First Stop i Gilleleje tog ejerskab på først forkerte dæk og så en maskine der ikke virker.
Hver gang måtte jeg selv sige "hvad så - hvordan løser vi det" og presse på, så det kunne nås inden jul og helligdagene.
Jeg spurgte høfligt om en lille kontantrabat for mit besvær, men det kunne ikke lade sig gøre, "da man ikke bliver fed af at sælge dæk" fik jeg at vide...
Heller ingen "undskyld for ulejligheden - og beklager vi har klokket i det, og du 3 gange må komme til os".
Men jeg bruger naturligvis First Stop igen, da man skal støtte lokalt - men der er godt nok plads til forbedring af koordination, information og kundeservice.
Glædelig jul.
Serviceminded,imødekommende,professionelle
Endnu en gang utroligt imødekommende Personale, der altid har kunderne i fokus, vi har handlet dæk her i en menneske alder og forsætter naturlig vis!
Tusind tak for rigtig god service, og gode priser 👍
Aldrig mere firststop !!!
Jeg har ellers altid kommet hos firststop i Hillerød når der skulle skifte hjul, da jeg denne gang skulle have skiftet nogle dæk som jeg selv havde købt var de lige pludselig ikke så hjælpsom mere.
Nej man skal købe dæk hos dem hvis de skal hjælpe.
Jeg bruger aldrig firststop mere og vil anbefale at andre gør det samme.
First stop is Last stop
Dækhotel og vinter-/ sommerskifte af hjul ved First Stop Middelfart ( Middelfart Dæk og AutoCenter ApS)
Da jeg kørte derfra efter skift til mine sommerdæk lyste alarm at dæktryk overvågning behøver service. (dvs at ventilerne ikke er kodet rigtigt til bilens computer)
Ringede til ejer som sagde jeg kunne komme ind, så må de kigge på det..
- efter 1/2 time på værkstedet kommer han igen og siger at fejlen nu er væk, men han kan ikke garantere at den ikke kommer igen.? ... noget om at OPEL har mange fejl på det, og min Astra er en fransk model?? - hvilket ikke er rigtigt !
- og så var der lige en faktura på 788 kr !!!
Jeg kørte derfra, godt sur over det, - og 10 min efter var fejlen der igen !! - ringede til ejer, som nu sagde at han skulle omprogrammere hele bilen, og hvad det ville koste kunne han ikke love !
Kørte derfor ind til A. Nielsen OPEL forhandler i Middelfart, - 2 min tog det dem at rette fejlen og faktura på 0,00 kr. !!
De kender godt problemet med dækcentrene, som ikke magter at kode ventilerne !!
Erfaring rigere, Dækhotel opsagt hos First Stop, og det blev LAST STOP hos dem !
Perfekt service
Perfekt service, i Gilleleje afdelingen.
Vores dæk blev lappet, mens vi fik en kop kaffe
De giver et mundtlig tilbud på fire…
De giver et mundtlig tilbud på fire vinterdæk med påsætning og når i så er færdige forhøjer de prisen med over 800 kr det er fanme noget svineri . folk så pas på med at handle hos dem
First Stop Vejle
3. besøg idag. Startede for 2 år siden hos First Stop Vejle. Bl.a dæk køb, dæk montering og dæk opbevaring samt 2 x stor service herunder olieskift/oliefilter/bremseskiver lygter osv osv osv. Yderst kompetent og venligt personale, yderst fornuftige priser - selv om jeg har over 30 km til værkstedet vil jeg ikke skifte værksted - det nærmeste First Stop værksted er ellers under 3 km væk fra bopælen :-D Stor ros og tommel op til Morten, Allan & Mark
Mvh Bent