Firststopdanmark Anmeldelser 6

3. Butik med biltilbehør
  4. Bilforhandler
  5. Privatchauffør
  6. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

First Stop Danmark er et landsdækkende dæk og autoservicecenter. Med mere end 2000 forhandlere på verdensplan, er du sikret en ordentligt kvalitet!

4,2

God

Stod i en lidt akut situation da et…

Stod i en lidt akut situation da et bunddæksel var faldet af bilen efter jeg havde påkørt noget is på vejen. Skaffede et nyt dæksel og ringede til First Stop Danmark da nin normale mekaniker holdt lukket så jeg var ikke engang fast kunde ved dem men ringede kl 13 og 13.30 fik jeg en tid og de skiftede det bunddække og da jeg sku til at betale sagde de at det var op huset!! Jeg gav dem så til lidt morgenbrød som tak! Fremragende service og flot værksted med lækkert udstyr! Skal snart have nye dæk på bilen og der ved jeg godt hvor jeg kører hen 😉 de varmeste anbefalinger herfra!

19. februar 2026

Professionelt personale

Jeg har fået lavet serviceeftersyn hos First Stop i Vejle på begge mine biler. Professionelt og serviceminded personale, som fik mig til at føle mig tryg ved at overlade min bil.

26. april 2021

Tyve og Løgnere

Havde min bil til årligt AC eftersyn (tæt på mit arbejde, og derfor valgte jeg dem). De ringede og fortalte at min AC kompressor var defekt og skulle skiftes. Spurgte hvad de skulle have for det, og værkstedschef Thomas H. K. Jensen sagde at de kunne gøre det for kr. 5.700,-
Da jeg vidste at min AC kompressor virkede da jeg kørte bilen til FirstStop i Gilleleje, så sagde jeg nej tak. De ville dog have prisen for et AC gennemsyn for at udleverer min nøgle.
Da jeg forlod FirstStop, virkede min AC slet ikke. Kørte den til andet værksted, som kunne konstaterer at alt virkede, men at alt mit kølevæske var tappet af.
Vi har tilsat kontrastvæske, så vi kan se om min AC køler eller andet er utæt, men den er helt tæt. De havde simpelthen stjålet mit kølemiddel.
Har konfronteret værkstedschefen, som indrømmede at der nok var sket en "fejl". Jeg kunne komme ned og få godtgjort mit tab (som jeg forstår det på mail), men han var ikke på værkstedet som aftalt.
Har måtte anmelde dem til Politiet for tyveri (over 500 gram kølemiddel er stjålet).
Og han benægter heller ikke at han forsøgte at snyde mig for kr. 5.700,- oven i det et AC eftersyn koster. Og AC "eftersynet" måtte jeg betale.... Men han tør ikke være på værkstedet som aftalt når jeg kommer for at høre hvordan de vil kompenserer for mine udgifter (nyt AC eftersyn og 535 gram kølemiddel oven i den betaling FirstStop har taget). Og så er der besværet....
Benyt et andet værksted, hvor de ikke lyver og stjæler!

12. juni 2019

Er dette din virksomhed?