Fantastisk mad: antipasto (nr. 3 + 455) og dernæst Risotto Mamma Mia, som smagte himmelsk og vi blev rigelig mætte. Meget imødekommende personale og fin servering med tilpas ventetid, måske et par... Se mere
Fantastisk oplevelse Var nede og spise her for nogle dag siden, maden smagte simpelhen fantastisk. Og servicen var rigtig god, de super flinke og meget hjælpsomme. Bedste pizzaria kommer ihverfald... Se mere
Meget kold oplevelse. Vi var 4 ved bordet og det trak så vi alle overvejede at tage overtøj på igen (den ene tog jakke på igen) vi tog kontakt til personalet der slukkede for deres air condition, hvil... Se mere
På vej til koncert i Haderslev 08.10.2015, havde vi bestilt bord på Firenze. Vi bestilte 2 pizza (109,- st) og insalate caprese (69,-) - pizzaen var med FROSSEN spinat ovenpå - pizzaen va... Se mere
"Et øjeblik" blev til 35 minutters…
"Et øjeblik" blev til 35 minutters ventetid! - UACCEPTABELT
Ringede ind for at bestille mad. Mit opkald bliver besvaret af, går jeg ud fra, en tjener og inden jeg når at sige noget, bliver jeg mødt med ordene: "Lige et øjeblik".
Jeg venter gerne, men inden jeg ser mig om, er der gået 30 minutter. Det mest ufattelige ved det hele er, at jeg under hele opkaldet kunne høre personer tæt på telefonen. Hvis det er virkelig er fordi I havde travlt, så kunne I lige så godt bare sige det og så skulle jeg nok bestille mad et andet sted fra. Det ville jo være helt fair - Værre er den altså ikke. Hvorfor spilder I min tid?
Jeg har altid været glad for at bestille mad hos jer, og har aldrig oplevet noget så kedeligt som dette. Er jeres høje standard på kundeservice, som jeg kender den, faldet?
Talentløst kundeservice så det basker!
Fantastisk pizza
Fantastisk pizza, vi køre med glæde fra Vojens til Haderslev for at hente pizza. Vi har altid fået noget godt derfra, kan varmt anbefales.
Utrolig god smagsoplevelse
Har i dag hente 2x3 retters menu fra Firenze. Det var en super smagsoplevelse igennem alle 3 retter og alle pengene værd. Helt sikkert ikke sidste gang vi bruger den restaurant. 5 stjerner herfra.
Meget hyggeligt sted
Dejlig mad og sød betjening. Et par småfejl som venten på brød og bestik udgør den sidste manglende stjerne.
Absolut det bedste Pizza i Haderslev
Absolut det bedste Pizza i Haderslev, har prøvet andet - men synes Firenze gør det godt og varerne er friske og velsmagende.. En tilfreds kunde, som har spist der mere end 5 gange.
Ikke den heldigste aften for Firenze
Ikke den heldigste aften for Firenze! Fra maden var bestilt til den kom, gik der over en time. Cola uden brus og lunkne fadøl. Vi henvendte os til 3 forskellige tjenere der sådan set ikke kunne være mere ligeglade. Firenze får knebet sig op på to stjerner fordi maden var ok. Men det er 9 mand der ikke kommer på Firenze igen.
Decideret dårligt mad
På vej til koncert i Haderslev 08.10.2015, havde vi bestilt bord på Firenze.
Vi bestilte 2 pizza (109,- st) og insalate caprese (69,-)
- pizzaen var med FROSSEN spinat ovenpå
- pizzaen var total SMAGSLØS
- pizzabunden var VÆRRE end dybfrost pizza i fakta
- salaten var IKKE hvad der betrgates som "caprese", dvs med TOMAT og MOZZERELLA, men med salatost, agurk, løg, tomat, eddike
Det var simpelthen for dårligt og ulækkert, og restauranten burde laves om til en grillbar eller lukkes...
Kommer der gerne igen og igen
Var sammen med en flok veninder på Firenze her til aften. Sød og hurtig betjening, store portioner. Min steak var perfekt stegt til mediumrare, som anmodet.
Der er altid hyggeligt på Firenze og priserne matcher maden.
Perfekt!
Har fået pizza fra Firenze rigtig mange gange, og de har altid været super lækre. Der er hyggeligt i restauranten, servicen er i top og de er altid venlige. :)
Middelmådige Pizza - super dårlig betjening og lang ventetid
Havde bestil bord til hele familien i vores sommerferie 2010. Børnene ville gerne have børnepizzaer og den ene gerne ville have lidt andet fyld, derfor spurgte vi om man kunne få en af de andre pizzer på menukortet bare som en brønepizza, hvortil tjeneren svare: Ingen problem det kan I godt.
Vi sad tæt ved indgangen og der stod hele tiden folk (op af vores bord) som ventede på at få pizzaer som take-away, så vi kunne på ingen måde snakke privat.
De havde helt klart taget alt for mange tak-away ordre ind, så da vi efter lang tids vente rykkede for vore Pizzaer, fik vi at vide at de først lige var kommet i ovnen !!! Pizzaene var hverken gode eller dårlige nærmest lidt intetsigende (vi har spist mange pizzaer og været på mange pizzar resturanter, så vi har noget erfaring). Og da vi så fik regningen var der en voksen pizza for meget, det viste sig at den børnepizza som tjeneren havde sagt at der "ingen problemer var med" var opkrævet til fuld pris. Tjeneren kunne godt se at det var en fejl, men efter at hun havde snakket med ham bag skranken, kom hun tilbage og sagde, at det var der ikke noget at gøre ved, vi skulle betale voksenpris for den ene børnepizza !!! ufattelig dårlig behandling. Der kommer vi ALDRIG igen også selv om vi igen i år skal holde ferie nær ved Haderslev. Det er formentlig den dårligste resturantoplevelse jeg nogensinde har haft.