Very good service and really looking after the customers concerns and wishes. I got a wood fired hot tub and the quality is really good. It heats up quickly and keeps the water warm very long (30+ho... Se mere

Onlangs een Vanamo XL hottub aangeschaft van Finnwald. Kwaliteit van het product is super. Afwerkings niveau evenals super. Van de bedieningselementen tot aan het laswerk van de kachel, alles is pr... Se mere

Begin van het jaar een hottub besteld en netjes geleverd op de afgesproken datum. Hottub werkt naar tevredenheid. Warmt snel op en functioneert uitstekend. Installatie heeft Finnwald gedaan maar we he... Se mere

Wij hebben een jacuzzi op hout gestookt bij Finnwald gekocht. Bij veel bedrijven rond gekeken maar we werden nergens zo goed behandeld als bij Finnwald. Bij alle vragen die we hadden en nog hebben b... Se mere

1. Butik med havemøbler

Welkom bij FinnWald! Bij FinnWald vinden wij het belangrijk dat je tijd voor jezelf, familie of vrienden neemt. Dat je thuis kunt ontspannen op een makkelijke manier. Hoe lekker is het om in je tuin te genieten van jouw eigen sauna of hottub. Even jouw gedachten op nul en een moment van pure ontspanning beleven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan uw gezondheid. Een sauna sessie heeft veel gezondheidsvoordelen. Het verhoogd je immuunsysteem, bevorderd de bloedsomloop en verbeterd de huid. Bekijk onze website voor alle informatie! Of maak een afspraak voor in onze showroom.

4,8

Een betrouwbare bedrijf.

Een betrouwbare bedrijf.
Levert getrouw het produkt
Goede communicatie en denken met je mee,

22. september 2023
Finnwald-logo

Besvarelse fra Finnwald

Bedankt voor je review op Trustpilot! We waarderen je feedback enorm. 😊

Mooie hottub Vantana aangekocht

Na enig vergelijkend opzoekwerk zijn we terechtgekomen bij Finnwald. Naar NL getrokken en daar onze hottub Vantana gekocht. Zeer vriendelijke
eigenaar Dani en opa Nico, die de hottub gisteren netjes afleverde tot op locatie. Zeer complete uitleg gekregen ! Kortom, dit bedrijf is een echte aanrader.
Wederom een tevreden klant.
Dario uit België.

Gisteren werd onze hottub Vantana geleverd

22. maj 2023
Finnwald-logo

Besvarelse fra Finnwald

Hoi Dario,

Super fijn om te horen dat je zeer positief over ons bent! Geniet van de warme hottub!

Met vriendelijke groet,

Dani Dunsbergen
FinnWald

Aanrader!

Zeer behulpzame vriendelijke verkoper, supersnelle levering en wederom vriendelijke behulpzame bezorger. Zelfde dag al heerlijk kunnen genieten van de hottub (met bubbels)!

7. juli 2022

Zeer enthousiaste jonge eigenaar.

Zeer enthousiaste jonge eigenaar.
Snelle levering en hulp bij plaatsen.
Duidelijk en zeer behulpzaam. Na eerste keer gebruik hadden we een lekkage van de hottub, deze is keurig en vlot verholpen. Kortom heel erg tevreden. We gunnen deze jongen een goed lopend bedrijf!

20. januar 2022

Heel vriendelijk en goed advies aan…

Heel vriendelijk en goed advies aan telefoon. Denkt ook goed mee en een snelle levering.
Werd gebracht door een hele vriendelijke man die goed heeft meegeholpen tot de hottub helemaal op de goede plek stond! Verder heeft hij alles mee uitgepakt en goed uitgelegd! Alles probleemloos verlopen echt een aanrader!

30. december 2021