Vriendelijk, deskundig personeel. Ze zijn service gericht en denken met je mee. Beselling was eerder klaar dan verwacht, ook daar goede communicatie over.

Se, hvad kunderne siger
In de fiets voordeel shop van Hilversum geweest en twee nieuwe fietsen aangeschaft. Geholpen door zeer kundig en aardige specialist. Die eerlijk zijn mening gaf en mij daarmee goed heeft geholpen. Bij... Se mere
In de winkel zeer goed geholpen, goed advies. Het hoofdkantoor was mijn bestelnummer kwijt waardoor de bestelling van de leasefiets erg lang heeft geduurd maar daar kon de winkel niks aan doen.
Geweldig! Na een valpartij was het schakelmechanisme van mijn Stromer ST 2 ontregeld. Via het internet kwam ik terecht bij fietsvoordeelshop.nl in Hilversum. Ondanks de drukte werd ik gelijk geholpen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Hilversum
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA, Hilversum, Noord-Holland, Holland
- 035 303 0067
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De fiets stond netjes klaar en alles…
De fiets stond netjes klaar en alles was snel afgehandeld.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Geen goede ervaring met deze winkel
Geen goede ervaring met deze winkel. Ik bracht daar mijn fiets met een lekke achterband. Ze gingen dat proberen dezelfde dag nog te doen, dat lukte niet, maar een week later moest ik langsgaan om te horen dat er nog steeds niks mee gedaan was. Er werd gezegd dat ze er "zo mee aan de slag zouden gaan", ik kon later die dag een belletje verwachten. Vier dagen later maar weer langs geweest en wederom was er nog niks aan gedaan. Als je het niet redt prima, maar zeg gewoon dat het wel twee weken kan duren.
Een beetje vreemd vond ik het ook dat iemand daar met een hele dure elektrische fiets kwam en die werd meteen omhoog gehesen om te kijken wat er aan de hand was. Twee andere klanten met dure elektrische fietsen die net gearriveerd waren ging ze ook proberen dezelfde dag te helpen. Ik kreeg een beetje het idee dat alle wellicht daar aangeschafte, dure elektrische fietsen voorrang kregen. Beetje raar, want uiteindelijk ben ik ook een betalende klant.
Ik heb moeten besluiten mijn fiets daar weg te halen en naar een andere fietsenmaker te gaan, jammer dat Fietsvoordeelshop het zo makkelijk maakt voor een potentiele klant om naar een ander te gaan.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Hilversum
Deskundige en vriendelijke ervaringen.
Super bedankt voor personnel van Filial…
Super bedankt voor personnel van Filial Hilversum. Eerlijk advies gekregen geen push verkoop, open eerlijk zelf de nieuwe prijs is gehanteerd i.p.v oude prijs.
Kortom een 10 voor fiestvoordeelshop en 20 voor personnel van Hilversum.
Erg bedankt
Bijzonder positief!
Vriendelijke, geïnteresseerde en deskundige mensen die de tijd voor je nemen om rustig alles uit te leggen. Denken in oplossingen en geven goed advies.
Goede informatie en meedenken met de wensen voor een e-bike
Het verstrekken van informatie en goed meedenken met de wensen om tot een goed keuze van de aanschaf van een e-bike te komen heeft mij erg geholpen
Aflevering van de bestelling was snel en correct.
Geen "druk" om aanverwante artikelen te kopen.
Soms zijn dingen gewoon goed
Goede en eerlijke voorlichting.
Vriendelijk en het belangrijkste een prima fiets aan mijn verkocht
Klantvriendelijk en uitstekende service
Bij Fietsvoordeelshop Hilversum is men heel klantvriendelijk, informatief, wordt goed mee gedacht en geeft men uitstekende service.
Top service
Mooie overzichtelijke winkel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Ophalen van de fiets was ook super, je gaat pas de winkel uit als alles klopt en goed staat . Personeel neemt de tijd voor je en is erg vriendelijk!
Geweldig
. En hoe? Het schakelmechanisme werd prima afgesteld en en passant werden de banden ook opgepompt. Kosten: 0,0 De mannen van fietsvoordeelshop.nl krijgen van mij 5 sterren
Via uw klantensevice kon ik mijn fiets'op hun aanraden bestellen want de voorraad was toen al klein
Via uw klantensevice kon ik mijn fiets kopen zonder afname verplichting.Toen ik ca 10 dagen later mijn fiets kon ophalen wilde mijn vrouw ook graag dezelfde fiets kopen. Het model was echter uitverkocht.Uw winkel in Hilversum heeft zijn showmodel toen aageboden.
De behandeling was prima
Klantvriendelijk.
Allebei vakkundige medewerkers
Fijne en adequate voorlichting bij aankoop en duidelijke aanwijzingen bij het ophalen. Allebei prettige professionals, daar in Hilversum.
had een dubbele fietstas op de webshop…
had een dubbele fietstas op de webshop besteld, hoorde niets. de winkel in mijn woonplaats gebeld deze had hem wel en kon langs komen.deze meneer zette hem op mijn fiets .heel aardige man en was behulpzaam.