Banner for Fietsvoordeelshop - Hilversum

Fietsvoordeelshop - Hilversum Anmeldelser

Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA Hilversum, Noord-Holland, NL

Geweldig! Na een valpartij was het schakelmechanisme van mijn Stromer ST 2 ontregeld. Via het internet kwam ik terecht bij fietsvoordeelshop.nl in Hilversum. Ondanks de drukte werd ik gelijk geholpen... Se mere

Telefonisch contact gehad en heel goed geholpen. Fiets werd naar de winkel gebracht, 1 week later al! Ik werd keurig gebeld en gemaild dat mijn fiets klaar stond. Mocht ook nog eerst een rondje... Se mere

We werden bij binnenkomst snel aangesproken en werd goed geluisterd naar onze wensen. Fiets die wij zochten was niet in winkel aanwezig maar zou uit Amersfoort komen, eenmaal hier in de winkel konden... Se mere

1. Cykelbutik

Om Fietsvoordeelshop - Hilversum

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Over fietsvoordeelshop.nl

• Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA, Hilversum, Noord-Holland, Holland

• 035 303 0067

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4.047 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mijn fietscomputertje van m’n…

Mijn fietscomputertje van m’n elektrische fiets was losgetrild. Na een kleine zoektocht naar de juiste (zeer kleine) schroefjes hebben de heren van filiaal Hilversum me uitstekend, vriendelijk en snel geholpen. Heel veel dank voor deze prima service!

16. juli 2026

Geweldig personeel

Het personeel van de winkel in Hilversum is echt geweldig. Niets is hun teveel. Wie hier iets negatiefs over schrijft kan beter naar zijn/haar eigen gedrag kijken. Heren bedankt. Jullie zijn kanjers.

3. juli 2026

Vestiging hilversum

Vestiging hilversum, wat een toppers! Niet alleen bij de verkoop en advies maar ook bij het ophalen. Vriendelijk, gezellig, kundig en nauwkeurig. Echt top en ik zou ze zeker aanbevelen! Super blij met mn fiets!

4. juni 2026

Fiets niet rijklaar afgeleverd

Ik heb voor mijn moeder van 85 een fiets uitgezocht. Zij was eerder gevallen en heeft hierbij zes gebroken ribben en een klaplong opgelopen. Gelukkig is zij daarvan hersteld. Ik ben samen met haar de nieuwe fiets op 16 mei gaan ophalen om te zien of deze goed was. Vandaag heb ik van mijn moeder gehoord dat de versnellingen niet goed waren. Ter plaatse alsnog bijgesteld. Maar helaas moest zij weer terug omdat de band op het voorwiel niet goed was. Al met al vind ik dat de fiets helemaal niet rijklaar is afgeleverd. Geen goede zaak. Verder is mijn moeder wel blij met de fiets.

21. maj 2026
Fietsvoordeelshop - Hilversum-logo

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Hilversum

Beste Yiannos,

Wat vervelend om te horen dat de fiets niet helemaal rijklaar leek afgeleverd 😕 Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig konden de versnellingen en het voorwiel direct in de werkplaats worden opgelost.

Fijn om te horen dat je moeder uiteindelijk blij is met de fiets!

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk altijd voor jullie klaar.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍♀️

Vestiging Hilversum

Vestiging Hilversum
Rustig en wetend waarover ze het hebben personeel. Ondanks de drukte goed advies gekregen om ook op andere modellen fiets te gaan rijden in de grote filialen. Met de tips die we meegekregen, zijn we geslaagd en konden de nieuwe fiets een week later ophalen in Hilversum.

14. maj 2026