Vriendelijk, deskundig personeel. Ze zijn service gericht en denken met je mee. Beselling was eerder klaar dan verwacht, ook daar goede communicatie over.

Se, hvad kunderne siger
In de fiets voordeel shop van Hilversum geweest en twee nieuwe fietsen aangeschaft. Geholpen door zeer kundig en aardige specialist. Die eerlijk zijn mening gaf en mij daarmee goed heeft geholpen. Bij... Se mere
In de winkel zeer goed geholpen, goed advies. Het hoofdkantoor was mijn bestelnummer kwijt waardoor de bestelling van de leasefiets erg lang heeft geduurd maar daar kon de winkel niks aan doen.
Geweldig! Na een valpartij was het schakelmechanisme van mijn Stromer ST 2 ontregeld. Via het internet kwam ik terecht bij fietsvoordeelshop.nl in Hilversum. Ondanks de drukte werd ik gelijk geholpen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Hilversum
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA, Hilversum, Noord-Holland, Holland
- 035 303 0067
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uitstekende service
Uitstekend advies, denken mee met de klant. Prijs/kwaliteit/service ook prima en wat je mag verwachten.
Top ervaring!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. En zou ook zeker mensen aanraden om hier een fiets te kopen. We zijn enorm vriendelijk geholpen. Meneer had veel kennis en goede tips voor het gebruik. Hij nam alle tijd om de fiets uit te leggen.
Zeer tevreden
Een goed advies gekregen bij mijn keuze voor nieuwe elektrische fiets. Behulpzaam en geduldig personeel.
Hele vriendelijke verkoper
Hele vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg.
Alle voor en nadelen van de verschillende fietsen verteld.
Fijn geholpen en goede uitleg
Super goed geholpen
Super goed geholpen met het zoeken naar een geschikte fiets. Uiteindelijk heel tevreden met mijn gazelle in de juiste framemaat
Goede service en hulp
Goede service en hulp
Bij het uitkiezen van een fiets.
Een gevonden in amstelveen en die laten bezorgen in hilversum.
Bij levering fiets nog afgesteld en goede tips gekregen.
De fiets die ik had uitgekozen was niet…
De fiets die ik had uitgekozen was niet het juiste model, ik kon meteen een andere fiets uitkiezen.
Ik moest hier wel wat langer op wachten maar heel vriendelijk telwoord gestaan door de klantenservice en ze hebben hun best gedaan de levering te versnellen.
Ook in de winkel heel goed en vriendelijk geholpen.
Zeer tevreden!
Aardige en deskundige heren, gaven goed uitleg over de verschillende fietsen. En na aankoop hebben ze nog een lelijk snoertje van de verlichting mooi weggewerkt. Dat was een aangename verrassing! Erg vriendelijk geholpen door de beide heren die er waren! Een dikke pluim voor hun!
Goede service, goede prijs
Geholpen met de verzekering, met de nieuwe aankoop en netjes afgeleverd.
Fiets werd volgens afspraak geleverd
Fiets werd volgens afspraak geleverd, en netjes afgestemd op mijn hoogte bij het ophalen. Duidelijke uitleg over de servicebeurt die met 6 maanden moet plaatsvinden.
Netjes geholpen
Zeer deskundige mensen in de winkel
Zeer deskundige mensen in de fietsenwinkel en ze nemen de tijd om je alles wat je wil weten uit te leggen.
Een hele oprechte nette fietsenzaak
De service in Hilversum is enorm goed
De service in Hilversum is enorm goed, ze denken mee en zeer schappelijk. Ze nemen de tijd zelfs om accessoires te plaatsen op je fiets. Daarnaast hebben ze een nieuwe 55 hoge fiets ingenomen voor een lagere 53 fiets. Daar doen ze absoluut niet moeilijk over. Ik kan er niets anders van maken dan TOP service! Voor mij een vette TIEN.
Prima service en vriendelijk
De fiets besteld in Amersfoort, waar ik heel vriendelijk en geduldig geholpen ben en verschillende proefritten kon maken. De fiets opgehaald in Hilversum waar ik ook heel vriendelijk en netjes geholpen ben. Mijn fiets is netjes voor me afgesteld en de medewerker dacht goed mee met al mijn vragen. Het enige kleine puntje was dat ik geen bericht had gehad terwijl mijn fiets al lang klaar bleek te staan, gelukkig kwam ik zelf even informeren.
Fijne koop ervaring en behulpzaamheid
Fiets was op de leverdatum geleverd bij de fietsenwinkel. Na de levering moest de fiets rij klaar gemaakt worden. Na drie dagen even gebeld na de status hiervan, omdat we de fiets eigenlijk vandaag nodig hadden. Klantenservice heeft contact opgenomen met de fietsenwinkel in Hilversum. De medewerkers gingen hun best doen om de fiets dezelfde dag klaar te maken. Zouden om 12 uur terug gebeld worden voor een status, dit was jammer genoeg niet gebeurd.. Hierom zelf nogmaals gebeld naar de klantenservice, met als antwoord; we konden de fiets om 16 uur ophalen. Super blij! Om 15 uur telefoontje van de winkel zelf, de fiets kon al eerder worden opgehaald. Aangekomen bij de fietsenwinkel een super vriendelijke en behulpzame medewerker! Staat de klant serieus te woord en doet zijn uiterste best om het de klant tevreden te maken. Luistert naar de klant en past direct aanpassen aan de fiets aan. Super fijne koop ervaring!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.