Trykhedsgarati er værdiløs. De bruger alle tricks for ikke at betale noget som helst. Selv om al service og mere er lavet til tiden og efte Fiat forskrifter så dækker garantien ikke en defekt gear... Se mere

Har en Fiat Panda twinair Lounge. Koblingen er gået i stykker efter kun tre år! Mit eget problem, lød beskeden, fordi jeg ikke fik foretaget reparationen på deres værksted, som jeg valgte fra, da de e... Se mere

Min Fiat500 har indenfor de første 3 år haft adskillig reparationer på dele som går i stykker så let som ingenting! - udstødning itu efter 2 år - dug i baglygter altid - fjeder skift i bag... Se mere

Ventede 45 minutter på pizza der var mere blød end pandekage. Og vi var meget få i hele restauranten - så det kan ikke være pga travlhed. Ville have haft andre retter. Men lige dem var udsolgt!!!!! Og... Se mere

1,6

Dårlig

Fiat = dårlig turbo = aldrig Fiat igen

Jeg har ejet min Fiat i 2 ½ år og kørt (desværre) 103.000 km. - øv for mig, for turboen er lige stået af. Fiat er totalt ligeglad, jeg har nemlig kørt 3.000 km for meget og så har jeg ikke fået lavet mit sidste service hos Fiat og så bliver de "tøsesure" og føler ikke noget ansvar over for deres eget produkt.
Det er bare ikke ok at en så ung en bil går i stykker på den måde. Desværre kan man også læse på nettet at andre har haft samme problem.
Man bliver lidt indebrændt og vil ALDRIG anbefale andre at købe FIAT.
Den triste Fiat-ejer

4. februar 2014

Snyd og humbug

Jeg købte en Fiat 500C i sommers hos NJ Automobiler på Englandsvej på Amar.
Jeg fik samtidig bilen finansieret hos dem og jeg solgte også min 10 år gamle Polo.
Under forhandlingen, sad vi KUN og kiggede på den månedlige ydelse. Jeg ville ikke sidde for mere end 2000 om måneden, så det var hele udgangspunktet. Jacob (Sælgeren) kommer så frem til en pris på 1800, og den godtager jeg. Et par dage efter bliver jeg ringet op, om at det var en forkert bil der stod på papirene, og om han ikke måtte sende en ud på mit job, så jeg kunne skrive under på den rigtige bil (en historie om at lageret ikke passede) Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Der kommer en ud og jeg skriver under i blæst på bagklappen af en bil. Jeg kunne godt se at der stod noget med S/S som jeg ikke mindes stod på de andre papirer der lå derhjemme. Jeg ringer straks til min kæreste, for at få ham til at tjekke op på at det var de samme tal, men det var det slet ikke!! Nu var finansieringen pludselig 1 år længere, der var gået fra en fast rente til en variabel, og flere andre ting var ændret. Jeg skriver straks en mail om at det vil jeg ikke acceptere og herefter starter der en yderst ubehagelig krig. Jacob truer med diverse advokater, han vil pludselig ha 2000 kr for en bule i bilen (Han så bilen inden vi forhandlede) og tons af andre ting. Jacob mente at der var fejl i finansieringen, men da det jo var den handlen drejede sig om, mener jeg jo at det er fakturaen han har lavet forkert. Det hele endte 1 1/2 måned senere, efter flere klager til Fiat DK og NJ med at jeg måtte ta den, i mine øjne, forkerte finansiering, da min udbetaling i form af Poloen ikke eksisterede længere, og at jeg havde kørt rundt i den nye Fiat så længe. Syntes stadig at det er den dårligste oplevelse jeg har fået nogen sinde, og føler mig MAX taget bag i! BÅDE af Fiat DK som jeg ikke syntes gik ordentlig ind i sagen og bestemt også Jacob og hans slæng, som iøvrigt også bilder mig ind, at det er den sidste dag der køre en kampagne med en lav pris, men på nettet dagen efter kunne jeg se at den kørte en hel måned endnu. Jeg er super glad for bilen, men kan jo se i dag at jeg kunne sagtens ha fået en anden farve f.eks. og undværet aircon. Selvom det var i sommers, er jeg stadig pisse irriteret over at prisen er steget og dermed skal jeg bruge 1 år mere førend den er betalt færdig.

6. marts 2013

Dawall i Virum har fantastisk service

Har lige købt en ny Fiat 500C og har i forbindelse med købet fået en formidabel service af Dawall i Virum.

Samme dag som jeg skulle afhente bilen fik jeg besked om, at aircondition fremover ville blive standardudstyr, hvilket jeg havde betalt for, da det ikke var standardudstyr da jeg købte bilen. Da de ikke syntes jeg skulle "snydes" for den gratis aircondition, selv om jeg havde skrevet under på købsaftalen flere uger tidligere, fratrak de automatisk rabatten på 10.000 kr. Dét er virkelig god kundeservice!

Har nu kørt i min nye bil et par uger, og den kører rigtig fint. Er utrolig glad for min fine, nye bil!

30. september 2012

en trist affære

Blev anbefalet at købe Fiat da jeg skulle købe min første nye bil. Det har været lidt af en øv oplevelse, da jeg var så uheldig at trække en mandagsbil.
Det første meget lange stykke tid var bilen mere på værksted end jeg havde den selv.. Det værste ved det hele er den ekstremt dårlige service der er på deres aut. værksteder. Bilen er i dag 7 år gammel og har stadig garanti på nogle dele...
Fiat burde følge op på deres aut værksteder og prøve at rette op på servicen ved kunder, der som i mit tilfælde har haft utrolig mange gentagende fejl på bilen, istedet for at få kunden til nærmest at undskylde for at man nu kommer igen med en fejl...

25. december 2011

God service i Ballerup

Har lige været til gratis softwareopdatering af Puntoen hos Tangholm fiat i Ballerup. Har handlet bil der flere gange og har altid fået optimal service og betjening. Således også denne gang. Topkarakter.

27. juli 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (69 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto