Trykhedsgarati er værdiløs. De bruger alle tricks for ikke at betale noget som helst. Selv om al service og mere er lavet til tiden og efte Fiat forskrifter så dækker garantien ikke en defekt gear... Se mere

Har en Fiat Panda twinair Lounge. Koblingen er gået i stykker efter kun tre år! Mit eget problem, lød beskeden, fordi jeg ikke fik foretaget reparationen på deres værksted, som jeg valgte fra, da de e... Se mere

Min Fiat500 har indenfor de første 3 år haft adskillig reparationer på dele som går i stykker så let som ingenting! - udstødning itu efter 2 år - dug i baglygter altid - fjeder skift i bag... Se mere

1,6

Dårlig

Optrækkeri til 2500,- Fiats remote…

Optrækkeri til 2500,- Fiats remote styring i form af deres app "Uconnect" er åbenbart låst til det land som bilen oprindeligt er registreret i. For at få appen til at virke hos den nye ejer, skal Fiat Danmark/forhandleren ind i et onlinesystem og med et par klik ændre land. Det vil de have 2500,- for! De skal ikke bruge bilen, men blot se kopi af registreringsattest, logge ind i systemet og ændre landekode. Jeg tænker det tager 5-10 min og derfor er "optrækkeri" det bedste ord jeg kan finde for den "service".

5. januar 2026

Trykhedsgarati er værdiløs

Trykhedsgarati er værdiløs.
De bruger alle tricks for ikke at betale noget som helst.
Selv om al service og mere er lavet til tiden og efte Fiat forskrifter så dækker garantien ikke en defekt gearkasse fordi det ikke står på regningen, der iflg Fiat at der er skiftet bremsevæske. Det er rendyrket fusk

30. januar 2025

Bondefanget

Søg “bondefanget” på YouTube .
NY Fiat 500-e.
75000kr for en kineserlader, der overstiger køretøjets værdi flere gange.
Stakkels kunder. Ruineret af griskhed og ligegyldighed.

5. december 2024

Aldrig Fiat igen

Har en Fiat 500 fra 2009 kørt 100.000 km som nu for anden gang skal have ny gearkasse. Fiat forlanger kr. 51.000 + montage for en ny gearkasse. Vel samme pris som hele bil uden afgifter.

18. januar 2024

Dårlig gearkasse

Dårlig gearkasse
Købte en Autocamper Fiat Ducato i 2020 efter to år og tre uger første service det konstateres at der er en revne i gearkassen, reklamation til Fiat, efter en mdr indvilliger de i at betale 90 % af rep. De skal så lige finde ud af om det er et nyt hus på den gamle gearkasse ell en ny gearkasse. Yderligere en mdr. Der skal ny gearkasse på, nu går der rigtig lang tid jeg hører kun noget når jeg henvender mig så er gearkasse i restordre, så har de skiftet forhandler, men efter 9 mdr. Ringer forhandleren der er en ny gearkasse på vej. Fint,vi aftaler tid, jeg kommer med bilen, og vil gerne se den nye gearkasse, men det kan ikke lade sig gøre for den kom i en trækasse som de først åbnede lige når den skulle monteres, nu skulle jeg jo nok have gættet der var noget galt! Efter 4 dage fik jeg bilen tilbage og kan konstatere de har monteret en gammel renoveret gearkasse i en bil der har kørt 27000 km hvis den så var i orden, men mellem 1500 og 2000 omdr. Ryster og vibrerer både rat og speader, det var en fejl i starten men da de jo ikke kan rette det så er det pludselig helt normalt
Resultatet er så at Fiat har min næsten ny gearkasse jeg har en gammel, der ikke er i orden og så lige en regning på 6500 kr.
Så jeg kan bestemt heller ikke anbefale Fiat.

22. september 2023

Holdbar bil

Vi havde forvildet os op i de serbiske bjerge i vores lille Fiat punto, den kæmpede bragt i 2 timer på hullede grusstier. Vi kom sikkert ned, og der var ikke de synderlige skader på bilen. Super overrasket over bilens formåen.

26. august 2023

Jeg har i de sidste 9 år haft Fiat fra…

Jeg har i de sidste 9 år haft Fiat fra samme forhandler in Esbjerg som er en del af Pedersen gruppe.

Og jeg har KUN haft rigtigt gode oplevelser, super service, samtidigt meget sagligt og de er til at snakke med og super venligt.

Min fiat er solgt, og jeg købte en Citroen, og igen, super og hurtigt service.

Hans Jørgen og Jens kan anbefales tll alle som sætter pris på service

1. juni 2023

Besøg ikke dette sted

Ventede 45 minutter på pizza der var mere blød end pandekage. Og vi var meget få i hele restauranten - så det kan ikke være pga travlhed. Ville have haft andre retter. Men lige dem var udsolgt!!!!! Og de 200kr det kostede ekstra for trøffel på den ene pizza smagte af ingenting. Fortalte og viste tjeneren hvor ulækker pizzaen var men måtte betale fuld pris.

10. december 2022

Fiat 500e på værksted på 4. måned!

Min nye Fiat 500e har nu været på værksted i over 3 mdr.! 14 uger i alt - næsten lige så lang tid som jeg nåede at køre i den. Det har været et grotesk forløb, hvor der gik 7 uger inden jeg kunne få nogen som helst besked om hvad der var galt! Ingen information, eller tidshorisont - bare at de målte og målte - når jeg selv tog kontakt. Sikkert et spørgsmål om at de ville prøve at undgå at skifte batteriet samt blive klogere på deres nye bil...men det synes jo ikke jeg skal bøde for. Efter 7 uger fik jeg endelig besked om at batteriet skulle skiftes MEN at de har skiftet leverandør så det ville tage en ekstra måned - dvs i slutningen af Maj. Nu har vi snart midt Juni og jeg har stadig ikke hørt noget. Det har haft store omkostninger både i tid og penge til parkering på mit arbejde. Fiat har på ingen måde synes at de skulle prøve at kompensere for deres fejl. Jeg har været stor Fiat 500 fan i mange år og anbefalet til mange. Men min historie vil nok afholde andre fra at være prøvekaniner på elbilen. Jeg er ret rystet over hvor lidt beskyttelse man har ved så stort et køb og over hvor lidt Fiat gør for at opretholde det renome de har fået opbygget omkring Fiat 500.

10. juni 2022

Dette er en anmeldelse af fiat som en…

Dette er en anmeldelse af fiat som en bil.
Har en fiat grande punto, 2006, 1.2 motor benzin. Haft den i 5 år.
Super god bil, den taber dog olie, men da jeg ikke havde tjekket oliestanden i flere måneder sidste år, kørte den i mere end 1 måned uden olie, heldigvis kører den stadig, aner ikke hvordan, men ja. Super fin bil, billig i vedligeholdelse, skulle lige have skiftet bremser til syn, og det var det. Kan virkelig anbefale fiat, har nu kørt 70.000 km, kun skiftet sliddele. Bilen har rundet 271.000 km, været lidt "mishandlet" før i tiden men starter hver gang, og super pålidelig! :)

28. marts 2022

Jeg vil i den grad frabede kunder at…

Jeg vil i den grad frabede kunder at lease ved Fiat Danmark, da de ikke overholder serviceaftaler ved overkørte km.

Total dårlig service!

Ud over denne anmeldelse sender jeg også en personlig klage og anmeldelse til mailadressen samt andre offentlige steder hvor det er muligt.

18. januar 2022

Lige opfølgning på tidligere klager

Lige opfølgning på tidligere klager. Kan nu fortælle at vi har fået den 6. kobling i vor Fiat Ducato som bliver 6. år til februar 2022.
Trods udskiftning af kobling hver gang der er gået et lille år har man ikke fundet ud af hvorfor det sker.
En utrolig dårlig indstilling fra Fiat!!!!!!!!!!!!

20. december 2021

Fiat Hjørring

Fiat Hjørring. For 8 måneder siden fik jeg smadret min bagerst side rude. Det var ikke billigt, men det skulle jo laves så jeg betalte prisen!! Jeg bruger den meget sjældent. Så det var først her for nyligt jeg brugte den, første gang siden de udskiftede ruden. Nåede at dreje 1.5 omgang så forsvandt ruden ned i døren. Kørte op og spurgte om det kunne passe ? Ja det var nu noget helt andet der var galt og intet med det de havde rørt ved. Eeeem okayy?? De kom hurtigt med ny dyr pris på at få det påståede nye lavet! Kæft nogle svindlere! Min anbefaling hold jer LANGT VÆK fra det værksted !

9. oktober 2021

Fiat i Hjørring

Fiat i Hjørring. Fik smadret en siderude i bagerst dør. Køre til fist i Hjørring. Den bliver skiftet. Og Betalt for !! Bruger ikke den rude, så efter men ca. 8 måneders tid efter, skal jeg ha det rullet ned. Og der sker så det at Hele ruden bare falder ned i døren !!?!?! Tager op og spørger til hvordan det kan lade sig gøre, syntes da jeg har betalt for ny rude og reparationen. (Og Vil ikke sige det ligefrem var billigt)

Men Fiat kommer så med en forklaring, at det er noget hejseværk der er slidt og det er noget andet. Bla bla bla og vil så ikke dække eller lave det medmindre jeg betaler. Syntes godt nok det er sørgeligt!!! Og vil ikke anbefale dem til nogen som helst. Det er sørgeligt og ren penge griskhed.

8. oktober 2021

Utrolig dårlig service FIAT DANMARK

Utrolig dårlig service afd. hos Fiat hovedkontor…
Grundet h.h.v. Skade og fabrik indkaldelse, skulle vores autocamper på værksted.
Vores lokale Fiat værksted Autonorden.har lavet et meget flot stykke arbejde, så dem anbefaler jeg meget gerne…
MEN FIAT DANMARKS SERVICE AFD.
De kan ikke kalde det en serviceafdeling, da der overhoved ikke er nogle form for service…
De er umulige at få fat i, svarer hverken pr. Telefon eller gammeldags brev…
Hvis man får fat i en på telefon er det på engelsk, og det eneste man hører, er at de vender tilbage
Flg. har vi opblevet.
Der var fabrik indkaldelse af udskiftning af forhjullejene,
Men efter vi havde ventet fra mar til juni mdr. sendte de kun dele til det ene hjul……
Og da der desværre var en skade på det bageste Venstre dæmper, måtte vi vente 10 uger, før Fiat leveret dele til Autonorden…
Dette er Fiat Ducato nr 4 vi har som autocamper, og da Ford transit er begyndt at levere bilen til autocamper fabrikkerne, så er det kun grundet den meget flotte service fra Autonorden Kastrup, at jeg beholder Fiat….
Fiats service afd. har tidligere haft en personlig kontakt man kunne ringe til, hvis man havde spørgsmål, men dette må de ha nedlagt

7. juli 2021

Trykhedsaftale

Den anmeldelse jeg skriver her, drejers sig udelukkene om en trykhedsaftale som jeg har lavet på 60 måneder. Fiat skriver.
Farvel til uforudsete udgifter
• Tryghedsaftalen omfatter vedligeholdelse af bilen ifølge gældende vedligeholdelses planer, samt andre nødvendige reparationer udført af en autoriseret forhandler eller autoriseret serviceværksted, så kan jeg ikke forstå at sådan noget som rensning og smøring af bremser ikke er med i aftalen, når fiat værksteder anbefaler at få det gjordt mindst en gang hver andet år. trode jeg at det var en nødvendig ting at få gjordt , på den her måde kan man køre i 5 år uden en rensning og smøring af bremserne hvis man ikke selv opdager dette og selv betaler. Nu er det den 7 nye fiat vi har, men første gang vi har lavet en trykhedsaftale, når de 6 andre har været til service er der altid blevet smurt og renset bremser ved eftersyn hver andet år. Så til jer der vil tegne en trykhedsaftale brug tid til at sætte jer ordentligt ind i hvad der er med i aftalen. For god ordens skyld vil jeg lige sige at vi har været rigtig glade for alle de fiat biler vi har haft de sidste 30 år.

8. juni 2021

Har haft flere Fiater de sidste år

Har haft flere Fiater de sidste år, og er ikke blevet skuffet. Bilerne har generelt nogle gode køreegenskaber. Fruen fik sidste år en brugt 500 sport med twinair motor med turbo. Det er en fantastisk motor, som er stærkt underholdende at køre. Familiebilen er en 500l living med 1,6 diesel motor. Den har nu kørt uden problemer i 5 år. Desværre er vores værksted i Lemvig netop stoppet som autoriserede forhandlere, hvilket dog ikke skal stoppe os fra at bruge dem. Lidt af et selvmål Fiat begår ved at droppe dem.

29. oktober 2020

Er dette din virksomhed?