Nopea toimitus
Löytyy sellaista tavaraa mitä ei muualta löydy ja todella nopea toimitus! Suosittelen!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kuivauskaappi alkoi pätkimään ja lopulta hyytyi. Vanhaan kaappiin löytyi varaosavalikoimaa fhp:lta. Verkkokaupan sivulla oli vinkki, että vika on todennäköisesti heikentyneessä puhallinmoottorissa, ei termostaatissa, vaikka oireet sinne viittasivat. Tilasin moottorin, joka tuli kahdessa päivässä! Ja taas kuivataan! Korvaavan moottorin koteloon joutui poraamaan uudet kiinnitysreiät llämmityselementille, ja tästäkin oli tieto verkkokaupan tuotekuvauksessa. Säästöä tuli noin tonni uuden kaapin hintaan verrattuna.
Tilasin uuden imurin letkun. Hinta oli kohtuullinen ja saimme sen jo tilausta seuraavana päivänä. Ihan huippunopea ja hyvä palvelu!
Etsin vähän vanhempaan liesituulettimeen pientä, mutta näkyvää varaosaa. Useampi ulkomainen "valtavaa valikoimaa" mainostava nettikauppa osoittautui vitsiksi - joko osaa ei ollut tai eivät edes vastaanneet kyselyyn.
Päädyin Forssan Huoltopalveluun (FHP) vahingossa, googlen kautta. Sain nopeasti ystävällisen ja asiantuntevan vastauksen. Varaosa löytyi varastosta ja toimitus oli todella nopea.
FHP'lle lämpimät suositukset ja viisi tähteä, Loistava esimerkki jälleen kerran, että kotimaiset verkkokaupat ovat oikein hyvä vaihtoehto!
The FHP Volusia county. I 95 between 259 and 264 mile marker. I have the most respect for law enforcement, I have family who is in law enforcement but these troopers who work this area are crooked as can be. The problem is the trooper works for the government, the prosecutor works for the government and the judge works for the government so how would you ever think you’re going to beat the system even though your telling the truth? You’re not!!.
Good comunicaciones from Customer Service, really well packaged product for transporting from Finland to Spain.
A Joy to dealing with, we'll done!
Erittäin nopea toimitus, selkeät sivut ja tuotteet olivat sitä, mitä piti
Hyvä ja luotettava verkkokauppa. Tuotteet laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Tilannut useamman kerran jo Bosch koneeseen kulutusosia ja suodattimia. Suosittelen.
Loistavat ja selkeät sivut, uskomattoman nopea toimitus. Iso suositus!!!
Kattava valikoima ja nopea palvelu. Tilasin maanantaina 16.8 ja hain paketin postilokerosta keskiviikkona 18.8. Useamman kerran tilannut ja aina on homma toiminut.
Ostin valurautaiset hellan levyt. Sopivuuden varmistamiseen sain erittäin selkeät ohjeet puhelimessa. Toimitus oli supernopea: tilaus viimeisenä työpäivänä ennen joulua ja toimitus ensimmäisenä työpäivänä joulun jälkeen. Yhdessä levyssä oli harmittava ja erikoinen eli harvinainen pikkuvika, jonka sain sujuvasti sovittua puhelimessa. Ei kerta kaikkiaan mitään moitittavaa. Asiantuntevaa ja sitoutunutta palvelua.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.