Banner for uzo

uzo Anmeldelser

1. Uddannelsesinstitution

UZO is the world's first AI-native Syn-Fi™ (synthetic finance) platform, a new take on funded trading built on a simple principle: complete honesty with our traders. The idea is simple: prove your skill in a challenge, keep the vast majority of what you earn, and scale your account as you improve. Your only cost is the entry fee, and the rewards you earn are real. There are no hidden rules and no fine print. Everything, from how challenges work to how rewards get paid, is published in plain language before you spend anything. Trade manually or run automated strategies, across everything from forex and crypto to prediction markets. We built "uzo" for traders who are tired of promises and want a platform that simply keeps its word.

Dårlig

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg vil på det kraftigste advare om at…

Jeg vil på det kraftigste advare om at købe vare fra denne side . Der er dårlig service , i form af dårlig kommunikation , alt for lang levering , der overskride det der loves . Med venlig hilsen

6. januar 2026

Hej Christine,

vi er kede af at læse, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende, og vi forstår din frustration.

For at præcisere forløbet:
Ordren blev oprettet den 05/12 og blev afsendt af sælgeren den 17/12, hvilket er inden for den behandlingstid, som sælgeren har. Efterfølgende blev forsendelsen håndteret af transportøren og har siden 31/12 været klar til afhentning, da levering til adressen ikke kunne gennemføres.

UZO fungerer som en marketplace, hvor selve afsendelse og levering varetages af de enkelte sælgere i samarbejde med transportører. Når der opstår komplikationer under leveringen, forsøger vi altid at hjælpe og give klare oplysninger om den videre proces.

Vi beklager oprigtigt, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback alvorligt.

Asha

De sælger fake labubu som ægte. Men rettede op på fejlen

Edit.
De kontajtede mig og tilbød mig mine penge tilbage. Så det er jo god service så har ændret det til 4 stjerner istedet for 1

De sælger fake labubu som ægte.

24. december 2025

Hej Teis,

det er vi oprigtigt kede af at læse. Vi vil gerne præcisere, at UZO er en marketplace, hvor produkterne tilbydes af uafhængige sælgere. UZO hverken producerer eller sælger varerne direkte, men fungerer som formidler og yder kundesupport.

Hvis et produkt ikke lever op til beskrivelsen eller forventningerne, er det vigtigt at kontakte vores kundeservice, så sagen kan blive behandlet korrekt inden for rammerne af en reklamation. På den måde kan vi kommunikere direkte med sælgeren og sikre, at situationen bliver undersøgt og løst.

Vi tager sådanne henvendelser alvorligt og opfordrer altid kunder til at give os mulighed for at håndtere sagen officielt gennem vores supportsystem.

Team UZO

Kopi produkter af dårlig kvalitet.

Kopi produkter af dårlig kvalitet.

Jeg bestilte pokemon kort, hvor det eneste der ser rigtigt ud er emballagen, kortene er af så dårlig kvalitet at farverne er falmende og kortene ikke har rigtigt design...... AMATØR SIDE OG ULOVLIGE VARER TIL DET EUROPÆISKE MARKED

20. december 2025

God dag,

Det er vi oprigtigt kede af at høre, og vi beklager meget, at du har modtaget produkter, som ikke lever op til det, du bestilte eller forventede. En sådan oplevelse er bestemt ikke i overensstemmelse med de standarder, vi ønsker at holde hos UZO.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med at finde en løsning så hurtigt som muligt. Kontakt venligst vores kundeservice på info@uzo.com
, eller send os flere oplysninger her (f.eks. ordrenummer og billeder af de modtagne produkter), så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet. Vi håber, at vi sammen kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for dig.

Asha - Team UZO

Ekspreslevering lever ikke op til forventningen!

Leveringen levede ikke op til mine forventninger. Bestilt ekspres levering af en pokemon pakke 4-11 dage.
Har lige modtaget pakken i dag - 26 dage efter jeg har bestilt den.

7. december 2025

Kære kunde,

Jeg er meget ked af, at leveringen ikke levede op til dine forventninger. Jeg vil dog gerne forklare mere detaljeret, hvordan levering fungerer hos UZO, og hvordan den faktiske leveringstid for din ordre så ud.

UZO er en marketplace – sælgerne skal først forberede og afsende ordren, og først fra afsendelsesdatoen begynder den angivne leveringstid at gælde (i dette tilfælde ekspreslevering på 4–11 hverdage).

I dit tilfælde forløb det således:

Bestilt: 17.11.
Afsendt af sælger: 21.11. (inden for den tilladte ekspeditionstid)
Leveret: 07.12.

Hvis vi beregner leveringstiden fra afsendelse den 21.11. til levering den 07.12., bliver det:

➡️ 11 hverdage, altså præcis inden for det angivne interval på 4–11 hverdage.

Jeg forstår godt, at den samlede tid fra bestilling til levering virker som 26 dage, men en del af denne periode er den tid, hvor sælgeren forbereder pakken til afsendelse, og denne del tæller ikke med i ekspresleveringens tidsramme.

Jeg er ked af, hvis dette ikke stod tydeligt nok, og at det gav anledning til frustration. Hvis du har brug for yderligere hjælp, står jeg selvfølgelig til rådighed.

Asha – UZO-teamet

Rettelse fik tilbagebetaling efter 43…

Rettelse fik tilbagebetaling efter 43 dage

20. november 2025

Hej Lone,

Vi er meget kede af, at du har haft en sådan oplevelse. Der opstod desværre en systemfejl, som ingen kunne forudse, og det er årsagen til forsinkelsen. Så snart fejlen blev opdaget, blev refusionen straks behandlet. Vi forstår, at dette har været frustrerende, og vi beklager virkelig den forsinkelse, du har oplevet.

UZO Team

Modtog ikke det jeg bestilte

Modtog ikke det jeg bestilte og de vil ikke refundere pengene. Muligvis scam?

29. oktober 2025

Hei Aleksander,

Takk for meldingen din. Jeg vil forsikre deg om at dette absolutt ikke er et svindel. Vi jobber alltid for å levere best mulig service og sikre at alle bestillinger blir håndtert korrekt.

Jeg kan imidlertid ikke finne noen bestilling under navnet "Aleksander S" i systemet vårt, og derfor kan jeg ikke svare direkte på problemet ditt. Hvis du ikke har mottatt riktig produkt eller hvis det er noe galt med bestillingen din, oppfordrer jeg deg til å kontakte kundeservicen vår, som vil hjelpe deg med å løse situasjonen.

Alternativt kan du dele bestillingsnummeret ditt, slik at vi kan finne bestillingen din og gi deg nøyaktig informasjon.

Takk for forståelsen, og vi ser frem til å få løst saken din.

Vennlig hilsen,
Asha – UZO Team

Lang levering og forkert varer

Har bestilt d.10/10 med ekspresforsendelse, dette har jeg også betalt ekstra for. Der vil gå op 4-11 dage. Har modtaget pakken d.5/11 og så er varen forkert🤬

5. november 2025

Hej,

Tak for din besked. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre under navnet "Rie t" i vores system, så jeg kan ikke give dig et konkret svar på dit problem.

Hvis du kan dele dit ordrenummer, vil vi gerne kontrollere alle detaljer og give dig præcise oplysninger om din pakke.

Vi vil også gerne præcisere, hvordan vores leveringstider fungerer, da det ser ud til at være en misforståelse vedrørende leveringstidsrammen.

Din ordre blev afgivet den 10. oktober. Ifølge vores betingelser har sælgeren op til 14 kalenderdage til at sende ordren, hvilket betyder, at den senest burde være sendt den 24. oktober. Når ordren er sendt, begynder leveringstiden at tælle, og for ekspresforsendelse er den estimerede leveringstid 4-11 arbejdsdage. Det betyder, at den seneste leveringsdato burde være den 7. november.

Hvis din ordre blev sendt i overensstemmelse med disse tidsrammer, er levering til den 7. november stadig inden for den normale leveringstid for ekspresforsendelse.

Vi beklager enhver forvirring, men vi forsøger altid at være gennemsigtige omkring leveringstider. Alle relevante oplysninger om levering er tydeligt angivet på produktets side og under checkout-processen.

Hvis der er noget galt med din ordre, eller hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport, så vi kan hjælpe dig med at løse situationen.

Asha – UZO Team

Bestilte vare d 22. Okt 2025

Bestilte vare d. 22. Oktober 2025 og har fortsat ikke modtaget varerne, d. 4. November 2025, selvom jeg betalte for ekspresslevering.

4. november 2025

Hej Kenneth,

jeg er ked af at høre, at din ordre endnu ikke er ankommet – jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, især når du har betalt for ekspreslevering.

Jeg vil bede dig om først at kontakte vores kundeservice på info@uzo.com, hvor mine kollegaer kan give dig alle de nødvendige oplysninger om din ordre.

Jeg vil også gerne forsikre dig om, at alt indtil videre ser ud til at være i orden i forhold til ekspreslevering.
I de fleste tilfælde sender sælgerne varen inden for 24 timer efter betalingen, men de har ret til at sende ordren senest inden for 14 kalenderdage fra betalingsdatoen.
Hvis sælgeren ikke sender ordren inden for denne frist, bliver ordren automatisk annulleret, og beløbet refunderes inden for 14 kalenderdage.

Ved ekspreslevering er den gennemsnitlige leveringstid 4–11 hverdage fra forsendelsesdatoen (ikke fra betalingsdatoen). Den præcise leveringstid afhænger af leveringsadressen og transportørernes kapacitet. I særlige tilfælde kan leveringstiden blive forlænget en smule.

Alle oplysninger om forsendelse og levering kan findes her:
🔗 https://uzo.com/da/legal-informations/shipping-policy

For at vi bedre kan hjælpe dig, bedes du venligst oplyse dine ordreoplysninger (f.eks. ordrenummer eller e-mail brugt ved købet), da jeg desværre ikke kan finde en specifik ordre under navnet Kenneth.

Tak for din forståelse og samarbejde.

Asha – UZO-teamet

Vis anmeldelser på alle sprog. (187 anmeldelser)