Hej,
Tak for din besked. Desværre kan vi ikke finde nogen ordre under navnet "Rie t" i vores system, så jeg kan ikke give dig et konkret svar på dit problem.
Hvis du kan dele dit ordrenummer, vil vi gerne kontrollere alle detaljer og give dig præcise oplysninger om din pakke.
Vi vil også gerne præcisere, hvordan vores leveringstider fungerer, da det ser ud til at være en misforståelse vedrørende leveringstidsrammen.
Din ordre blev afgivet den 10. oktober. Ifølge vores betingelser har sælgeren op til 14 kalenderdage til at sende ordren, hvilket betyder, at den senest burde være sendt den 24. oktober. Når ordren er sendt, begynder leveringstiden at tælle, og for ekspresforsendelse er den estimerede leveringstid 4-11 arbejdsdage. Det betyder, at den seneste leveringsdato burde være den 7. november.
Hvis din ordre blev sendt i overensstemmelse med disse tidsrammer, er levering til den 7. november stadig inden for den normale leveringstid for ekspresforsendelse.
Vi beklager enhver forvirring, men vi forsøger altid at være gennemsigtige omkring leveringstider. Alle relevante oplysninger om levering er tydeligt angivet på produktets side og under checkout-processen.
Hvis der er noget galt med din ordre, eller hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport, så vi kan hjælpe dig med at løse situationen.
Med venlig hilsen,
Asha – UZO Team