Femilet Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 109 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse, da de stødte på gentagne problemer. Kunder oplevede, at det var helt umuligt at komme i kontakt med kundeservice via telefon eller mail, og at henvendelser blev ignoreret. Mange nævnte også store forsinkelser og manglende svar i forbindelse med modtagelse af tilbagebetalinger for returnerede varer. Dog bemærkede nogle kunder også, at produkterne var rigtig fine, og at de faktisk modtog det tøj, som de havde bestilt. En lille del af andre følte desuden, at det var nemt nok at finde de ønskede varer på hjemmesiden og få ordrebekræftelser.

Det, folk taler mest om

Customer service

Brugere beskriver negative interaktioner med kundeservice, hvor folk gentagne gange oplever, at det er... Se mere

Product

Kunder deler tvetydig meninger om product. Mens nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de skønne... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker stor frustration over ordreprocessen og leveringen. Mange oplever, at pengene bliver... Se mere

Return policy

Anmeldere nævner tvetydig feedback om return_policy. Forbrugere oplever ofte store udfordringer med manglende... Se mere

Customer communications

Kunder udtrykker stor frustration over manglende respons og kontaktmuligheder vedrørende henvendelser.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Skønne varer og hurtig levering. Men returneringsservice og kundeservice er på ingen måde okay. Har returneret et produkt for over halvanden måned siden. Alt er foregået korrekt fra min side af. Men d... Se mere

Varerne er skønne, men der er tale om virkelig dårlig kundeservice. Igen. Jeg har returneret nogle varer for over en måned siden. Jeg kan se på tracking af returpakken, at den er returneret korrekt.... Se mere

Undertøjet er super , sendte 3 ting tilbage for 1 måned siden , har fået bekræftet at det er modtaget og der vil gå op til 10 dage for refundering. Jeg har intet modtaget , deres chat virker ikke , og... Se mere

De svarer ikke på tlf., hvor der henvises til, at man skal sende en mail. Som de så heller ikke svarer på. Jeg har fået en mail fra dem, hvor der står, at de ikke kan se min betaling, og at jeg skal... Se mere

1. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Lingeriproducent
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Lingerigrossist
  4. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Badetøjsbutik
  5. nr. 31 af de 31 bedste virksomheder i Undertøjsbutik

Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

112 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Helt kritisabelt

Helt kritisabelt. Nærmest umuligt at komme i kontakt med dem. De lover at svare på mail inden for 2 dage. Heller ikke det blev overholdt. Jeg er meget skuffet over den ekstremt ringe service, de giver.

3. juni 2025

Jeg kunne kun hente 2/5 af min…

Jeg kunne kun hente 2/5 af min bestilling, hvilket jeg først blev orienteret om da jeg skulle HENTE varen. Blev tilbudt at købe resten af varen i butikken mod at jeg betalte det hele e0n gang til. Så kunne jeg jo ringe og annullere ordren, når jeg fik meddelelse om at resten var kommet. Og derefter efter x antal dage/uger få mine for meget betalte penge igen. Noget værre rod, hvorfor jeg stadig venter på resten af min vare. Derfor kun 1 *, selv om det burde være 0,men så kommer man jo slet ikke til orde.

7. maj 2025

Levering for dyrt

Det er for dyrt at få leveret hjem til. Ville ønske der var en grænse for gratis levering hjemme på f.eks 500kr

Er ellers godt tilfreds med mit køb, dog lidt lang leveringstid derfor kun 3 stjerner herfra

7. maj 2025

Er fuldt ud tilfreds!

Jeg var lidt bekymret for at lægge en online ordre, nu der var så mange dårlige reviews. Men verden hænger jo også sådan sammen, at vi ofte bruger energien på reviews, så vi er skuffede. Når tingene kører, gør vi ofte ikke mere. Men det vælger jeg at gøre i dag.

Bestilte søndag. Varer ankom til pakkeshop fredag. 5 hverdagec, og dermed indenfor de 3-5 hverdage, som de melder om.

Jeg fik mails løbende. Og alle mine 10 varer var med i forsendelsen.

Jeg har intet at sætte en finger på.

:-) Anne

22. marts 2025

Svindel

Sender forkerte varer.
Ikke til at komme igennem til kundeservice.
Forventer at man selv betaler for retur, trods fejl fra deres side.
Hvis man vælger at sende retur, skal man udfylde en enormt lang formular.
Først herefter vil de sende de varer man har købt OG BETALT for.

Absolut svindel og humbuk, handel aldrig har!

6. marts 2025

Jeg brugte 3 1/2 måned og 6…

Jeg brugte 3 1/2 måned og 6 telefonopkald til kundeservice på at få mine penge retur, efter at have returneret varer fra 2 ordrer. Derudover, får man intet at vide om, hvilket nummer man er i køen ved kundeservice. Jeg har 2 af gangene ventet på hold i 45 minutter, for at komme igennem. Jeg har nu ENDELIG fået mine penge retur. Jeg kan læse mig frem til, at jeg ikke er den eneste, der har haft en lignende oplevelse.
Det er simpelthen for dårligt. Jeg kommer ikke til at handle her igen, på trods af at jeg er meget glad for produkterne.

22. november 2024

Den dårligste service

Den dårligste service. Jeg kan ikke få svar på mine mails, kan ikke ringe dem op!! Og de skylder mig 704 kr for returnerede varer, som kom længe efter bestilling!
Hvad sker der for det firma??

28. februar 2025

Køb ikke herfra!!!

Køb ikke herfra!!!! De krediterer ikke for returnerede varer. Helt umuligt at komme igennem på tlf.
Der svares heller ikke på mail.
Aldrig oplevet så dårlig service!!

27. februar 2025

Svindelfirma!!!

Ingen stjerner herfra!
Jeg har igennem mere end 14 dage skrevet mail til jeres firma. I vil ikke tilbagebetale mig for min returnering, købt hos jer online.
Jeg har returneret 2 dele, og I tilbagebetaler kun for den ene del! I svarer i en mail, at jeres system ikke tillader at lave flere tilbagebetalinger!!!!!
Amatør, må jeg sige - og hvis ikke der sker noget med at jeg får mine penge NU, så får i en politianmeldelse. Vil aldrig, som i aldrig handle hos jer mere!!!!!

11. februar 2025

Køb IKKE på femilet.dk

Har aldrig oplevet dårligere service fra en netbutik..
Jeg har bestilt a 2 gange, modtaget foreløbelig 9 pakker i løbet af et par uger.
Får ingen information om at noget er udsolgt, så man ved ikke om strømmen af pakker bliver ved.
Har returneret en del og ikke fået penge retur.
Det er umuligt at ringe til kundeservice, man kan skrive og får efter nogle dage et ubrugeligt svar fra en chatrobot.

5. marts 2025

Dårlig kundeservice

Er dette virkelig det I betegner som acceptabel kundeservice hos Femilet?

18/2: din pakke er på vej
19/2: din pakke vil være forsinket
27/2: jeg afhenter min pakke med én vare i ud af en ordre på mange varer. Bliver overrasket og ringer og skriver uden svar. I lover mig at svare indenfor 2 arbejdsdage..

1. Marts: stadig intet svar. ringer og skriver forgæves igen.

5. Marts: svar om at I desværre må annullere min ordre

5. Marts: ny email om at flere varer er på vej.

Synes det er et langtrukkent forløb med dårlig kundeservice. Intet initiativ til at kommunikere om ordrestatus selv og overholder ikke jeres frister. Ingen kompensation heller.
2/9 varer leveret, resten ved man så reelt ikke hvad der skal ske med?

8. marts 2025

Returnerer ikke penge, jeg har tilgode

Har tidligere været meget glad for at handle på Femilet.dk.
Jeg har d 18.2.25 returneret varer for 1659kr. Kun fået 432kr retur. Det er umuligt at komme i kontakt på de telefonnumre, der er opgivet. Mails besvares enten ikke eller har meget lang svartid. Får at vide at jeg skal have tålmodighed. Der er interne problemer i deres system. Jeg kommer aldrig til at handle på Femilet.dk igen

18. februar 2025

1 stjerne er max

1 stjerne er max
25/2 bestilte jeg 3 dele på hjemmesiden.
De 2 dele blev leveret af 2 omgange.
Jeg mangler stadig trusserne til den bh jeg har modtaget, og får intet svar fra kundeservice. Det burde ikke være så svært at handle på nettet..

25. februar 2025

Returbeløb tilbagebetales ikke.

Jeg har nu forgæves forsøgt at få 1090 kr retur i næsten en måned. Jeg får at vide, den er gal med et internt system, og jeg blot skal have tålmodighed. Det er stort set umuligt at komme igennem på telefon (det er lykkes mig en enkelt gang.) Jeg har skrevet adskillige mails, som ikke besvares.

6. marts 2025

Dårlig service

Den 10. februar bestilte jeg et par natbukser. Den 26. februar får jeg besked på, at de ikke kan levere varen, og at jeg ville få mine penge tilbage i løbet af to dage, nu har vi den 5. marts, og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg handler aldrig hos dem igen.

5. marts 2025