Pas på med at leje hos Feline og Feline Holidays, da du pludselig kan stå med et lejebevis fra f.eks. Dancenter. Vi undgik specifikt Dancenter og Novasol, så vi bookede med ro i maven hos Feline holid... Se mere

Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Se mere
Under al’ kritik! Sommerhuset var beskidt og der var gammelt mad ned af køkkenlågerne og på håndtagene. Spa virkede ikke trods vi havde en ude og kigge på den to gange. Der manglede servic... Se mere
Prøvede at leje sommerhus hos jer i Fårvang alt gik fint indtil vi opdagede at det var Novasol der stod bag.Har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med dem og havde sagt aldrig mere Novasol. Talte... Se mere
- nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Feriehus
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Hotel
- nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Ferieudlejning
Om Feline
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter, der opfylder jeres ønsker hos Feline.
Feline tilbyder ferieboliger i hele Danmark og populære feriedestinationer i Europa. Mange gæster vælger klassiske ferieområder som Blokhus, Løkken, Lønstrup, Blåvand, Marielyst og Djursland, hvor natur, strandliv og oplevelser går hånd i hånd. Med vores brugervenlige søgning kan du hurtigt finde ferieboliger med netop de faciliteter, der er vigtige for dig, såsom swimmingpool, havudsigt eller mulighed for at tage hunden med på ferie.
Uanset om I er 2, 4 eller 12 personer, findes der ferieboliger til både små og store budgetter. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde den helt rigtige ramme om deres ferie, hvad enten det er en uges sommerferie, en forlænget weekend eller et spontant ophold væk fra hverdagen.
Leder du efter afslapning, wellness, god mad eller nye oplevelser? Hos Feline finder du også et stort udvalg af feriecentre, hoteller og weekendophold i Danmark og Nordtyskland. Her kan I nyde kvalitetstid sammen, lade batterierne op og skabe nye ferieminder.
Vi samler ferieoplevelserne ét sted - så du nemt, sikkert og hurtigt kan finde den ferie, du glæder dig til.
Besøg os her:
Nygade 8B, 2.th, 7400, Herning, Danmark
- +45 8724 2251
- info@feline.dk
- www.feline.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Er meget undren over at Felines…
Er meget undren over at Felines sommerhuse faktisk er Novasol der lejer dem ud… dette fremgår først når du har booket, og afsluttet bookingen, så kommer det frem at du har booket ved Novasol. Hvis man er medlem af ældresagen får man rabat ved Novasol, men medlemskabet skal oplyses ved bookingen af sommerhuset, og Novasol navn fremgår først når bookningen er fortaget… altså for sent… DER ER MANGE MÅDER AT UNDGÅ AT GIVE OS FORBRUGER DE RABATTER VI HAR RET TIL … NOVASOL HAR FUNDET EN AF DEM…DÅRLIG STIL NOVASOL

Altid god servie
Altid en fornøjelse at bestille sommerhus gennem Feline. Altid god service og hurtigt svar på vores spørgsmål. Denne gang var det Anita hos Feline der ydede en super service. Tak og vi kommer igen. Hvergang
Super
En helt fantastisk oplevelse. Blev mødt af et dejligt værtspar, en sød lejlighed med en dejlig atmosfære. Hund kat høns og påfugle lige uden for døren vi gik tur med hunden hver aften super hyggeligt. Et sted vi kommer tilbage til. Har allerede bookes næste år
Feline har altid opfyldt vores ønsker…
Feline har altid opfyldt vores ønsker Vi har været på en del weekend ophold i Slesvig-Holsten og det har altid været en god oplevelse, ikke mindst til en god pris. Vi har kun positive oplevelser og vil helt sikkert af sted igen med Feline Holidays.
Effektiv hjemmeside
god hjemmeside
god hjemmeside, nem at finde rundt i, informativ god beskrivelse af leje emner.
Helt fantastik nemt at finde rigtig…
Helt fantastik nemt at finde rigtig gode tilbud på ophold
Meget nemt og hurtigt at booke.
Dårlig service når man prøve at…
Dårlig service når man prøve at forklare deres sommerhuse de lejer ud bliver brugt til andre formål end ferie. Vil de ikke høre om det. Kun om ferie.
Selv om det er ulovlige ting der forgår og politiet siger de selv skal gøre nåde ved deres problem da de har problemer med at finde hende da hun lejer en masse sommerhuse rundt omkring og bruger et alias.
Og Feline står bag et af selskaberne hun bruger.
Dejligt nemt at søge og booke på…
Dejligt nemt at søge og booke på hjemmesiden. Godt at kunne specificere vores ønsker til ophold med hen syn til antal personer, husdyr mm. Vi glæder os til opholdet.
Bookingen fungerede perfekt
Sovepladser
Selve grunden var god og beliggenheden som forventet
Vi havde efter beskrivelsen forventet et sommerhus til 10 personer, fordelt på 4 soverum. Desværre viste det sig at sengene med en undtagelse var for smalle og forkorte til os. Hvilket gav nætter med dårlig søvn.
Huset stank surt og muggent og alt hvad vi havde haft med stank. Det ene bad var klinkerne i gulvet løse og vippede. I det ene værelse var lamper uden lys og elinstallationen samlet med gaffa.
Rengøringen ved ankomst var ikke helt i orden, døde fluer bag gardinerne og krummer i et køkkenskab og skuffe.

Besvarelse fra Feline
Meget nemt og let at booke
Meget nemt og let at booke, samt god hjælp da vi kontaktede jer om nogle spørgsmål.
Hurtigt at få sorteret i husene i det…
Hurtigt at få sorteret i husene i det område vi var interesseret i
selvom vi var meget uheldige at der…
selvom vi var meget uheldige at der blev holdt fest på Axelgaard, blev vi uden videre kompenseret med et nyt ophold.
Altid den bedste service hos Feline
Altid den bedste service hos Feline - vi har tejst mange gange med jer og kan kun anbefale jer.
Bedste Hilsner familien Christensen
Vi synes det er en klar og tydelig…
Vi synes det er en klar og tydelig hjemmeside ,
det er ikke første gang vi lejer ved jer ,nok heller ikke den sidste.
Øv oplevelse
Efter en Booking af to ens feriehuse/lejligheder i Landal- Middelfart, bliver den/bookingen sendt videre til dansk sommerferiehuse, herefter til Mob-Feriepartner og til Feriepartner Fyn. Efter 1 1/2 måned hvor alt er betalt og bekræftet, bliver jeg ringet op, at jeg kun har et hus. Feriepartner Fyn giver Landal skylden og omvendt. Det ændre dog ikke på at vi selv må løse det, da deres alternativ på et feriecenter med to lejligheder er små sommerhuse til 4 personer i den anden ende af landet. Eller betale 10.000 ekstra for en lejlighed midt i Middelfart til halvdelen af os.
Jeg ville ønske at jeg vidste at bookingen ved Feline gik gennem så mange led, for så ville jeg aldrig have bestilt der. Der er ikke noget at sige til at noget kan gå galt. Og jeg ved faktisk ikke hvilket led der fortjener den dårlige anmeldelse.

Jeg giver 5 stjerner
Jeg giver 5 stjerner, da Trine har svaret lynhurtig tilbage på mail og hurtig fandt et sommerhus, som vi kunne langtidsleje og som svarede til vores behov. Hun kontaktede udlejningsfirmaet og det blev booket og det hele tog kun få dage!
Kan kun anbefale feline