Pas på med at leje hos Feline og Feline Holidays, da du pludselig kan stå med et lejebevis fra f.eks. Dancenter. Vi undgik specifikt Dancenter og Novasol, så vi bookede med ro i maven hos Feline holid... Se mere

Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Se mere
Under al’ kritik! Sommerhuset var beskidt og der var gammelt mad ned af køkkenlågerne og på håndtagene. Spa virkede ikke trods vi havde en ude og kigge på den to gange. Der manglede servic... Se mere
Prøvede at leje sommerhus hos jer i Fårvang alt gik fint indtil vi opdagede at det var Novasol der stod bag.Har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med dem og havde sagt aldrig mere Novasol. Talte... Se mere
- nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Feriehus
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Hotel
- nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Ferieudlejning
Om Feline
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter, der opfylder jeres ønsker hos Feline.
Feline tilbyder ferieboliger i hele Danmark og populære feriedestinationer i Europa. Mange gæster vælger klassiske ferieområder som Blokhus, Løkken, Lønstrup, Blåvand, Marielyst og Djursland, hvor natur, strandliv og oplevelser går hånd i hånd. Med vores brugervenlige søgning kan du hurtigt finde ferieboliger med netop de faciliteter, der er vigtige for dig, såsom swimmingpool, havudsigt eller mulighed for at tage hunden med på ferie.
Uanset om I er 2, 4 eller 12 personer, findes der ferieboliger til både små og store budgetter. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde den helt rigtige ramme om deres ferie, hvad enten det er en uges sommerferie, en forlænget weekend eller et spontant ophold væk fra hverdagen.
Leder du efter afslapning, wellness, god mad eller nye oplevelser? Hos Feline finder du også et stort udvalg af feriecentre, hoteller og weekendophold i Danmark og Nordtyskland. Her kan I nyde kvalitetstid sammen, lade batterierne op og skabe nye ferieminder.
Vi samler ferieoplevelserne ét sted - så du nemt, sikkert og hurtigt kan finde den ferie, du glæder dig til.
Besøg os her:
Nygade 8B, 2.th, 7400, Herning, Danmark
- +45 8724 2251
- info@feline.dk
- www.feline.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
oplevelsen med booking var udmærket og…
oplevelsen med booking var udmærket og god. Information var tilstrækkelig til at gennemføre bookingen.
Skønt hus og skønne omgivelser
Fik en god behandling
Fik en god behandling, da jeg var nødt til at aflyse vores ophold på grund af corona. Fuld forståelse og ingen sure miner. Nu er et nyt ophold booket og vi glæder os meget.
Dejlig overskuelig og ligetil…
Dejlig overskuelig og ligetil hjemmeside - Feline havde det største og mest attraktive udvalg og derfor er der nu booket sommerhus.
Nu kan det bare blive uge 34, vi glæder os 😍☀️
Nemt og overskueligt at booke
Indtil nu kun ros
Indtil nu kun ros.
Men vi er ikke ved vejs ende. Men dejligt for en gangs skyld at møde et firma med kundeservice - i modsætning til fx Novasol, som kun er interesseret i folks penge - også fra en trofast kunde gennem 40 år.
Så Feline ser ud til at blive min ferieboligudlejer fremover.
B. O.
Meget nem og hurtig hjemmeside.
Meget nem og hurtig hjemmeside. Overskueligt. Og til for en ikke gravet it bruger at gå til.
Lej trygt her via hjemmesiden
God hjemmeside, med flotte billeder og god beskrivelse af sommerhuset.
Let at booke og hurtigt bekræftelse.
Har lejet gange flere via jer og altid været fuldt tilfreds
Super lynhurtig fulgt op på vores…
Super lynhurtig fulgt op på vores bookning. Det altid rart at få hurtigrespons på en henvendelse. Selvom det er weekend👍🏽😊
Feline har en fin og givende oversigt…
Feline har en fin og givende oversigt med fine tilbud på hoteller i Danmark og Tyskland. Vi har gjort brug af siden flere gange og kan kun varmt anbefale Feline.dk, også i forhold til andre bookingsider f.eks. booking.com. Kun gode bemærkninger og anbefalinger herfra .
Jeg havde problemer med at booke fra…
Jeg havde problemer med at booke fra deres hjemmeside, hvad der lige gik galt skal jeg ikke kunne sige. Men jeg ringede til Felines kundeservice og fik den sødeste medarbejder i røret. Efter en ganske kort, men yders behagelig samtale, ordnede hun det hele og sendte er betalingslink til mig via mail, og bum var ferien i hus. Meget tilfreds med oplevelsen.
Meget brugervenlig hjemmeside og super…
Meget brugervenlig hjemmeside og super personlig kontakt
Dejligt nemt
Det er lige til at gå til gå på hjemmesiden find den bolig du vil leje udfyld bestillingen
God og informativ hjemmeside
God og informativ hjemmeside.
Der gav det ønskede resultat, så familien kunne komme på ferie i et lejet sommerhus i uge 29 2021.
Skjern den 26.06.2021
Flemming Pilgaard
Gode søgemuligheder. Meget anvendeligt.
Gode søgemuligheder, nemt at overskue. Derudover fine beskrivelser af de mulige feriesteder. Nu kan vi kun håbe på, at feriestedet er lige så godt og professionelt, som Feline er som formidler!!!
Bedste freie har jeg haft.
Bedste freie har jeg haft.
Dog det vil være bedre hvis der er to toiletter
Hold da op......
Hold da op......
Troede ikke kundeservice kunne komme op på dette niveau- fantastisk betjening, god tid til snak om området, trestjernet vejledning- det kan kun blive en god ferie, ikke sidste gang jeg bruger Feline