Banner for FDM Forsikringer

FDM Forsikringer Anmeldelser 5.083

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 710 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte medarbejderne for deres venlighed, hjælpsomhed og kompetence, hvilket bidrager til en positiv serviceoplevelse. Mange fremhæver den gode dialog og den effektive assistance, de modtager, når de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Folk sætter pris på den hurtige og smertefri proces, når de skal tegne forsikringer eller håndtere skader. Dog var nogle utilfredse med priserne, som de fandt for høje, og enkelte oplevede, at forsikringspræmierne steg uforholdsmæssigt meget. Nogle forbrugere nævnte også problemer med at komme i kontakt med kundeservice eller oplevede, at medarbejdere var travle og havde svært ved at lytte. Enkelte anmeldere oplevede en mangel på fleksibilitet og en opfattelse af, at virksomheden var meget profitdrevet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den hurtige og hjælpsomme respons, når de henvender... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet. Kunder roser medarbejderne for at være venlige,... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne. Nogle forbrugere finder priserne konkurrencedygtige og har fået... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Mens nogle forbrugere roser den hurtige,... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt. Nogle kunder roser hurtig og hjælpsom service, hvor de hurtigt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kontakter selv FDM for lidt ændringer og spørger efterfølgende ind til om ikke forsikringspræmierne kunne gøres lidt billigere, idet vi har alle forsikringer samlet hos FDM. Og her var det lidt... Se mere

Altid venlige, vejledende og hjælpsomme medarbejdere. Hvis jeg har konkrete spørgsmål eller tvivl om noget skal jeg ringe og angive, at jeg vil have en ny forsikring, hvis jeg vil i kontakt med en... Se mere

Jeg kunne gå forsikring billigere hos ALKA og vil ikke være tvunget til at skulle have et FDM-abonnement til næsten 800 kr om året.

Et lille problem blev løst af en venlig og effektiv medarbejder - et lidt større blev løst via værkstedets behandling af en glasskade. Helt gnidningsløs håndtering uden AI snik-snak :-)

1. nr. 27 af de 34 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Som en del af FDM medlemskabet kan du få adgang til FDM Forsikringer, hvor du kan samle dine forsikringer og få ro i maven med dækninger, der er lavet til hverdagen. FDM er Danmarks største interesseorganisation for bilister, og vi arbejder for bilisternes interesser, samtidig med at vi hjælper medlemmerne med rådgivning og services i hverdagen. Hos FDM Forsikringer formidler vi forsikringer til FDM medlemmer, og du får mulighed for at vælge forsikringer på tværs af flere områder, blandt andet køretøj, bolig, person, rejse og kæledyr. Fokus er på kvalitetsforsikringer til stærke medlemspriser og rådgivning, når du har brug for det. Du kan nemt komme i kontakt med os på 33 91 66 88 eller læse mere på fdmforsikringer.dk

4,1

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hej Erdal

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er hjælpsomme. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Hav en god dag.

Personale

Hurtigt svar👍fra sælger.

24. april 2026

Hej

Vi er glade for at høre, at du har fået et hurtigt svar. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Besparelse

Altid dejligt med samlerabat

30. april 2026

Hej Ingerlise

Tak for din positive feedback! Det betyder meget for os.

Hav en god dag.

Føler mig ikke Tryg – kaos med selvrisiko efter ulyk

Virkelig dårlig oplevelse og langsom sagsbehandling
Det tog over to måneder at få afsluttet min sag efter en kædeulykke i snevejr. Processen var ekstremt tung, og jeg blev mødt med uendeligt mange spørgsmål hele tiden, hvilket var meget frustrerende.
Det mest kritiske er, at de opkrævede min selvrisiko, selvom skyldsspørgsmålet i ulykken ikke var afklaret. Her flere måneder efter har jeg stadig ikke fået svar på, om jeg får min selvrisiko tilbage.
Selskabet reklamerer med navnet "Tryg", men efter denne ulykke har jeg på intet tidspunkt følt mig tryg. Jeg er nu færdig som kunde hos dem og kan absolut ikke anbefale dem til andre.

4. januar 2026

Hej Omid

Tak for din feedback. Jeg er ærgerlig over at læse om din oplevelse. Jeg kan desværre ikke ud fra dine oplysninger se den konkrete sag og du må derfor meget gerne sende en mail til trustpilot@fdmforsikring.dk - så sørger jeg for, at du bliver kontaktet.

god service og hjælp

Hej Ludvig

Vi er glade for at høre, at du har fået god service og hjælp. Tusind tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os.

Service.

God og kompetent service og opfølgning.

Hej Tak

Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service og opfølgning som god og kompetent. Tak for din positive tilbagemelding.

Klar besked

Hej Kaj

Vi er glade for, at du har fået klar besked omkring din henvendelse.
Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Høflig samtale

Høflig samtale, det fungerede.

20. april 2026

Hej Jan
Vi er meget glade for du har brugt tid på dette samt at du synes det var en god samtale.
Venlig hilsen Sidse, FDM Forsikringer

Masser af gode tilbud rabatter absolut…

Masser af gode tilbud rabatter absolut konkurrencedygtige forsikringer Vejhjælp en kundeservice Der er langt ud over det sædvanlige minimum fem stjerner ud af fem

28. april 2026

Hej Henrik
Tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for du har oplevet vores gode kundeservice, som vi hver dag gør vores bedste for at give.
Venlig hilsen Sidse, FDM Forsikringer

Jeg har snakket med to sælgere

Jeg har snakket med to sælgere. Den første fik mig overtalt til at flytte min rejseforsikring da jeg kunne spare 500-600kr om året da jeg kunne få noget rabat på mine bilforsikringer. Sælgeren lavede 2 fejl. Dels var personantallet forkert og dels dækkede forsikringen slet ikke det lovet. Så forsikringen blev mere end 1000kr dyrere.

28. april 2026

Hej Henrik
Vi beklager, at oplevelsen med vores rejseforsikring ikke levede op til dine forventninger, og at der opstod fejl i forbindelse med salget.
Tak for din tid.

God og kompetent råd

21. april 2026

Hej Preben

Vi er glade for at høre, at du fik god og kompetent rådgivning, da du var i kontakt med os.

Du skal have mange tak, fordi du ville anmelde os på Trustpilot.

Venlig hilsen Pernille, FDM Forsikringer

Vældig god service.

Vældig god service.
Havde tid til at gå det hele igennem ,ude stress

20. april 2026

Hej Carsten

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med den service du fik, da du var i kontakt med os.

Du skal have mange tak, fordi du ville dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Venlig hilsen Pernille, FDM Forsikringer

Super tak 👍

Super tak for hjælpen 👍

27. april 2026

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse her på trustpilot, det er vi meget glade for.

jeg fik svar på mine spørgsmål

jeg fik svar på mine spørgsmål

21. april 2026

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner her på trustpilot, det sætter vi stor pris på.

Opkræver penge uberettiget

Fdm forsikring opkræver fortsat penge for reparationsforsikring selv efter man tydeligt på mail har fået bekræftet at den er behørigt opsagt.

Jeg ejer slet ikke bilen længere som de nu har opkrævet penge til forsikring for.🤦‍♂️

3. maj 2026

Hej Benjamin

Det lyder da også mærkeligt, hvis du har fået en bekræftelse på mail om opsigelse.

Desværre er det ikke noget jeg kan være dig behjælpelig med her fra FDM Forsikring, Da FDM Reparationsforsikring er formidlet af WIA på vegne af QBE.

Du bedes derfor rette henvendelse, direkte til FDM Reparationsforsikring, de kan træffes på følgende mail adresse reparationsforsikring@wia.dk.

Venlig hilsen Natashja, FDM Forsikringer

Fin hjælp. Fik klaret det, som jeg søgte hjælp til.

17. april 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at læse.

Venlig hilsen Natashja, FDM Forsikringer

Jeg har flyttet alle mine forsikringer…

Jeg har flyttet alle mine forsikringer til anden side, dog har jeg beholdt min ene bilforsikring fordi den stadig har en attraktiv pris og acceptabel dækning.
Jeg var overrasket hvor meget jeg årligt kunne spare ved at flytte de øvrige forsikringer samtidig med at jeg fik meget bedre dækning.

14. april 2026

Hej Jean

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du finder vores bilforsikring attraktiv i forhold til pris og dækning. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at du har skiftet dine øvrige forsikringer, men vil alligevel sige tak for din tid her med de forsikringer

Rigtig god weekend.

Melanie, FDM Forsikringer

Jeg synes det er mærkeligt

Jeg synes det er mærkeligt - at fordi jeg (Marianne) skal stå med på forsikringen - skal den stige 216 kr.

16. april 2026

Hej Marianne og Erik.

Jeg beklager hvis stigningen i pris har medført en utilfredshed hos jer.

Jeg kan desværre ikke se hvad det omhandler, men hvis I ikke har fået svar på årsagen til prisstigningen, er I velkomne til at kontakte vores kundeservice.
I kan bestille et opkald til kundeservice på følgende link: https://tryg.dk/bliv-kunde/bliv-ringet-op

Venilg hilsen
Melanie, FDM Forsikringer