Kære Heidi og husbond,
Tak for jeres mail og tilbagemelding/anmeldelse her på Trustpilot.
Vi forstår godt jeres frustration. Det er selvfølgelig smadderærgerligt, at den ene af jeres græsser er gået ud. Som vi skriver i en mail til jer, stiller vi desværre ingen gro-garanti på planter i krukker - Handelsbetingelser - Faster's Have (fastershave.dk). Det gør vi ganske enkelt ikke, fordi der er rigtig mange faktorer, som spiller ind for at en plante trives/mistrives, når den ikke er plantet direkte i jorden.
Når nu skaden er sket, så vil vi hellere end gerne hjælpe med at klarlægge nærmere, hvad der kan være årsagen og evt. undgå, at det sker igen. Derfor er det også rigtig fint, at I i jeres mail vedhæfter et billede. Ydermere, ville det være rart med en længere dialog om placering, vanding osv. Ud fra et billede, kan vi kun gisne om, hvad årsagen kan være.
Hvis I ønsker, at få klarlagt årsag mm, så kom forbi forretningen eller giv os et kald og spørg efter en af vores gartnere. I er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail, men processen er ofte lettere, når det ikke er på skrift. Alt er dog velkommen!
Vi håber, at I vil kontakte os, så vi kan hjælpe jer med igen at få en frodig kumme, I kan have glæde af længe.
I ønskes en god dag.
De bedste hilsner