1. Havecenter

I udkanten af Frederikssund ligger vores skønne oase. Et sted som er til for at inspirere og vejlede dig! Vi er en håndfuld nørder og passionerede livsnydere, som på hver vores måde værdsætter det gode liv – inde og ude. Vores havecenter på 3000 kvm er fyldt med et bredt udvalg af eksempelvis stauder, buske, træer og krukker. Senest har vi indviet vores Orangeri, som rummer et væld af smukke sæsonblomster. Inden døre byder vores univers bl.a. på lækre delikatesser, møbler og interiør til boligen eller sommerhuset og selvfølgelig et hav af unikke stueplanter. I Faster’s have arbejder vi ikke på at blive størst, men bestræber os hver dag på at opretholde et produktudvalg af bedste kvalitet samt yde en service der gør, at du ikke kan lade vær at komme tilbage. Vi har ikke alt, men vi har alt det bedste!

4,0

God

Vi er kæmpe fan af fasters have

Vi er kæmpe fan af fasters have. Vi besøger altid deres fysiske butik. De er utrolig hjælpsomme og har kompetente viden. Om der er et jordbærbed, nogle kartoffelplanter, gaver til været inde eller det helt store projekt med æbletræ, så kan de altid hjælpe os.
Yderligere holder de høstfest og lignende, hvor der er program, som er virkelig hyggeligt.

13. januar 2026

Kære Sina,
Tusind tak for en dejlig og opmuntrende anmeldelse. Vi er stolte over at have 'fans'.
Vi sætter stor pris på din feedback og er så glade for, at du værdsætter både sortiment og vores medarbejdere, som helt sikkert gør alt hvad de kan, for at skabe en god oplevelse.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i fremtiden.

Faster's Have

Købte to flotte zebra-siv (400 kr stk.)…

Købte to flotte zebra-siv (400 kr stk.) De blev plantet ud samme dag, i samme Corten plantekasse. 5 dage efter, står den ene flot og rank, mens den anden er sten død.
Min kone skriver til dem og får afvide, at den endten er undervandet, eller overvandet. samt den koger i en metalkasse. (kassen står i skygge indtil kl 18.30)
Øv en dårlig behandling

19. august 2023

Kære Heidi og husbond,
Tak for jeres mail og tilbagemelding/anmeldelse her på Trustpilot.

Vi forstår godt jeres frustration. Det er selvfølgelig smadderærgerligt, at den ene af jeres græsser er gået ud. Som vi skriver i en mail til jer, stiller vi desværre ingen gro-garanti på planter i krukker - Handelsbetingelser - Faster's Have (fastershave.dk). Det gør vi ganske enkelt ikke, fordi der er rigtig mange faktorer, som spiller ind for at en plante trives/mistrives, når den ikke er plantet direkte i jorden.

Når nu skaden er sket, så vil vi hellere end gerne hjælpe med at klarlægge nærmere, hvad der kan være årsagen og evt. undgå, at det sker igen. Derfor er det også rigtig fint, at I i jeres mail vedhæfter et billede. Ydermere, ville det være rart med en længere dialog om placering, vanding osv. Ud fra et billede, kan vi kun gisne om, hvad årsagen kan være.

Hvis I ønsker, at få klarlagt årsag mm, så kom forbi forretningen eller giv os et kald og spørg efter en af vores gartnere. I er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail, men processen er ofte lettere, når det ikke er på skrift. Alt er dog velkommen!

Vi håber, at I vil kontakte os, så vi kan hjælpe jer med igen at få en frodig kumme, I kan have glæde af længe.

I ønskes en god dag.

Faster’s Have

Skuffet og udstillet

Har i dag købt et blommetræ som en fødselsdagsgave. En skuffende oplevelse. Medarbejderne havde meget travlt og ikke tid at følges med mig til og fra varen ( jeg går dårligt og derfor kan jeg ikke løb ned gennem småsten og bakker). Da jeg nåede til kassen var træet slået ind og afventede betaling. Jeg bad om træet kunne pakkes ind som gave - nej men jeg kunne betale for en pose! Hvilket jeg så gjorde i anden omgang for træet var slået ind!
Jeg er så skuffet for jeg har handlet hver en gave jeg har købt siden midt i december i Fasters have dog handlet med den anden medarbejder og fået så fine indpakket gaver ej heller har den anden medarbejder styrtet afsted og slået vare ind før jeg lige som var ved kassen og svaret om jeg ønskede andet eller ej.
Jeg har tidligere givet top anmeldelse og det er de tidligere handler der trækker op på 3 stjerner og bestemt ikke den betjening jeg oplevede i dag

Svar på fasrers haves svar - vi var 2 kunder i butikken ( mun veninde og jeg) i var min. 3 personaler som jeg kunne se. Så super travlt havde i ikke. Det er ene og alene dårlig kundeservice fra den omtalte medarbejder!

31. marts 2023

Besvarelse fra Fastershave

Først og fremmest, tusind tak for at give os en tilbagemelding på dit besøg!

Vi er meget kede af din oplevelse! Det er bestemt ikke det, vi bestræber os på og ej heller en anmeldelse vi er stolte af.

Når vi har rigtig travlt, må vi sande, at der kan være tidspunkter, hvor vi ikke har mulighed for at være på kunden i det omfang, vi ønsker. Det beklager vi selvfølgelig!

Vi bestræber os altid på, at pakke gaver fint ind. Der skal noget ekstra til, når vi forære noget til nogen vi holder af. Der kan være enkelte tilfælde, hvor vi fraråder at pakke planter ind i eksempelvis cellofan, da de ikke kan ånde eller blive ødelagt. Det samme gælder papir, hvis planten skal gives flere dage efter købet og derfor får brug for vand i mellemtiden.

Vores udgangs punkt er, at vi altid gerne vil pakke pænt ind, så længe vi sikrer, at planten ser pæn ud og har det godt, når den skal gives.

Vi går stærkt ud fra, at der må være sket en misforståelse og dette beklager vi selvfølgelig også!

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen en anden gang og vil gøre vores absolut bedste for at denne oplevelse bliver alt andet end du har beskrevet i denne anmeldelse!

De bedste hilsner fra
Alle os i Faster's Have

Det er en af de flotteste planteskoler…

Det er en af de flotteste planteskoler vi har været på. Fantastisk dejligt sted, flotte planter til gode priser, og virkelig søde medarbejdere, vidende om planter og super hjælpsomme. Det er bestemt et sted vi kommer fremover.

12. august 2022

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst dit besøg. Det glæder os, at du havde en god oplevelse! Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen :)

Faster's Have