Hesselbækgård Havecenter Anmeldelser 12

1. Havecenter
  2. Blomsterbutik
  3. Blomstermarked
  4. Have

Hesselbækgård Havecenter er et inspirerende og velholdt havecenter i Birkerød, hvor kvalitet, faglighed og god service går hånd i hånd. Vi tilbyder et af Nordsjællands mest komplette udvalg af planter – fra stauder, buske og træer til krukker, jord og alt det, der hører haven til. Hos os handler det ikke kun om at sælge planter, men om at skabe haveglæde. Vores medarbejdere er fagligt dygtige, imødekommende og altid klar med personlig rådgivning, så du får de rigtige planter og den bedste løsning til netop din have. Vi tager os tid til at lytte, vejlede og dele ud af vores erfaring – det er en vigtig del af den service, vi er kendt for. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og ansvarlig drift. Derfor arbejder vi aktivt med regnvandsopsamling, biodiversitet og grønne initiativer, og vi har en naturplads, hvor både børn og voksne kan opleve og lære om naturen. Med vores 5-års GroGaranti kan du handle med ro i maven – vi står inde for kvaliteten af vores planter og den rådgivning, vi giver.

4,4

Fem store stjerner til Hesselbækgård…

Fem store stjerner til Hesselbækgård Havecenter.
Da jeg skulle anlægge nye bede i haven fik jeg den bedste, sødeste og mest professionelle hjælp og vejledning jeg kunne ønske mig.
Alle jeg var i kontakt med var utrolig søde og servicemindede.
Det er bestemt her jeg vil gøre mine fremtidige køb.

22. november 2025

Hesselbækgård er den suverænt bedste…

Hesselbækgård er den suverænt bedste planteskole!
De yder en fantastisk service. Jeg fik individuel rådgivning om tilplantning af nyt stort staudebed, og tilbud om at de ville komme og sætte planterne ud, så de stod rigtigt. Uden beregning!
Fine priser og meget flotte planter. Kompetente og meget hjælpsomme gartnere, hvad enten det drejer sig om stort eller småt.
Stor anbefaling herfra.

1. november 2025

Nordsjællands suverænt bedste planteskole

Vi glæder os altid, når vi skal ud til Hesselbækgaard. Og det har vi gjort i over 25 år.

Kvaliteten af træer, buske, stauder o.a. er i top - velplejede og lige parat til at sætte i jorden (og der er naturligvis garanti på alt). Medarbejderne er utroligt kyndige, altid veloplagte og villige til at rådgive og lære fra sig.

Og så er det simpelt hen hyggeligt at gå rundt i de smukke, velordnede omgivelser. Vi har besøgt mange planteskoler, men vender altid hjem til Hesselbækgaard. Varmere anbefaling af en virksomhed kan vi simpelt hen ikke give.

15. oktober 2025

En fuldstændig suveræn service

En fuldstændig suveræn service. Vi oplevede stor faglighed, stor tillid og en helt utrolig venlighed. Ved tidligere køb og i forbindelse med opfølgende service. Vi køre gerne langt igen næste gang vi har brug for noget til haven.

6. april 2023

Enestående god service

Hesselbækgård er en stor og velassorteret planteskole - dem er der så mange af. Har man spørgsmål, gives der meget venligt gode råd og vejledning - sådanne planteskoler er der også en del af, omend det ikke er alle.
Det er i sig selv fint nok, og mange ville give 5 stjerner for dette, men hvad giver man så for en ekstraordinær god oplevelse?
Vi købte sidste år et større antal ret dyre rosenplanter. De fleste har det stadig godt, men syv var gået ud. Med kvitteringen herfor i hånden fik vi syv nye flotte planter som erstatning. Og så er det, at man mangler noget bedre end bare 5 stjerner.

18. juni 2022