Varen ankommer hurtigt fra bestillingsdagen, derudover formår i at personliggøre købet lidt, ved at lægge et kort ved med en lille besked, som er formuleret med håndskrift. Derved gøres afstanden lidt... Se mere
Købte en Day taske som skulle indpakkes til gave. Varen kom få dage efter bestillingen, den var meget fin pakket ind i det smukkeste papir og med til- og fra-kort vedlagt. Der fulgte en fin indkøbspos... Se mere
Velfungerende - oplysende brev vedlagt. Vare levede op til forventning. Pris i den dyrere ende. Muligvis godt med en lille rabat ved næste køb. Tidsramme fra bestillingstidspunkt til modtagelsen... Se mere
Ringede til Fashionforme for at få oplysninger om målene på en kjole og en top. Talte med en yderst service orienteret kunde konsulent. Det er så dejligt at kunne få personlig betjening inden at varen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Reallife designer-shopping på nettet. FashionForMe.dk er en ny generation af webshops, som gør op med den upersonlige shoppingoplevelse og sætter service, oplevelse og inspiration i top.
Agerskellet 14, 8920 , Randers NV
- 3032 1232
- kundeservice@fashionforme.dk
- www.fashionforme.dk
Super tilfreds
Fik varen to dage efter bestillingen med posten. Alt var som det skulle være og kvaliteten er helt i top.
Vil helt sikkert handle hos FashionForMe.dk igen
Nemt at bestille, kvik levering det var bare helt i orden
Det var kort og godt en ok oplevelse
Meget venlig kundebetjening
Hurtig ekspedition og meget venlig betjening.
Dejligt sted at handle
Lækker hjemmeside , god betjening og hurtig levering.
Pakken fremkommer lækker og altid med en sød besked 😊
Fortræffelig og professionel handel.
Super hurtig ekspedition, og varen blev leveret næste dag. Helt igennem positiv oplevelse
Super service og lækkert tøj
Jeg har bestilt tøj flere gange hos Fashion for me. Hver gang får man en super service, hurtig levering og altid noget lækkert tøj i super kvalitet.
Jeg giver Fashion for me mine bedste anbefalinger.
Min favorit on line tøjbutik
Jeg har flere gange bestilt hos Fashion for me. Udvalget passer perfekt til min smag.
især handler jeg på udsalg, hvor man kan få rigtigt gode ting med op til 70%´s rabat.
" ulempen" er, at man nok får købt mere, end man behøver
God service og hurtig levering
Fik en personlig hilsen med min vare, der iøvrigt var pakket smukt ind dom gave. Super hyggeligt at mærke der bliver gjort noget ud af det:)
Super service og hurtig modtagelse af mine bukser
Der gik ikke ret mange dage, fra jeg bestilte mine bukser, til jeg kunne afhente dem på posthuset. Jeg kan kun varmt anbefale, at handle hos Fashionforme.
Perfekt handel
Hurtig levering, perfekt vare og virkelig stor rabat ift butiksprisen.
Perfekt :-)
Rigtig gode tilbud på webshoppen. Leveringen var hurtig, og da der var noget tøj der ikke passede så jeg måtte sende det retur, kom mine penge også hurtigt retur :-)
Fedt sted at handle, kun få ting trækker ned.
Jeg handlede her for 1. gang under udsalget. Det var lidt besværligt med selve bestillingen, fordi jeg bestilte forskellige varer, betalte, og fandt først ud af da varerne kom, at det jeg skulle bruge til gave IKKE var med. Det ville jeg gerne have vidst på forhånd, evt med en sms, mail eller et opkald. Når det er sagt gik resten let, også det der skulle returneres, og det er meget venlige personer, der besvarer mails hurtigt, og tager kritik til sig. Let at få penge retur hurtigt. Derfor 4 store stjerner alligevel.
hurtig ekspedition og tilfreds med varene
det bruger vi ikke her i familien!
Rigtig god oplevelse, god service, hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Fashion For Me.
Det er en overskuelig hjemmeside, gode service, og varerne kommer hurtigt.
Super og trygt sted at handle.
Hurtig levering og fin vare og indpakning.
God pris og perfekt service
Kan kun anbefale denne hjemmeside, god service og hurtig levering. Super!
Super👍
Bestilte nogle fantastiske ting hos Fashion for me, de holdt udsalg, så fik vildt meget for pengene. Det kom hurtigt med posten, sødt brev var der med, og fin indpakning. Flot service, kan helt klart anbefales.