Varen ankommer hurtigt fra bestillingsdagen, derudover formår i at personliggøre købet lidt, ved at lægge et kort ved med en lille besked, som er formuleret med håndskrift. Derved gøres afstanden lidt... Se mere
Købte en Day taske som skulle indpakkes til gave. Varen kom få dage efter bestillingen, den var meget fin pakket ind i det smukkeste papir og med til- og fra-kort vedlagt. Der fulgte en fin indkøbspos... Se mere
Velfungerende - oplysende brev vedlagt. Vare levede op til forventning. Pris i den dyrere ende. Muligvis godt med en lille rabat ved næste køb. Tidsramme fra bestillingstidspunkt til modtagelsen... Se mere
Ringede til Fashionforme for at få oplysninger om målene på en kjole og en top. Talte med en yderst service orienteret kunde konsulent. Det er så dejligt at kunne få personlig betjening inden at varen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Reallife designer-shopping på nettet. FashionForMe.dk er en ny generation af webshops, som gør op med den upersonlige shoppingoplevelse og sætter service, oplevelse og inspiration i top.
Agerskellet 14, 8920 , Randers NV
- 3032 1232
- kundeservice@fashionforme.dk
- www.fashionforme.dk
Nægtet returnering af pakke
Jeg havde returneret en pakke inden for fortrydelsesfristen, men virksomheden nægtede at acceptere returneringen af pakken, da de påstod, at den var sendt for sent. Jeg blev ikke oplyst om den forsinkede returnering, så i stedet for at give mig mine penge tilbage sendte de den returnerede pakke retur til mig. Nu står jeg med en kjole, som jeg ikke kan passe og kan ikke få mine penge tilbage. Rigtig dårlig service sepcielt fordi den påstod, at den var 10 dage for sent returneret. 10 dage, hvor er kundeservicen, den kunne jo være blevet forsinket af Postdanmark, så jeg ikke selv var skyld i forsinkelsen.
Fine varer - lidt lang levering
Lækker webshop, gode tilbud - men levering var desværre lidt længere end de forventede 2 dage. Og jeg fik desværre ingen meddelelse, da varerne blev afsendt. Det var dog hurtigt glemt, da jeg fik mine fine ting.
Super lækker bluse, og hurtig levering.
Kan anbefales.
Lav pris, hurtig forsendelse, ingen problemer
...ud over den høje fragt (39 kr. for et par shorts), men med 70% rabat på varen er det til at leve med!
Tilfreds
Hurtig levering, flot og lækker gaveindpakning. Meget tilfreds.
Hurtig levering og fin vare
Det hele fungerede fint, god vare og hurtig levering.
Super webside
Overskuelig webside!
Gode mærker og gode tilbud.
At jeg fik en lille gave med, var kun med til at oplevelsen blev endnu bedre! Hurtig levering og ikke sidste gang jeg har handlet der.
Skønt !
Lækker vare, lækker indpakning og hurtig ekspedition - fedt !!!
Fantastisk nem måde at shoppe på
Jeg bestilte mandag og fik leveret onsdag. Nemt og alt virker meget professionelt. Rigtig fin service.
Fine varer.
Meget fine varer, fin oplysning vedr. Retur, og lille fin personlig hilsen.
Hurtig ekspedition og levering👍
Super godt tilfreds med hurtig levering og varen levede fuldstændig op til min forventning.
Levering i top
Super hurtig levering, rigtig god tilbudspris på bluse.
Der er bare et MEN og derfor kun fire stjerner i bedømmelsen, og det MEN beror på, at skjorten ved modtagelsen var meget krøllet eller nærmere meget meget krøllet, hvilket var en skuffelse.
Super hurtig levering - dog lidt svært at komme i kontakt pr telefon i telefontiden...
Jeg vender helt sikkert tilbage og handler igen.