Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Se mere
Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Se mere
Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Se mere
Really impressed with this company, they had the item I wanted which was accurately described at a good price, it came very quickly in a proper box, they also gave me a free pen and a code for 20% off... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.
Zeer tevreden.
Bij de betaling is er iets mis gegaan van hun kant, maar na 1 emailtje was alles zo geregeld en de volgende dag al geleverd.
Super
Mijn bestelling werd snel en goed verpakt aangeboden.
Mijn complimenten.
Zal Fan Fashion zeer zeker aanbevelen bij familie,vrienden en kennissen.
Dikke duim omhoog.
Sportieve groeten Piet.
Petje max 2016
Heel goede en snelle levering! ! Een echte aanrader !!
Snelle Levering
Snelle en goede levering en goede kwaliteit van de Cap van Max Verstappen
Top site
Overzichtelijke site, goede snelle service! Kom zeker terug voor andere Verstappen merchandising
Formel 1 Shirts Forceindia
alles bestens, Qualität der Ware sehr gut, schnelle Lieferung,gerne wieder
zeer snel en betrouwbaar.
Bestelling was makkelijk en snel geplaatst.
Goede communicatie,dienst en levering was snel.
Zeer mooie scherpe prijs.
Thanks
Snelle correcte levering! Topproduct!
Bij de betaling kon niet alle betaal mogelijkheden gebruikt worden , tevens was het lastig om uit te vinden of de site betrouwbaar was. Het feit dat de site een dag uit de lucht was hielp ook niet echt. De Facebook fotoos van het bedrijf schepte wel vertrouwen. Het product was prachtig ingepakt en super snel geleverd!
mooi produkt en goede verzorging bij versturen.
Zal zeker inde toekomst voor artikelen weer bij jullie kopen!!!
lage prijs snelle bezorging
Snelle afhandeling en een goede afhandeling.
ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen
Helemaal top
Bestelde artikel snel in huis. Diverse betaalmogelijkheden.
Perfect en snel geleverd
Echt een keurige site en makkelijk om te bestellen , ook de betaling via paypal ging goed .
super snelle levering
Super snelle levering en heel tevreden met het product!!!
correct en snel als F1
Mijn beoordeling over Fan Fashion is goed , correct en zo snel als formule 1
zeer goed bedrijf
Zeer zeldzaam goed bedrijf die afspraken waar maakt.
ik vind het mooie kleren wat ze hebben
ik had een shirtje besteld bestelling was al snel binnen goeie service en klantvriendelijk goeie site
mooie kleding
Erg snelle levering en is correct geleverd binnen 3 dagen.