Team Fan Fashion Anmeldelser

4,9

Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Se mere

Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Se mere

Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Se mere

Really impressed with this company, they had the item I wanted which was accurately described at a good price, it came very quickly in a proper box, they also gave me a free pen and a code for 20% off... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.

4,9

Geen levering, geen geld terug!

Produkten worden niet geleverd en al helemaal niet de volgende werkdag.
Klantenservice is niet bereikbaar via mail of telefoon.

Ik wil mijn geld terug!

18. august 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Beste Remco, dank voor je beoordeling. Onze klantenservice is per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Mochten we even niet in de gelegenheid zijn u telefonische oproep te beantwoorden dan kunt u een voicemail inspreken en wordt u later teruggebeld. We zoeken graag uit wat er met uw melding fout gegaan is. U heeft geen bestelnummer opgegeven dus kunnen we niet zien om welke bestelling het gaat. Zou u een e-mail willen sturen naar klantenservice@fanfashion.eu dan lossen we het snel op voor u.

Beste service!

Een klantenservice die weet waar u het over heeft. Bereid om de klant zo snel als mogelijk te helpen en bij ongemak een andere optie aan te bieden. Overdag besteld en de volgende dag al in huis! Topservice!!

15. august 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Prima algehele service

Vlotte en efficiénte afhandeling van de bestelling,met inbegrip van een gedetailleerde e-mail vooraf over het feit dat enkele artikels momenteel niet in voorraad zijn.
Prima en totale service !

29. juli 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

erg lange levertijd

Na 2 weken en meerdere chats en beloftes uiteindelijk toch bestelling op de verjaardag binnen gekregen

15. juli 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Beste Desiree, bedankt voor uw beoordeling. In uw bestellling heeft u ook een artikel opgenomen als pre-order met een aangegeven leverdatum van 23 juli. Deze datum is op de website en in de bevestiging vermeld. Aan uw verzoek om andere artikelen reeds te versturen hebben proberen te voldoen. Immers uw bestelling stond bij ons voor 23 juli ingepland om verwerkt te worden. Onze inspanning hiervoor is geslaagd en ook het Kimi t-shirt is voor de aangeven datum verzonden. Wij betreuren dat onze geslaagde inspanningen om aan uw verzoek te voldoen resulteert in een 1 ster beoordeling.

Niet alles is op tijd binnen

Tekst voor 16 uur in huis.klopt niet echt!!twee tot vier weken wachten.

14. juli 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Beste Marco, bedankt voor je beoordeling en voor de twee recente bestellingen. Van je bestelling op 7 juni was de cap een pre-order datum waarvan aangegeven is dat de leverdatum rond 24 juni zou liggen. Voorraad artikelen worden voor 16:00 dezelfde dag verzonden en van pre-order is de verwachte datum aangegeven. Uw andere bestelling betrof een artikel dat op dat moment op een andere voorraadlocatie lag waardoor we de Ferrari jas niet tijdig konden versturen. Hier heeft een terecht punt bij en wij zullen maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen.

maakt belofte niet waar jammer!

Op de website wordt vermeld " voor 16.00 uur besteld volgende dag al in huis" nou reken maar op 3 tot 5 werkdagen als er ook nog een weekend tussen zit dan is het meer dan een week JAMMER !! gemiste kans

12. juli 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Beste Albert, bedankt voor uw beoordeling. Gewoonlijk worden de bestellingen direct verwerkt en verzonden. Wij hebben van u twee bestellingen ontvangen. Inderdaad is bij uw tweede bestelling een vertraging opgetreden, onze excuses dat wij u niet vooraf op de hoogte hebben gesteld van deze vertraging.

men komt aflevering afspraken niet na

Ondanks gemaakte mondelinge EN schriftelijke afspraken werd niet geleverd volgens deze afspraken...

23. juni 2014

Besvarelse fra Team Fan Fashion

Geachte heer Hoofwijk, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer dat u niet tevreden bent. Bij uw bestelling had u een pre-order item besteld met een verwachte beschikbaarheid op 4 juni. Voor pre-orders kunnen wij alleen indicaties opgeven en deze heeft onze medewerker u ook telefonisch gegeven. Het spijt ons dat u dit als een afspraak heeft ervaren. Het Mercedes AMG Polo shirt is 19 juni binnengekomen direct verstuurd en 20 juni bij u bezorgd. Dat uw bestelling niet voor 18:00 uur maar pas om 21:00 uur is bezorgd betreuren wij zeer. PostNL vermeldt de actuele status van uw zending op de website die u met de verstuurde track/tracecode kunt raadplegen.

gewoonweg Super.

veel keuze gemakkelijk overzicht.
Ben van belgie en alles heel snel geregd en rap bij je thuis.
Kwaliteit ook heel goed.
Vriendelijke mensen als je hulp nodig hebt.
Doe zo verder.......

10. juni 2014

Goede en snelle service

Sweater en een polo van Red Bull en Mercedes GP besteld, de sweater hadden ze in eerste instantie niet op voorraad, hierover gemaild en kreeg dezelfde dag nog netjes een mail retour gestuurd met de mededeling dat deze in bestelling was, de site in de gaten gehouden en zag dat deze 2 dagen erna weer te bestellen was, dus meteen besteld en deze werd snel geleverd, de kleding ziet er echt mooi en goed afgewerkt uit.

27. maj 2014