Købte i dag 2 sandwich (1 favorit og 1 lufttørret skinke). Brødet var ikke som bestilt groft - til gengæld var det tørt, hårdt og kedeligt, så det fuldstændig ødelagde oplevelsen. Samlet set var det s... Se mere
Maden får topkarakterer og personalet får 5 stjerner. Jeg havde ved en fejl bestilt afhentning af mad til fredag men jeg troede jeg havde bestilt til lørdag. Personalet var meget forstående og jeg kun... Se mere
Vi vender igen og igen tilbage til Fandanko's mad. Deres sandwich er altid lækre, i sprødt og saftigt brød. De bliver lavet (hurtigt) mens vi venter, af friske lækre gode råvarer, dressinger, salater... Se mere
Gammel Gugvej 19, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Helt igennem super lækker nytårsmenu
Hurtig udlevering i butikken
Alt i alt endnu en super oplevelse med fremragende råvarer
Klasse, intet mindre! God og høflig betjening, og en super god madoplevelse. Har besøgt Fandanko mange gange, og oplevelsen er altid i top!
Havde en bestilling, som vi pga. sygdom blev nødt til at annullere. De var hurtige til at tage telefonen og fjerne ordren, selvom det var til samme dag.
Alt i alt en god oplevelse
Helt fantastisk mad oplevelse. Vi havde i dag firma fest hos Mayflower/vesttex i Brønderslev. Jeg er gluten og lactose intolerant så jeg var spændt på maden som den eneste i selskabet med dette. Kunne jeg give 10 stjerner eller mere gjorde jeg det gerne. Fantastisk jeg giver mine varmeste anbefalinger og mere end det. Virkelig en dejlig oplevelse kunne hygge med kolleger uden at skulle sidde med en tør madpakke. Tommel op herfra. En skam der ikke er en Fandanko i Hjørring det kunne vi godt bruge den ville få kæmpe succes. Til folkene i Fandanko Hold nu op i gør det godt. Kæmpe smagsoplevelse for en gluten og lactose intolerant person. I har fået en fast kunde. Til de der læser det her også dem der ikke har intolerance. PRØV DET I VIL IKKE FORTRYDE.
Altid venlige og klar med min mad. Sandwich som ingen andre steder og til en rimelig pris. Tak for mad ad flere omgang og på stensikkert gensyn.
Super god " Snapas" kan virkelig anbefales, tog lige en dessert tapas med hjem skal da også lige prøves . Alt er bare så velsmagende 🤗
Tapas2GO - 8 skønne retter - det bedste tapas, vi har fået - meget varieret med det lækreste kød med vanvittigt godt tilbehør - det smagte fantastisk ! Og der fulgte et fantastisk lækkert lunt nybagt brød med. LÆKKERT LÆKKERT LÆKKERT - bedste anbefaling herfra.
Lige hvad vi trængte til på en lang vagt. Super service, tak 👋
Nytårs Menuen var en stor succes. Den medfølgende vejledning og forklaring var med til at gøre vores 9 Nytårskuverter til en vinder. Det smagte skønt og der var rigeligt. Super, at i lige havde skrevet, at man skulle købe lidt krydderurter , og hvilke man skulle købe👍 Vil bestemt anbefale til andre.
Fandango er 100% det bedste take away sted i Aalborg. Altid lækker mad om det så er sandwich eller deres lækker tapas bakker. Selvom jeg er flyttet 20 km væk fra Aalborg kører jeg gerne turen for og nyde deres mad. Har smagt nærmest alt ved dem, både til weekender og deres nytårs menu, er 100% fan! så vil du smage lækker mad med 100% kvalitet så vil jeg anbefale dem! top lækker mad til fair pris! Selv da de lavede en fejl og havde sagt ris ala mande var kommet, hvor jeg mødte op og den ikk var tilbød de en gratis som undskyld.. perfekt mad, perfekt service og altid rar betjening.. eneste minus er ens pung brokker sig over man bruger så meget der :D
Havde bestilt 3 menuer til aftensmad hos Fandanko Aalborg. Desværre var der kun 2 menuer i kassen, da den blev åbnet 30 km længere syd på! Irriteret opringning til Fandanko, der venligt beklagede fejlen. Blev enige om refusion, men 10 min. senere ringer telefonen og Fandanko er i røret: Vi bringer den sidste menu ud til jer, vil I også gerne have en flaske vin til maden? Ja tak og da den store Fandanko bil landede med 1 menu, var det med ekstra chokolade + is i posen og rigelige mængder mad. Super service, tak for det. vh Hanne
Utrolig dårlig service. Var i dag nede for at bestille en sandwich. Vi spørger så servicen om vi kan få byttet oksekødet ud med kylling. Det kunne vi så godt. Må så ville de pille baconet ud af sandwichen, da de ikke vil sælge en kylling og bacone. Det var simpelthen for mærkeligt.
Svar: Men i kunne godt byttet oksekødet ud med kylling? Det var heller ikke på jeres menukort.
Som professionel menneske, ejer af en virksomed, brude du godt kunne håndtere kritik, hvilket du tydeligvis ikke er særlig god til, siden at du har behov for at tale ned til dine kunder.
Med dit svar, bekræfter du mig bare i, at min overskrift ikke har ramt helt ved siden af.
Fortsat god dag.

Besvarelse fra FANDANKO
Vi (4 voksne)hentede 3 miniburgere med dejligt tilbehør og dessert Tapas, hvilket var min mands ønske at spise på hans fødselsdag 😀👍
Kan varmt anbefales og det erbestdmt ikke sidste gang !
Vi købte nogle mini-brugere hos Fandanko for nogle uger siden. Desværre var kvaliteten ikke særlig god og vi klagede derfor over maden. Fandanko tog vores klage meget alvorligt og ydede en super service. Vi har fået to nye menuer, som var i top-klasse! Vi handler her helt sikkert igen :)
En sjælden udsøgt oplevelse med Fandanko´s mad, vi har mange gange købt i butik, bestilt tapas mv. Senest ved stort firma arrangement til 37 mennesker og andet firma event til 10 pers. Til det seneste event havde vi bestilt en vinmand til at tilpasse vin til de enkelte tapas. Til vores store overraskelse får vi ikke den menu leveret som er oplyst på hjemmesiden, ej heller modtager vi oplysninger ved ordrebekræftelse på den bestilte menu. Der medfølger heller ikke menu sammen med tapas. Det gør desværre tapas og vinmenuen mindre forenlige, hvilket var enormt ærgerligt.
Ved henvendelse til Fandanko, er administrationen mere optaget af at fralægge sig ansvaret end at lære af både min og andre kunders oplevelse, Fandanko oplyser at de har oplevet lignende tidligere, omkring at kunder få leveret en anden tapas anretning, end den der er bestilt.
Dette skyldes at de skifter menu ugentligt, hvilket vi får oplyst, fremgår af hjemmesiden. Jeg kan kun anbefale kommende kunder, hvor det er vigtigt at få den bestilte menu, at læse hjemmesiden grundigt eller tage kontakt til Fandanko for at sikre sig den rigtige menu, for der er ingen kære mor, når først regningen er betalt. Desværre lever kundeservicen ikke op til den kvalitet vi ellers har oplevet, en skam.

Besvarelse fra FANDANKO
52 kr for en sandwich kan måske lyde at meget, men det er fordi det ikke er en sandwich - det er simpelthen et stykke af himlen! :)
Favorit!
Til et selskab m. 10 personer købte vi sensommertapas'en. Overskriften siger vel tilstrækkeligt, men kan tilføje at fadene var meget flot anrettet. . Brødet var også godt. Som dessert havde vi bestilt deres luxuskager, 8 x2 styks fugtige kagestykker delikat anrettet i en fin lille bakke. De faldt også i rigtig god jord. Det hele VAR godt, og vi anvender gerne deres take-away igen
Det er en rendyrket fornøjelse at fordybe sig i en tapas-bakke fra FANDANKO. 8 små retter, der indtages med stor nydelse. Jeg bor i Aarhus, men så snart, jeg ser mit snit til en tur til Aalborg, skal der tapas på bordet. Smuk café og virkelig god betjening også.