Fantastisk butik. Skulle handle på hjemmesiden på Black Friday, men løb ind i en teknisk fejl. Kom hurtigt gennem telefonen til support, som hjalp mig med at løse problemet. Har fået bestillinge... Se mere

Super service uden sammenligning ! Jeg bestilte i påsken en større ordre hvor en stor del af varerne ikke var tilgængelige længere. Tabte så bolden med en måneds mellemrum, uden kontakt til butikk... Se mere

Kun gode oplevelser! Her er virkelig en spiller på markedet som mener deres service skal være seriøs og bare glide der ud af. Flere gange har jeg bestilt fra fanatic og med stor tilfredshed. En enk... Se mere

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fanatic tilbyder et kæmpe udvalg af Figurspil, Kortspil, Brætspil, Live Rollespil, hobbymaterialer, Rollespil og Merchandise til gode priser. Butikken ligger på Algade 36 i Roskilde. Besøg os på www.fanatic.dk

4,5

Jeg bestilte 8 HobbyZone produkter

Jeg bestilte 8 HobbyZone produkter, hvor den ene vist var udsolgt. Jeg fik hurtigt et opkald, og blev tilbudt at vælge et af de andre som var på lager. Pakken blev afsendt med det samme, og jeg syntes det var den fedeste service.

6. marts 2023

Altid en god oplevelse

Altid god kommunikation fra Fanatic og en sjov hilsen, hvis der er ændringer i ordren eller lignende.
Det føles bare mere personligt at handle med dem end så mange andre steder.

22. oktober 2022

SLUT MED FANATIC

Aldrig køb hos fanatic. Man kan ikke komme i kontakt med dem på mail. og i tlf lover de at de nok skal tjekke deres mail men der sker ALDRIG noget. Havde prøvet over 10 gange pr. tlf men uden der skete noget som de lovede! Ville have pengene til tilbage for et rollespilsvåben og først efter over et år har jeg endelig fået mine penge tilbage. Servicen i butikkerne er heller ikke til råbe hurra for. Plejer at have gode oplevelser men det er SLUT nu. kan IKKE anbefales. Det virker næsten som om at det handler mere om pengene end kundeservicen! Ville ønske at man kunne give 0 stjerner.

2. december 2021

Top dollar!

Jeg har ikke andet end gode ting at fortælle om min oplevelse som første gangs kunde.

jeg er i tvivl om nogle produkter i Warhammer universet og jeg bliver imødekommet af en meget venlig sælger som sætter mig ind i universet og gør det super trygt at handle der!!

Jeg kommer helt sikkert igen

4. august 2021

Helt forfærdelig service!

Helt forfærdelig service!
De svarer ikke på mails bare fordi jeg vil have byttet en spray som ikke virker. Jeg har brugt rigtig mange penge i denne butik men det er slut. Nu har jeg bestilt en spray fra en anden shop... Sikke en pinlig butik!

2. maj 2021
Fanatic-logo

Besvarelse fra Fanatic

Hej Moten,

Jeg har også sendt dig en mail som jeg håber at du læser.

Selvfølgelig bytter vi varer der er fejl i. Det havde jeg også skrevet til dig i den mail jeg sendte ud til dig.

Jeg beklager at jeg ikke fik svaret dig efterflg. da jeg blev syg. Min kollega på mailen møder ind mandag grundet helligdag og weekend og derfor har vi ikke været på mailen de sidste par dage. Havde der ikke været en helligdag, havde du også fået et svar i fredags, men jeg beder ikke mine kollegaer om at arbejde helligdage.

Jeg vil rigtigt gerne hjælpe. Ligesom vi altid gør. Jeg håber at jeg kan hjælpe dig i mål.

Kærlig hilsen
Daniel.

Min kæreste og jeg var forbi i går

Min kæreste og jeg var forbi i går, i den nye butik i Næstved. Vi havde forinden skrevet med indehaveren, da vi var træt af en af deres konkurrenters ubehøvlede adfærd. Det var en ren fornøjelse af få følelsen af at være velkommen fra start af. Det har vi ikke lige prøvet før. De to produkter vi kom for, sparede vi 600 kr på, ift. førnævnte konkurrents pris. Og et tredje produkt vi besluttede os for at købe for besparelsen, sparede vi stadigvæk tæt på 200 kr. på. Sikke en entré, Fanatic med en lille indsats, formåede at gøre i vores verden. Af hjertet tak. Og på glædeligt gensyn i Næstved! :-)

5. november 2020

Okay kundeservice - Mangel på opdatering af deres webshop

Købte den 31. oktober 2020 noget Warhammer samt maling, som jeg skulle bruge i den kommende weekend.

Den 2. november popper der en besked ind i min indbakke om, at varen jeg har bestilt desværre er udgået, og de ikke kan skaffe en ny fra deres leverandør. Og det er på trods af at de har reserveret beløbet fra min bankkonto.

Jævnt irriterende at I ikke har opdateret jeres hjemmeside, så mand kan undgå de her situationer. Varen burde jo slet ikke være på jeres webshop.

Har fundet en anden løsning, og venter på mine penge kommer retur fra Fanatic.

Jeg er ked af, at mit førstehåndsindtryk af jer er skod, Fanatic er sikkert en fin butik, men ikke sikkert I lige bliver mit førstevalg næste gang.

3. november 2020
Fanatic-logo

Besvarelse fra Fanatic

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi opdaterer hjemmesiden dagligt og vi er i fuld gang med, at oprette vores nye lager til Fanatic.dk. Der kommer nogle svipsere engang i mellem og det er der gjort her.

Jeg er rigtig ked at, at vi manglede den ene ting på din ordre. Varen som ikke laves længere har vi også fjernet fra siden.

Jeg kan dog lave den pakke fra en anden boks + maling og sende den afsted inden weekenden hvis det har interesse - ellers håber jeg at du finder det du skal bruge andet sted. Skriv til mig på daniel(at)fanatic.dk hvis jeg kan hjælpe.

Beløbet blev frigivet med det samme fra betalingsgatewayen.

Kh
Daniel.

Formidabel butik

Formidabel butik

Jeg købte et MtG booster display der ankom 2 arbejdsdage senere. Jeg fik dog ikke et trackingnr., og det er derfor ikke en perfekt 5 stjerner, men det vil ikke holde mig tilbage fra at handle her igen.

22. oktober 2020

Hurtig og effektiv service!!

Ringede igår for at købe noget DND-gear. Blev imødekommet af en MEGET meget rar og venlig Betina (beklager hvis jeg staver navnet forkert), som med det samme var klar til at hjælpe. Så en god start.

Jeg ledte efter et produkt via webshoppen, men fandt intet da jeg søgte efter det. Der gik 30 min, og så kunne jeg finde produktet på hjemmesiden. Skønt med så hurtig og effektiv service.

Tak for den gode oplevelse!! Særligt Betina og hende helten der sidder med webshoppen!!

15. oktober 2020

Fantastiske Fanatic

Fanatic har længe været min to-go for Warhammer. Priserne er fornuftige og kundeservicen er god.

Det eneste der kan sættes en finger på, er at udvalget i den fysiske butik sommetider er lidt smalt, men de kan heldigvis bestille tingene hjem ret hurtigt. Sådan er det vist med hobbybutikker generelt :-)

29. september 2020

Et år med defekt vare

Det ærgrer mig at skulle lave den her anmeldelse, for jeg har egentlig altid mødt flinke mennesker i Fanatic (nu Superhelten) og har haft en respekt for deres projekt. Men redigeringen af min ellers positive anmeldelse her sker to dage fra årsdagen(!) for min henvendelse om en defekt vare. Efter gentagende ellers venlige påmindelser har jeg aldrig fået en afklaring. Og mit forhold til Fanatic/Superhelten er stille gået fra rigtigt godt til ret dårligt. Jeg tager nu selv kontakt til producenten og dropper at spørge mere ind hos forretningen.

9. juni 2020