Factoringgruppen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Låneinstitut

Om Factoringgruppen

Skrevet af virksomheden

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Skrevet af virksomheden

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

226 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ni löste mitt ärende snabbt

Ni löste mitt ärende snabbt och skickade en tydlig summering av telefonsamtalet per mail.

17. november 2025

Hej Åke,

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade både snabb hantering och tydlig återkoppling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Filip var smabb på att svara och…

Filip var smabb på att svara och hjälpte mig så långt det gick.

28. november 2025

Hej Andreas,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att Filip kunde bistå dig på bästa sätt och att du upplevde snabb och hjälpsam service.

Snabb hjälp vid frågor

Snabb hjälp vid frågor

Hej Peter,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra personal gör att handläggning av…

Bra personal gör att handläggning av ärenden går smidigt. Tillmötesgående i alla led, vilket underlättar för småföretagare

24. november 2025

Besvarelse fra Factoringgruppen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplever både handläggningen och bemötandet som smidigt och tillmötesgående. Vi strävar alltid efter att ge företagare ett tryggt och effektivt stöd, och din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, vi hoppas på ett långt samarbete!

Mkt bra företag

Mkt bra företag

13. november 2025

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har inget att klaga på .

Jag har inget att klaga på .
Fungerar väldigt smidigt och snabba svar tillbaka .

12. november 2025

Hej Roger,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du är nöjd med både smidigheten och våra snabba svar. Vi hoppas på ett långt samarbete.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

FG är snabba på att hjälpa när det…

FG är snabba på att hjälpa när det gäller , precis så ett samarbete ska fungera , Snabba svar och handling = Styrka

21. november 2025

Hej Niklas,

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att vårt snabba och tydliga samarbete uppskattas, det är precis så vi vill arbeta.

Pålitlig samarbetspartner

Vårt företag är i uppstartsfasen och vi har ett mycket bra samarbete med Factoringgruppen som gör att vårt kassaflöde fungerar smärtfritt. De återkopplar alltid snabbt och professionellt.

Rekommenderas starkt till andra företag som söker en snabb och professionell factoring- och samarbetspartner!

20. november 2025

Hej Annika,

Stort tack för det fina omdömet. Vi uppskattar ert förtroende och är glada att vårt samarbete bidrar till ett tryggt och stabilt kassaflöde i er uppstartsfas. Vi ser fram emot samarbetet och hoppas på ett långt och givande sådant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelheten och tydligheten gör dessa…

Enkelheten och tydligheten gör dessa väldigt bra. Som egenföretagare så köper jag inte bara likviditet utan även tid för revisor då allt är så tydligt och strukturerat.

19. november 2025

Hej Mattias,

Tack för ditt fina omdöme! Det är väldigt uppskattat att höra att våra lösningar upplevs som både tydliga och enkla, och att det sparar värdefull tid i ditt arbete. Vi är glada att kunna bidra med struktur som gör vardagen lite smidigare. Tack för att du valt oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Svarar alltid i telefon å ett väldigt…

Svarar alltid i telefon å ett väldigt proffsigt och trevligt bemötanden

18. november 2025

Besvarelse fra Factoringgruppen

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vårt bemötande och att du alltid får snabb kontakt. Vi finns här när du behöver oss!

Bästa FG ♥️

Bästa FG ♥️. Funkar alltid som det ska

15. oktober 2025

Hej Mathias,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du upplever att allt fungerar som det ska. Vi uppskattar ditt positiva engagemang och det förtroende du visar oss. Vi hoppas på ett långt samarbete.

Alltid hjälpsamma

Alltid hjälpsamma
ibland blir det fel Men dem kan förstå situationen och hjälper till och hittar lösningar.
Har alltid fått hjälp och är tacksam för deras hjälp vi har fått under tiden.
Aveny SB

5. november 2025

Besvarelse fra Factoringgruppen

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av dina erfarenheter.
Vi strävar alltid efter att vara lyhörda, hjälpsamma och lösningsorienterade, även när något inte blivit helt rätt från början. Därför uppskattar vi verkligen att du uppmärksammar vårt engagemang i att hitta bra lösningar tillsammans.

Hälsningar,

Ett otroligt bra bemötande

Factoringgruppen har ett sällsynt varmt och omhändertagande sätt att jobba på. Har fått ett otroligt bra bemötande av alla som jobbar i detta bolag.

14. januar 2025

Hej Jonas,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Vår ambition är alltid att bemöta våra kunder med värme, engagemang och professionalism, och det betyder mycket att höra att du upplevt detta hos oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Både snabb hantering och support

Både snabb hantering och support. Rekommenderar varmt.

Besvarelse fra Factoringgruppen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi strävar alltid efter snabb och hjälpsam service, och det gläder oss att det märks. Tack för du rekommenderar oss, vi hoppas på ett långt samarbete.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rekommenderar ingen att bli kund hos…

Rekommenderar ingen att bli kund hos Factoringgruppen.
Kan inte din kund betala får du som fakturasäljare en regressions med personligt betalningsansvar. Även om Factoringgruppen uppger att de gjort en kreditkontroll av kunden och bedömt kundens kreditvärdighet som god trots att det funnits både betalningsproblem och brist på intäkter/inkomst.
Regresskulder tar de dessutom 38% ränta på!

Detta factoringbolag kan äventyra hela din verksamhet och privatekonomi. Det är bättre att ta en checkkredit eller låna in pengar i företaget och fakturera sina kunder direkt.

Efter 7 år och 1,4 miljoner i provisioner till Factoringgruppen lämnar vi nu ”samarbetet” (läs utnyttjandet) för gott.

Hej Sandra,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevt situationen på det sättet. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha.

Hälsningar,

Pålitligt företag!!

Ett solitt företag som är öppet för kunden, förstår alla aspekter relaterade till våra förväntningar och genomför transaktioner snabbt.

10. november 2025

Hej Joanna,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni upplever oss som ett stabilt och kundorienterat företag som förstår era behov och hanterar transaktioner smidigt.
Vi hoppas på ett långvarigt samarbete!

Alltid snabb återkoppling

Alltid snabb återkoppling, tydlig kommunikation och professionellt bemötande. Rekommenderar starkt!

13. november 2025

Hej Aida,

Tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vår snabba återkoppling, tydliga kommunikation och professionella hantering. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Factoringgruppen önskar er en underbar helg!

Underbar service!

12. november 2025

Hej Martin,

Stort tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och är glada att du är nöjd med vår service.

Vi önskar dig en härlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fungerar för det mesta mycket bra

Fungerar för det mesta mycket bra. Några små fix under åren men det ordnar dom till mycket snabbt, inget chaffs !!

4. november 2025

Hej Björn,

Tack så mycket för det fina omdömet!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet och att du är nöjd med vår service. Små justeringar kan ibland behövas, och det gläder oss att du tycker att vi hanterar dem snabbt och smidigt. Tack för förtroendet, vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service även framöver!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.