Factoringgruppen Anmeldelser 563

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Deras kund hade angett fel adress och det gjorde att fakturor kom väldigt sent. De missade att ändra när jag sa till men ordnade upp allt senare. Deras operations manager kontaktade mig och bad om urs... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har varit kund hos Factoringgruppen i många år och det har alltid fungerat fint. Personalen är professionella och har högt service tänk gentemot mig som kund. Nu senast var det ett mindre prob... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Låneinstitut

Om Factoringgruppen

Skrevet af virksomheden

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Skrevet af virksomheden

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jättetrevlig handläggare!

7. maj 2026

Hej Niclas,

Stort tack för ert omdöme.
Kul att höra att ni upplevt ett så trevligt bemötande från vår handläggare. Det är precis den känslan vi vill att ni ska få i kontakten med oss

Vi uppskattar att ni delar er upplevelse!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har varit kunder hos…

Vi har varit kunder hos Factoringgruppen i många år och jag har bara positiva upplevelser. Personalen med Hesha i spetsen är grym, och alltid lösningsorienterad. Korta svarstider samt mycket bra service på alla plan. Rekommenderar verkligen Factoringgruppen som samarbetspartner.

22. april 2026

Hej Martin,

Tack för ert fantastiska omdöme. Det betyder verkligen mycket för oss att ni har varit kunder hos oss under så många år och fortsatt känner er nöjda med samarbetet. Att ni lyfter både servicen, tillgängligheten och det lösningsorienterade arbetssättet uppskattas väldigt mycket.

Extra roligt att höra de fina orden om Hesha, vi kommer självklart att föra vidare det till henne.

Stort tack för ert fortsatta förtroende och för att ni rekommenderar oss som samarbetspartner.

Proffsigt.

Proffsigt.
Rekommenderar 100%

24. april 2026

Hej Elias,

Tack för att ni delar er upplevelse!

Det är fint att höra att ni upplever oss som proffsiga och att ni är så nöjda att ni rekommenderar oss 100%. Det uppskattar vi verkligen och ger oss extra energi i vårt arbete.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta framöver.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Röja trädgård och garage med mera

Det jag har behövt hjälp med var att röja trädgården från både träd, buskar, grenar, skräp och ett förfallet hönshus. De tömde också en överbelamrad altan på ca 40 kvm samt ett dubbelgarage. Allt detta diskuterades över telefon. Jag var inte på plats eftersom jag bor i Sthlm och jobbet utfördes på Öland. De var självständiga, tog egna initiativ och levererade det önskade resultatet. Snabba och effektiva, med specifika fakturor etc. Snabb, enkel kommunikation och pålitlig. Jag rekommenderar dem varmt till allt möjligt fix i trädgård och hus. Med vänlig hälsning, Sofia

28. april 2026

Hej Sofia,

Tack för ert fina omdöme.
Kul att höra att våra kunder levererar bästa servicen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snabba svvar snabba utbetalningar så…

snabba svvar snabba utbetalningar så smidig att ha eran service

23. april 2026

Hej Boje,

Tack för ert fina omdöme!
Vad roligt att höra att ni upplever både snabba svar och snabba utbetalningar samt att ni tycker att det är smidigt att använda vår tjänst. Vi uppskattar ert förtroende och er feedback.

Bra.

Funkar som det ska.

16. april 2026

Tack för ert omdöme!
Vad bra att allt fungerar som det ska. Vi uppskattar samarbetet och ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.

very positive experience

I had a very positive experience with this company. The process was smooth, fast, and clearly explained from the beginning. Communication was professional and responsive, and I always felt well informed. Everything was handled efficiently, and I would definitely recommend their services to others looking for a reliable and trustworthy partner.

27. april 2026

Hello Kristina,

Thank you for your kind feedback!

We are very pleased to hear that you had a positive experience and that you found the process smooth and fast from the start. It is also great to know that you felt well informed and that our communication met your expectations.

We truly appreciate your recommendation and your trust in us.

Best regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkel och snabb fakturering samt…

Enkel och snabb fakturering samt factoring

15. april 2026

Besvarelse fra Factoringgruppen

Tack för ert omdöme, det uppskattar vi verkligen.
Kul att ni upplever samarbetet som smidigt och enkelt, det är precis så vi vill att det ska fungera.

Vi uppskattar er feedback och ert förtroende och ser fram emot att fortsätta samarbeta framöver.

Bra service

Bra service

14. april 2026

Hej Robert,

Stort tack för ert omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vår service.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Hej Johan,

Tack för ert omdöme. Kul att höra att ni upplever snabb hantering och att allt fungerar smidigt utan krångel i ert samarbete med oss.

Vi uppskattar ert fortsatta förtroende.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb betalning av fakturorna och en…

Snabb betalning av fakturorna och en otrolig hjälp från support

20. april 2026

Hej Margareta,

Tack för er fina feedback. Vi är glada att höra det att ni upplever snabb hantering av fakturorna och att ni fått så bra hjälp från vår support. Det betyder mycket för oss att det fungerar smidigt i ert samarbete med oss.

Riktigt bra ekonomipartner

FG är i särklass den smidigaste leverantören av Factoringtjänster. Även exceptionellt bra kundservice per mejl och telefon.

Mvh,
Vice vd på affärsjuridisk byrå

23. april 2026

Hej Adam,

Tack för ert fina omdöme. Det är verkligen roligt att läsa och betyder mycket för oss. Att ni upplever oss som en smidig och pålitlig partner är precis det vi vill uppnå i samarbetet.

Vi uppskattar verkligen samarbetet med er och ser fram emot att fortsätta vara ett stöd i er verksamhet framöver.

Länge leve goda affärer!

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med både service och bemötande. Varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Mycket bra

Mycket bra, tillmötesgående och snabb service. Kan varmt rekommendera FactoringGruppens tjänster. Vi är mer än nöjda.

10. april 2026

Hej Anna,

Stort tack för ert fina omdöme och för er rekommendation!

Kul att ni är så nöjda och att ni upplever oss som både snabba och tillmötesgående. Vi är glada att ha er som kund och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag talade med en vänlig och mycket…

Jag talade med en vänlig och mycket trevlig serviceinriktad kvinna.
Det var en mycket bra upplevelse och kontakt.
Tack!
Bästa hälsningar

10. april 2026

Tack för ert omdöme!
Vad roligt att höra att ni upplevde kontakten trevlig och att ni fick en riktigt bra upplevelse i ert samtal med oss.

Er feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera god service i varje kontakt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ställer alltid upp och levererar när…

Ställer alltid upp och levererar när det behövs.

26. marts 2026

Hej Oliver,

Tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att kunna leverera när det behövs. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så smidig hantering och bra bemötande…

Så smidig hantering och bra bemötande mot min kunder!

2. april 2026

Hej Benny,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår smidiga hantering och vårt bemötande. Vi ser fram emot att fortsätta grymt samarbetet.

professionell service

23. marts 2026

Besvarelse fra Factoringgruppen

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du upplever vår tjänst som professionell och ser fram emot ett gott samarbete.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är hemskt nöjd med denna tjänst - smidig och framförallt snabb hantering - Bra service och lätt att få snabb kontakt med kundtjänst - Priset på tjänsten upplever jag lågt - billig och bra tjänst......

31. marts 2026

Hej Petter,

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med tjänsten och upplever den som både smidig och effektiv, med snabb hantering och god tillgänglighet till kundtjänsten. Vi uppskattar att du lyfter fram prisvärdheten och ser fram emot ett fortsatt gott och långsiktigt samarbete.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.