God oplevelse
God mad god service maden kom hurtigt og var billigt nok
God mad god service maden kom hurtigt og var billigt nok
Ville have pengene tilbage fra min sidste bestilling hos et pizza fra Wolt ved navn: Psparazzi pizzeria !!!
Den først kontakt person Ud af 4 ved navn Yasmin vælger, at give ingen kompensation overhovedet? Tænker når man vælger, at købe over jeres Wolt? Det lyder som en inkompetent og yderst besynderlig beslutbing og så er det jo ikke kun det sted der begår både ulovligheder og sælger kold mad dvs. Sundhedsstyrelsen vil nok se på dette Pizza sted? (Ingen skal spise der samt. Lå der noget hvidt ting i chillien 🤢 og på, platformen Wolt der allerede er i sigte Vi informerede Wolt fra start til slut om forsinkelser - indtrængen i baghave - mv. vi har alle bilag fra estimat / bestilling/ kørsel / opkald mv. og Wolt giver medhold i Pizza stedets fejl, (det forelægges åbenbart, at stedet selv vælger om de vil refundere gammelt / koldt "mad", dvs. Wolt fralægger sig alt a svar. Det er da ikke bare klamt...og de bilag fra nu og sidst, vi stopper med at være søde, nu og tænker vedkommende her må ringe til en leder og ordne det, og det skete, Wolt tilbyder efter 4-5 mand, at refundere det klamme skrald med 30 % ?? Regler: Partneren er eneansvarlig for fejl i Ordrens indhold og klargøring eller andre mangler i forbindelse med opfyldelsen af Købsaftalen. 14.4. Den Bruger, som har opdaget manglerne i opfyldelsen af Købsaftalen, skal straks indsende eventuelle klager til Wolt eller Partneren med tydelig beskrivelse af de omtalte mangler. : som beskrevet ovenstående er dette gjort og så gælder forbruger regler, hvis i vil opbygge jeres 1,3 ⭐️ så skal i til at ændre taktik? Lige pludselig er der ingen på himlen og det vil da være synd for skuden tænker også en undskyldning ville være på sin plads!!
Der intet personligt men i taler ikke med en på 20 eller en uden hold.
Deres leverandører fra deres pizza sted kommer kun med dårlige undskyldninger og opkald og Nr haves
Absolut godkendt
Benyttede os af EarlyBird dealen bestående af en 4 retters menu.
Carpaccio'en med parmesan og rucola: Upåklagelig. Fin lille ret at indlede med. 6-8 stykker fint skåret oksemørbrad med 2 store trekanter af parmesan.
Risotto med svampe og trøffel: Kom ind på bordet dampende varm (stort plus). Smagte fint og tilpas afpasset i mængde til en 4-retters.
Oksemørbrad med garniture og rødvinssovs: 2 1cm tykke stykker oksemørbrad perfekt grillet. Broccoli og fennikel kogt perfekt med lidt bid. Polenta'en lidt neutral, men det er den stort set altid. Rødvinssovsen var mild i smagen og ikke så kraftig, at den "sloges" med kødet. Det var lidt for lidt af den, men okay, til at leve med.
Citron pannacota: En herlig afslutning på en god middag. Dejlig frisk med den tilhørende lille kompot af bær. Er en sucker for det lidt sure, så i min optik kunne den godt have klaret mere citron, men det er bare mig. Den fejlede intet!
Vi delte 3 glas vin (2 glas af 1 hvid og 1 glas af en rød) der blev hældt rundhåndet op. Vinene var rigtig lækre og yderst rimelige prismæssigt.
Lokalerne er rigtig hyggeligt og betjening meget opmærksom. Der er en god akustik og musikken har præcis det niveau, der gør, at du bemærker den er der, men heller ikke mere. Og så passer den iøvrigt til hele temaet.
Vi giver vores kraftigste anbefaling og kommer gerne igen.
Vi spiste på Fabios en søndag aften. Betjeningen var meget høflig selvom ingen af de ansatte talte dansk.
Vi bestilte to pastaretter til den nette sum af 145 kr. Pr. Stk. Den ene ret bliver på menukortet omtalt som en signaturret, så forventningerne var naturligvis i top. Retterne ankom hurtigt, men var en skuffelse. Begge var bygget op omkring den samme tomatsovs, som var hvinende sød, ja nærmest som dårlig ketchup. Min ledsager havde glædet sig til sin Italienske klassiker: kødboller, men fandt kun to i den iøvrigt overkogte og lettere udsmattede pasta. Han beskrev sin ret som "børnemad". Min signaturret skulle ifølge menukortet bestå af oksefilet og oksehaleragout. Det tvivler jeg meget på. I hvert fald var kødet så indtørret og skamstegt at det ikke smagte af noget.
Havde det her været et billigt pizzaria i en sidegade, havde vi trukket på skuldrene. Men Fabio promoverer sig som gourmetrestaurant og tager sig godt betalt for sine pastaretter. Men der er simpelthen en ubalance imellem prisniveauet og køkkenets formåen.
Hvis man ikke formår at frembringe noget så simpelt og grundlæggende som en god tomatsovs og man ikke kan koge pastaen al dente, ja så er der noget man skal hjem og øve sig på og man skal nok undlade at promovere sig som italiensk gourmetrestaurant.
Det er en ommer, Fabio!
Man sidder ikke godt, Maden er kedelig, vinen er elendig og dyr. Betjeningen er ok men forstår ikke dansk og hvorfor kan man kun betale kontant ?
Dagen efter en hyggelig aften med et vennepar på Fabio, konstaterede jeg at den rødvin de kalder Husets Barolo til kr599, er en billig tilbuds vin i Metro til 113 kr.. Så sidder man tilbage med tanken om hvad de ellers har "fusket" med. 3500 for fire personer som regningen lød på, er vel også en slags penge. Har prøvet at komme i dialog med dem, men fik en sludder for en sladder. .
Kan desværre ikke anbefale dem.
Var dette ikke sket eller de havde stået ved deres plat ang vinen havde min anmeldelse nok været anderledes.
Min kæreste og jeg, holdte vores 4 års dag på Fabio`s Paparazzi. Må indrømme at jeg ikke kan huske en restaurant der har så høj en standart. Da vi kommer ind bliver vi mødt af ejeren Bobby med et stort smil, og bliver opvartet i både hoved og r.. Vi bestiller en 4 retters menu som er unik Carpaccio di Manzo Marinato / Risotto ai funghi / Filetto Marsala & Funghi og Selezione di Formaggi Italiani. Dertil anbefalede Bobby hvad vi skulle drikke til. En aften der sent vil blive glemt. Tak for det. Venlig hilsen Claus Og Christina