Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling. 3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zelf ben ik opticien/contactlensspecialist, maar helaas kan ik via mijn werk geen lenzen bestellen met cilinders boven 1.25 dpt. Na wat shoppen op internet kwam deze site als voordeligste leverancie... Se mere
Heel goed telefonisch contact en spontaan goede tips gekregen. Zeker een aanrader. Goed advies ook voor welke vloeistof te gebruiken voor mijn type lenzen. Overigens ook een code gekregen voor p... Se mere
Had 3 pakjes proeflenzen besteld. Eerst allemaal andere websites bezocht, deze beviel mij het beste ook qua prijzen! Aangezien ik snel last heb van droge ogen en daardoor het dragen van l... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Eyelens streven we naar de beste klantenservice en oogzorgproducten. We willen jouw leven een stukje aangenamer maken met onze producten en bijdragen aan je gezondheid en levenskwaliteit. Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van producten, we zorgen ervoor dat je elke dag met helder en comfortabel zicht kunt beginnen.
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gewoon geleverd wat besteld is.
Plaatste hier voor de eerste keer een bestelling.
3x oogdruppels met hyaluronaat en heparine en 1x desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet.
Met kortingcode Spooky10.
In het weekend besteld en betaald met Visa.
Dinsdags geleverd via PostNL.
Geen naheffing o.i.d.
Voor herhaling vatbaar.
N.b. Alleen het aanmaken van een account is niet gelukt.
Al 3 maanden hoor ik dat de lenzen…
Al 3 maanden hoor ik dat de lenzen onderweg zijn, maar nog steeds niks gekregen, wat een waardeloze organisatie.
Ik bestel hier al een aantal jaren
Ik bestel hier al een aantal jaren. Ook deze bestelling weer goed en netjes ontvangen. De levertijd was 1 week (volgens de website). Tot nu toe nog steeds erg tevreden.
Zeer vriendelijk en snel antwoord van…
Zeer vriendelijk en snel antwoord van klantenservice. De lenzenvloeistof was ook een stuk goedkoper dan bij de opticien.
Prijs prijs een goed contact
Goede prijs en goed contact. Let wel op de aanbiedingen. Ik had een set van 5 flessen gekocht. Maar 4 x 2 flessen bleken even goedkoop. Dit is wel prima opgelost!
MISLEIDING
MISLEIDING! Via Google shopping een prijs van 61 euro gevonden voor 90 lenzen. Op de website staat HEEL groot 61 euro. In de kleine lettertjes staat 75 euro per verpakking. In de winkelwagen, 75 euro per verpakking.
Goede service en snelle levering!
Ik bestel nu al 2 jaar mijn lenzen hier. Goede service en snelle levering!
Prima bedrijf
Afgelopen dinsdag lenzen met vloeistof besteld.
Zelf een foutje gemaakt, telefonisch contact opgenomen en keurig gewoond gestaan.
Vandaag alles keurig geleverd.
Snelle levering, goede prijzen! Vriendelijk geholpen aan de telefoon
Enorm slechte service
Enorm slechte service. Lenzen niet ontvangen doordat zij fout geadresseerd hebben. Ik moest nog maar even wachten want ze wisten zeker dat ze zouden komen. Ik heb dus niets ontvangen.
Twee dagen later weer gebeld. Het lag natuurlijk niet aan eyelens maar aan mij omdat ik toch zou laten weten als ik de lenzen nog niet had ontvangen. De mevrouw vertelde mij dat ik maar moest wachten , dat de lenzen wel zouden komen. Helaas voor haar, versprak zij zich door te vermelden dat ze had gezien dat de lenzen retour naar eyelens kwamen. Wanneer je een goed en eerlijk bedrijf bent, stuur je de lenzen gelijk opnieuw.
Goed om in een onderstaand review de waarschuwing te lezen dat " onder de linden " ook van hen is. Daar bestel ik dus ook nooit meer bij.

Besvarelse fra Eyelens.nl
Aanrader
Er zitten nogal wat rotte appels tussen de on-line contactlenzen winkels maar over Eyelens ben ik zeer tevreden. Prima geprijsd, snelle levering en duidelijke communicatie.
Slechte service
Krijg niet alle bestelde producten thuis. Gratis product mocht niet hetzelfde zijn als het bestelde product volgens de klantenservice maar het stond wel zo op de factuur. Weigeren deze fout te herstellen en moet alles maar retour zenden op eigen kosten. Slechte service en ga zeker nooit meer hier bestellen. "onder de linden" online is van dezelfde aanbieder dus daar ook weg blijven met deze beroerde service.
Perfect, één dag na bestellen al thuis bezorgd
Zeer goede service
Al een aantal maal lenzen besteld, bezorging zonder problemen na enkele dagen. Slechts een keer een incomplete verzending, maar dat werd na een mailtje snel opgelost. Prima service.
Prima levering, maar niet de goedkoopste.
Op de site wordt de mogelijkheid aangeboden om per eenmalige incasso af te rekenen, maar als Eyelens niet kan vaststellen dat je daar ook woonachtig bent, wordt je verzocht eerst het geld over te maken. Vond ik een onplezierige ervaring. Na telefonisch contact kon ik het bedrag overmaken na aflevering van de lenzen. Dat maakte het weer in orde.
De aflevering was prima verzorgd.
Ik had snel nieuwe lenzen nodig en mijn vaste leverancier had de prijzen te ver verhoogd. Eyelens bleek een iets hogere prijs te rekenen dan dat ik was gewend. Intussen heb ik nader onderzoek verricht en heb een goedkopere leverancier gevonden. Daar heb ik een tweede pakket besteld en dat was ook goed verzorgd en direct goede betalingsmogelijkheden.
Of ik een volgende keer weer bij Eyelens bestel hangt af van de prijzen die dan van toepassing zijn.
Eyelens speelt gevaarlijk spel
Mijn ervaringen zijn duidelijk minder over Eyelens. Na betaling en het ontvangen van de factuur moest ik opeens €2,50 meer betalen dan op de factuur vermeld stond. de goederen werden dus niet verzonden. Bij Eyelens is het kennelijk heel normaal dat je na betaling nog een kleine factuur na krijgt.

Besvarelse fra Eyelens.nl
Snelle en correcte levering.
Ik heb Eyelens.nl ervaren als een duidelijke website met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn volgende bestelling voor lenzenvloeistof zal ik zeker weer hier plaatsen!
Prima zaken mee te doen. Snelle levering. Duidelijke communicatie via website en e-mails.
prima levering en alles in goede orede ontvangen
snelle levering en goedkoper als bij opticiën
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.