Virkelig dårlig booking system....!!! Vi var to der uafhængig af hinanden ringede hver 10 gange.... 10...!!! Hver gang fik vi at vide at der var travlt, selv tirsdag og onsdag formiddag. Det endt... Se mere

Har i aften været til julefrokost med mit arbejde, vi var 70 mennesker. Skøn buffet med alt hvad hjertet begærer til en julefrokost. Tjenerne der var tilknyttet vores selskab, var så søde, v... Se mere

Dårlig service, har 2 gange været meget uheldig på eydes, den ene gang hvor jeg faktisk havde inviteret min far ud og spise, kommer vores ret nr 2 efter 45 minutter… vel og mærke efter vi selv spø... Se mere

Absolut intet mindre end sublimt. Både maden, prisen og den meget behagelige betjening fra rare Marius, var bestemt over forventningen. 10 sharing retter er absolut en oplevelsen man bør forære s... Se mere

3,3

Middel

Urimelig behandling

Skulle i dag d. 25/4 2017 have været på Eydes og fejre min datters fødselsdag, men det bliver totalt spoleret da jeg bliver ringet op 1 1/2 time før vi skulle være der, vi havde bestilt bord til klokken 11.15, med en besked om at de i morges havde opdaget en fejl i køkkenet som gjorde at de ikke kunne lave mad. Dette er hvad der kan ske, men at man først kontakter mig 1 1/2 time før vores ankomst syntes jeg er under al kritik. Jeg er selv i branchen og ved at man kontakter folk så hurtigt som muligt, hvilket jeg ikke syntes er tilfældet her. Kan absolut ikke anbefale at man holder planlagte sammenkomster hos Eydes :( :( :( :(

25. april 2017

Hyggeligt

🌟🌟🌟🌟

Super hyggeligt sted, med god brunch.
Den eneste grund til, at der ikke er givet 5 stjerner er, at den dag vi var der, var der utrolig travlt, så det gik lidt udover betjeningen. Men værre var det så heller ikke.

13. marts 2016

Forfærdelige Fish 'n Chips.

Vi var to mænd på Eydes en stille onsdag aften. Der var ikke mange kunder i Restauranten, men måtte selv hjælpe os til et bord, da ingen kom og tog imod os ved receptions-bordet.
Vi bestilte begge Fish n' Chips, og en øl hver.
Øl = fint.
Mad = Elendigt, pinligt, horribelt etc...
Der var ingen form for krydderi på maden, ikke engang pomfritterne var saltede, og fisken smagte af absolut ingenting. Hvis der så i det mindste havde stået en saltbøsse på bordet.... Men nej. Heldigvis smagte ærtemosen, med det ulækre udseende, af ærter (til dels). Kan ikke forestille mig at nogen kan lave et dårligere måltid derhjemme, end hvad vi fik serveret den aften.

Min stol der vippede pga. et skævt ben, og de billige plastic tallerkener hjalp heller ikke på oplevelsen.

21. november 2015

Utrolig mangelfuld oplevelse med forvirrede tjenere...

Min familie (5 personer) var i dag (søndag kl.11.30) inde og spise brunch.. Havde booket bord, men kom først til at sidde ved vores bord 11.45, da der var andre der stod i kø for at få deres bord.
Vi sad og ventede på drikkevarer og efter lidt tid gik jeg op til baren og ville spørge efter dem, i mellemtiden havde en tjener henvendt sig til vores bord, men ville komme tilbage.
Få minutter efter kom der en anden tjener. Jeg afleverede mit gavekort fra Morebox.dk, som tjeneren tog imod. Vi måtte vente ca. 10 min på tallerkener, for at kunne begynde på brunchen.
Herefter var der ingen skeer til b.la. yoghurt.
Ingen røræg...
Da vi kom tilbage til bordet var der stadig ikke drikkevarer. Fra vi bestilte dem gik der i alt 25 min. før de kom.
Herefter manglede 3 af os glas, 1 manglede kaffekop og der manglede mælk til kaffen, og de 2 x varm kakao vi havde bestilt manglede også.
Tjeneren kom rendende 3-4 gange før vi havde alt og kunne begynde at spise og drikke.
Herefter var der i lang tid ingen pandekager og det føltes som om der hele tiden var mangler.
Da vi havde spist ønskede vi flere drikkevarer (da vi havde fri drikkevarer i 2 timer). Tjeneren tog imod vores bestilling og tog den ene kaffekop og glas med ud.
Herefter kommer der en ny tjener (kvindelig) og spørger om vi mangler noget - ja, men det skulle gerne være på vej... Hun går igen.
Lidt senere kommer hun tilbage, men har kun et glas juice (ikke en kande som bestilt) og en kop kaffe med. Vi påpeger at det skulle have været en kande af hver og der manglede en kop varm kakao.
Kort tid efter vender hun tilbage, men jeg mangler stadig et glas, så deler med min mor.
Da vi har spist og næsten drukket færdig, kommer den samme kvindelige tjener som tog imod gavekortet og siger, at de alligevel ikke kan tage imod det, da de ikke længere fører dén type gavekort (der findes åbenbart 3 slags). Vi beklager os og siger at det fremgår af hjemmesiden, at den er gyldig - hun går ud og dobbelttjekker og i mellemtiden bliver vi nervøse og irriterede over at vi muligvis ikke kan betale med det alligevel. Bagefter kommer hun tilbage og siger det godt kan lade sig gøre.
Alt i alt en mangelfuld, irriterende og forvirrende oplevelse. Maden var fin, når der var fuldt op. Det skal siges at der var mange gæster og muligvis ikke nok tjenere (og ikke nok service, da vi fik af vide vi måtte vente på de fik vasket flere skeer og tallerkener op!!).
Uprofessionelt, men vi fik dog en beklagende og venlig undskyldning af en mandlig tjener (engelsktalende) som desuden havde virket ret snobbet og uvenlig (muligvis stresset) i starten.
Jeg overvejer kraftigt om jeg vil komme tilbage til Eydes, i hvert fald ikke til brunch en søndag!!

5. oktober 2014

Lækker Brunch

Igår var jeg sammen med min mand og min datter på Eydes og spise brunch. Og det var super hyggeligt. Og maden var lækker. Jeg synes udvalget var stort og kvaliteten var der intet i vejen med.
Dog synes jeg der gik lige lovlig længe fra vi var blevet placeret til tjeneren kom og tog imod vores ordre. Men det så også ud til at han var alene.
Kan klart anbefale brunchen til andre. Priserne synes jeg var meget normale. Dog synes jeg måske godt man kunne give lidt mere for så at have noget drikkelse inkl. i stedet for at give 35 kr. ved sidden af for ét glas juice.

25. juli 2013

Hold jer væk

Spiste med familie juli 2013. Det var Gordon Ramsey's Kitchen Nightmare.
Maden var dårlig, pommes Frites var hårde og tørre. børnemenuen - fiskefilet med pommes frites var dårlig, personen som spiste den var syg i 2 dage med opkastninger og diarre. Selvom personlet blev gjort opmærksom på madens kvalitet var de ligeglade. Maden blev først serveret 1 time efter bestilling. Det eneste positive var den person som bestilte oksefilet, fik en nogenlunde bøf, som var stegt ok.
De skal holde til det de kan, nemlig at være pub uden spisning. Der var ikke mange gæster, derfor undrer det os, med alle de fejl.

21. juli 2013

Super hyggeligt og dejlig brunch

Jeg var på Eydes idag med 2 veninder til brunch. De havde et fantastisk udvalg og alting smagte lige som det skulle! Prisen var også rigtig god (109 kr).... men drikkevarer er simpelthen for dyrt! 27 kr for en kop the, det synes jeg sgu er for meget (det er sgu da bare varmt vand med smag! så hellere undvære den lille chokolade og kun betale 10 kr.) På Café Arresten i Vejle betaler man 127 kr for brunch men får til gengæld gratis kaffe, the, appelsin- eller æblejuice samt vand og dertil isterninger - det hele som man bare kan gå op og hente af.

Så 4 stjerner for maden og den super betjening...men den sidste stjerne får I ikke, udelukkende pga. jeres dyre priser for drikkevarer (så hellere give lidt mere for brunch og få det hele med)

2. januar 2013

Maden er dårlig kvalitet

Kan slet ikke andbefale dette sted til nogle. Maden er samme niveau som en føtex bistro.

Der er ringe betjening af nogle helt forvirret tjenere der tydeligvis ikke gider deres job.

Syntes ikke min salat så frisk ud tværdigtmod.

Besøg ikke dette sted.

Mvh
John

6. juli 2012

Rigtig god brunch

Vil give deres buffet-brunch den bedste anbefaling. Lækre retter og godt udvalg til en rimelig pris (109,- + drikkevarer). Venlig/hurtig betjening.
Besøgte stedet en søndag formiddag, for ca 3 uger siden.

18. april 2012

Savner gode gamle Eydes

En gang var Eydes et godt sted at få noget at spise til en rimelig pris... Men det var dengang... Efter at der tilsyneladende er blevet skiftet stort ud i køkken staben lever de ikke en gang halvt op til den kvalitet der var en gang. Gammelt salat, koldt kød og kartofler og små portioner. OG SÅ SKAL MAN NU BETALE DET DOBBELTE!!!! Er ikke sur... Bare skuffet....

28. september 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (114 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto