Virkelig dårlig booking system....!!! Vi var to der uafhængig af hinanden ringede hver 10 gange.... 10...!!! Hver gang fik vi at vide at der var travlt, selv tirsdag og onsdag formiddag. Det endt... Se mere
Har i aften været til julefrokost med mit arbejde, vi var 70 mennesker. Skøn buffet med alt hvad hjertet begærer til en julefrokost. Tjenerne der var tilknyttet vores selskab, var så søde, v... Se mere
Dårlig service, har 2 gange været meget uheldig på eydes, den ene gang hvor jeg faktisk havde inviteret min far ud og spise, kommer vores ret nr 2 efter 45 minutter… vel og mærke efter vi selv spø... Se mere
Absolut intet mindre end sublimt. Både maden, prisen og den meget behagelige betjening fra rare Marius, var bestemt over forventningen. 10 sharing retter er absolut en oplevelsen man bør forære s... Se mere
Helt klart den bedste wienerschnitzel…
Helt klart den bedste wienerschnitzel jeg har fået, og samtidig serveret med et smil og en kæk kommentar... kan varmt anbefales... ++++
Alt for dyrt ift cafeteriemad
Alt for dyrt ift. kvalitet. Optøet mad uden smag. Mangler krydderier. Portionerne til børn er særdeles små. Priserne burde være det halve ift. standarden.
Sød betjening - men ikke et besøg værd. Eydes skal nytænke konceptet.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Min kæreste og jeg var den 4.dec 2020 inde og spise brunch. kl.10:45. Masser af mennesker god service god mad. Vi brugte et gave kort uden problemer.
Kolde lune retter og bananfluer i kagerne
Prøvede sammen med min kone deres brunch for første (og sidste) gang. Ankom tæt ved kl. 14.00, hvor vi fik at vide, at der ikke ville blive genopfyldt. Det accepeterede vi. Da vi tager første portion, så opdager vi at de lune retter er kolde. Kolde tarteletter, kolde rodfrugter, lunken leverpostej, øv det var ringe. Da vi til slut skal have lidt sødt til kaffen, så letter der en sværm af bananfluer fra kagerne. Det blev den hurtigste brunch vi har prøvet. Gjorde opmærksom på det i restauranten, men de beklagede det bare. Tog fuld pris for det hele. Skidt skidt.
Super værtsskab - Tak for mad
Vi var et mindre selvskab afsted til brunch, hvilket var en stor succes, mad var super og personalet kunne heller ikke have gjord det bedre!
Super værtsskab - Tak for mad
Eydes Odense er uprofessionelle
Eydes Odense. Havde booket bord til 26 personer og personalet var først igang med at rydde af, fra de forrige gæster, da vi ankom.
Mine gæster stod derfor længe i baren med varmt overtøj og kunne ikke komme til bords. Uprofessionelt.
Da jeg blev anmodet om en evaluering dagen efter, og tog tid af til at gøre dette, blev jeg efterfølgende angrebet og udspurgt af Allan på mail. Upassende og ubehageligt.
Så derfor fraråder jeg på det kraftigste andre at booke selskaber på Eydes.
Ikke for veganere
I forbindelse med min fødselsdag, var jeg og familien inde og spise brunch. På hjemmesiden står der, at buffetten indeholder vegetariske og veganske muligheder. Når jeg, som veganer, læser det, så går jeg ud fra, kan jeg kan komme og få et godt måltid mad for pengene, nu når jeg betaler 150kr for det, ligesom de andre.
Det jeg dog kunne finde i buffetten, var brød, noget frugt og nogle rodfrugts fritter.
Jeg synes i burde rette jeres hjemmeside, da i får veganere til at tro, at man kan komme og spise der, og det kan man jo ikke.
I får 3 stjerner af mig, fordi jeg ikke skulle forklare mig særligt meget, før jeres dejlige tjener gik ud i køkkenet, og fik lavet mig en speciel tallerken. Men den skreg også af panik fra kokken, som tydeligvis ikke kan tænke i veganske baner.
Så lad være med, at reklamere for veganske muligheder - i kan ikke gøre en veganer mæt.
Rigtig god service ellers, og vi hyggede os!
Julefrokost i Leos legeland
Julefrokost i Leos legeland!
Vi var en flok venner, der i lørdags var til julefrokost på Eydes. Vi fik en rigtig god velkomst af nogle søde tjenere, som aftenen igennem udførte deres job til ug. Maden på buffeten var lækker, et kendetegn for Eydes kvalitet. Der blev langet lækre drinks over disken, det var godt.
Og så stopper rosen også.
Tilsyneladende så var der et selskab som havde medbragt børn. Ok, børn tager ikke skade af julemad og god stemning. Der hvor filmen knækker er, at selskabet med børn ikke tid hjem før end på den anden side af midnat.
Det lagde en gevaldig dæmper på vores selskab, ligesom vi kunne høre andre gæste undre sig over børnenes tilstedeværelse.
Da det bliver pointeret, at vi ikke synes det er ok, og at det ikke er særlig smart i forhold til børnene, bliver vi nødt af trusler i form af høje råb, folk der peger og hidser sig op. Moren til børnene prøver hidsigt at forklare, at hun arbejder på stedet og har gjort det i 10 år, og hun altid har haft sine børn med på arbejde. Dette finder vi endnu mere mystisk, for de 2 ting burde da være adskilt.
Senere bliver vi oplyst om, at nævnte mor og børn er en del af en personalefest for nuværende og tidligere ansatte.
En ellers hyggelig aften endte ikke specielt positiv, og vi vil da kraftigt overveje, om vi igen skal komme på Eydes.
Jeg håber, at der bliver lavet en personalepolitik på det område, så andre ikke skal have ødelagt deres aften.
Buffet
Buffet
Vi var på Eydes i anledning af min fars fødselsdag.
Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme.
Buffeten var meget lækkert og udvalget var stort.
Jeg kan varmt anbefale restauranten!
Havde et gavekort til Eydes på 600 kr
Havde et gavekort til Eydes på 600 kr. Vi kunne ikke bruge det til et tilbud på 2x3 retters menu til 269 kr. pr. stk. Vi fik den besked at at et tilbud på gavekort ikke kunne kombineres med tilbud i restauranten.
Men der var ikke noget tilbud på gavekortet, det var betalt til fuld pris på de 600 kr. så det var meget mærkeligt at vi skulle betale mere end de andre gæster for maden.
Hvis man får et gavekort til en tøjbutik, får man da heller ikke at vide at hvis en kjole er på tilbud, så gælder tilbuddet ikke hvis man har et gavekort.
dejlig brunch
Vi har lige haft samlet familien til brunch på Eydes. Og det har vi ikke fortrudt! Dejlig brunch, god stemning og super betjening.
Brunch buffet
Vi var til brunch buffet. Det var lækkert og stort udvalg. Der var bare tre ud af ni personer der fik diarré efterfølgende.
Altid meget tilfredse.
Vi ender altid på Eydes når vi besøger Odense. Vi er aldrig blevet skuffede. Maden er lækker og deres drinks ligeså. Betjeningen er venlig og personlig.
luksus brunch på eydes
luksus brunch på eydes. da vi ankom blev vi henvist til at sidde på ti taburetter ved baren hvor det næsten var umuligt at spise sin mad da baren var så høj at man ikke kunne få munden bare i nærheden af sin tallerken uden at skulle side med siden til. så blev vi spurgt om vi ville tilkøbe kaffe eller juice til 100 kr kuverten oveni vi sagde pænt nej tak da jeg godt kunne mærke i ryggen at vi nok var nød til at forlade stedet allerede inden vi havde spist færdig, og det var da også det vi valgte at gøre for da havde jeg fået så ondt i ryggen at min kone næsten måtte bære mig ud derfra.maden var dog nogenlunde men så er der heller ikke mere end den ene stjerne til dem. alt i alt den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft når vi har været ude og spise.
Skuffende oplevelse, ingen smag.
Mig og min kæreste var søndag d.4 nov. inde og spise hos Eydes, da det var en af de få steder i Odense vi ikke havde smagt.
Når vi kommer ind får vi en fin service af en ung pige, som tager imod vores bestilling. Og som de foodies vi er tager vi naturligvis 3 retter. Retterne lyder som flg:
2x Okse Cappacio - Forret
1x Wiener Schnietzel
1x Grillet Laks på blomkål & bulgur
1x kagebræt
1x Ostebræt
I alt ikke noget vildt og voldsomt, dog sidder vi i små 35-45 minutter og venter på vores forret.
Her kommer den søde tjener efter at have serveret forret / hovedret for gæster som kom længe efter os. Og fortæller at køkkenet har glemt vores bon, og beklager naturligvis.
Her er vi allerede mutte, og får 10 minutter senere vores forret.
Som er skamferet med alt for meget citron, til at smage om det er sart oksekød vi får. Eller om det er et stykke pålæg fra den lokale brugs.
Hovedretten kommer som forventet også efter 20-30 minutter, og vi må indrømme at vi nu ser frem til lidt lækker Gastro mad. Ind kommer laksen på en helt kedelig og ukrydret bulgur med 10 kapers i. (Jeps de blev talt) samt en laks som måske var sat over da vi bestilte forretten, for den var så tør man kunne affugte en kælder med den.
Wiener Schnitzlen var dog pænt stegt, dog var der knap nok peberrod til en håndmad fra slagteren. Det meste triste ved den ellers flotte tallerken var at maden jo ikke smagte af noget ? Det kunne have været en paneret karklud, med ærter. Da selv kartoflerne ingen smag har, ikke engang en antydning af smør..
Vi får spist vores hovedret, og snakker om vores oplevelse i de ellers så flotte omgivelser.
15-20 min efter kommer vores dessert, som viste sig at være aftens højdepunkt. For her var der smag tilstede, osten var god og det hjemmelavede brød var lækkert.
De 3 kager på brættet var tilpas størrelse og meget lækre. Dog er bliver jeg nød til at sige det var en flad oplevelse, for et måltid som ligger i mellemklassen med en bon på 622,- forventer man mad som hvis man selv svingede kødgryderne. Samt vi spiser ude 8-10 gange om måneden er det ikke her vi vender snuden hen forløbig. Med et navn som Eydes Gastro-pub, syntes jeg det forpligter. Og mine forventninger er bestemt ikke indfriet. Dog ganske sød betjening.
Simpelthen the best
Simpelthen det bedste sted at spiser brunch. Altid smilende og imødekommende personale som altid gør lige den smule ekstra for deres gæster. Helt sikkert et sted man skal besøge for en brunch oplevelse af de bedste.
En oplevelse over middel, på trods
Jeg var inviteret på brunch af min søster og vi var hver for sig kommet frem til at Eydes godt kunne være stedet, så det blev det.
Med undtagelse af en risalamande, som bestemt godt kunne trænge til en ny opskrift, så var al maden faktisk ganske ok, over middel under alle omstændigheder. Der var hyggeligt, venligt personale, som dog havde så travlt i baren at de lavede nogle småfejl, bl.a. blev et glas vand til min søster afleveret hos nabo boret.
Alt i alt, så vil jeg sige at det var til godt og vel 4 stjerner, MEN...
Da nabo bordet forlangte deres regning, så kom vores også og det virkede lidt som om at vi var ved at blive smidt ud. Vi havde været der i en time, så vi var ikke voldsomt sultne mere, men vi havde da tænkt os at blive hængende lidt for hyggens skyld. Dette blev altså spoleret af at regningen kom og man ikke følte man kunne tillade sig at blive siddende. Der har tydeligvis været noget mix-up med nabo bordet, da det også var der at min søsters vandglas endte.
Så på den baggrund kunne jeg godt være så grov at gå helt ned på 2 stjerner. Grunden til at de alligevel kan holde de 4 stjerner hjemme er deres håndtering af deres brøler, der trods alt er i den mindre ende.
Det var tydeligvis menneskelige fejl og de sker jo fra tid til anden i en hvilken som helst branche. Men som alle deres kunder, så fik jeg en mail hvor de bad mig vurdere oplevelsen og der fik de også "over middel" karakter, dog med et notat om den lidt for tidlige regning.
De har et system der tillod deres øvrige personale at spore fejlen og finde ud af hvad der skete, de forsøgte ikke at dække over fejlen (som mange andre her på TrustPilot). De har tilbudt en form for kompensation (jeg har endnu ikke modtaget dette, men bevares, de har først fået mine informationer tidligere i dag), så hvad denne kompensation går ud på ved jeg ikke endnu.
Så de lavede nogle små brølere, men står ved det og forsøger at rette op på dette og derfor mener jeg at deres 4 stjerner alligevel er fortjent.
- Maden VAR god (for det meste)
- Der ER en hyggelig stemning
- Priserne er ikke urimelige (selvom jeg tror de tjener godt på det)
- Personalet var flinkt. En passende kombination af at lade os side og overveje hvad vi vil have at drikke, uden at der går for lang tid. De spør jævnligt om der er noget vi mangler, uden at det virker for overdrevet.
Det var ikke en Michelin restaurant, men det var heller ikke hvad vi var ude efter, så alt i alt syntes jeg godt de kan være deres produkt bekendt. Er der plads til forbedringer? Joh, det er der vel altid.
Virkelig godt!
Lækker restaurant både til brunch, frokost og aftensmad.
Barnedåb med service i top
Vi har idag holdt barnedåb ca 40 personer, hvor 15 var børn mellem 3-7 år.
Hold nu kæft en service i top 👍🏻😍 lige fra første bookingsmail, til vi går ud af døren ☺ de havde pyntet op med vores egen ønsket bordpynt, der var den flinkeste vært Thomas der tog i mod os og vores gæster og var simpelthen så høflig og venlig, han kom løbende og spurgte om alt var som det skulle være og var så god til at tænke på de mindste ting selv et tæppe børnene kunne sidde og lege på så de ikke sad på gulvet. Vores tjener var helt igennem fantastisk der var ikke en der løb tør for drikkelse og de tomme tallerkner nåede vi dårligt at se ☺ hun var så sød og høflig virkelig en rar tjener der bare havde overskuet på rette måde ☺❤
Maden var helt igennem fantastisk, maden er altid god i deres buffet men selvom hele restauranten var fyldt til renden og vores mængde oven i, manglede der ikke noget overhovedet og var altid friskt hele tiden, der var en lækker ostefad med massere af oste og beskrivelse samt lækker kage bord, der manglede virkelig ikke noget ☺
Helt klart noget vi vil anbefale andre ☺