Oplichters ,ze troggelen geld van je zonder factuur .Ze hebben ook nog eens 3197 euro van onze credit card gestolen en het werk was echt zeer slecht .2 jongens van Marokkaanse afkomst die vi loodgiete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
I was scammed by two young plumbers who claimed they would send me an invoice but never did. Additionally, the company has blocked my phone number. I find it difficult to believe. They charged me 260... Se mere
Wil je je moeder in tranen zien nadat ze net is opgelicht door een stelletje idioten haar hebben opgelicht voor een lekkage. Ze lieten mijn moeder betalen zonder dat ze enig idee had hoeveel het kostt... Se mere
Tja had ook ik dit maar eerder geweten. Toren hoge rekening en een klus die niet is afgerond met bijbehorende problemen hierdoor met degene alwaar de klus uitgevoerd diende te worden. Alles wat hie... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oplichters
Geen factuur en probleem niet opgelost en teveel betaald crimilen zijn het
Dieven die geen verstand hebben van…
Dieven die geen verstand hebben van cv-ketels. Blijf weg!!
oplichters!
oplichters!! enorm bedrag betaald en ze konden t niet eens fixen!
OPLICHTERS
OPLICHTERS. BEN 500 EURO KWIJT EN DE LEK WAS DEZELFDE AVOND WEER TERUG. Hoe kun je zo zijn ....
Dit zijn helaas oplichters van het…
Dit zijn helaas oplichters van het laagste niveau. Meld je aan bij loodgieteroplichting.nl. Sluit je aan bij de massaclaim die er aan komt tegen deze mensen. Wat ook helpt: nep meldingen plaatsen. Laat ze voor niets ergens heen rijden. Leren ze het gauw af.
Hoe bestaat het.
Ik koos voor een 24/7 dienst en de bovenste van de lijst was al raak. Later hoorde ik van iemand, dat je nooit voor de eerst vermelde moet gaan. Dit blijkt een oplichter te zijn die betaald om bovenaan te staan. De rekening moest gelijk na reparatie (achteraf bleek het nog te lekken) vereffend te worden. Ik schrok me dood. Bijna € 800,- voor 2 kraantjes ad € 70,- te vervangen. De lekkage is niet opgelost na herhaaldelijk bellen. Zeggen toe maar voeren niks uit.
Huge scam company
Huge scam company! Got charged 1300 euros and the job wasn't even done correctly. They charge per meter of a blockage, which is a ridiculous pricing structure. The plumber was severely unknowledgable and didn't know what he was doing. I ended up finding another plumber company to do the job.
Oplichters oplichters oplichters
Oplichters oplichters oplichters. Je bent gewaarschuwd.
Bandieten
Bandieten, ze vragen ook veel geld, nadat ze veel schade hebben aangericht.
Oplichters!
Vanwege een verstopte afvoer een loodgieter gebeld. Hij was snel ter plaatse. Hij is zo'n 4 uur bezig geweest ( telkens even "wat uit zijn busje pakken") toen hij weg wilde gaan deed de vaatwasser het opeens niet meer. We hebben hem terug geroepen en dit heeft hij toen nog opgelost. De verstopping leek ook opgelost totdat hij de hoek om was. We hebben hem, omdat het al laat op de avond was een app gestuurd en hij zei: "probeer het maar met schoonmaak azijn en baking soda,. Als het probleem niet opgelost is daarmee dan moet ik terug komen". Vervolgens hebben wij meerdere malen geappt en gebeld, maar er was geen contact meer te krijgen. Maar wij moesten wel mooi even 500 euro dokken!!!! Echt schandalig. Doe vooral geen zaken met deze mensen.
Prutsers
Zeer slechte ervaring. Niet mee in zee gaan. PRUTSERS !
Geen afspraken mee te maken en extreem duur !
Scammers , Extortion
Should have read the reviews earlier. Insanely expensive. No clue about how much the price is going to be. They gave vague answers in the beginning. Less than an hour to finish a simple task. The bill is 400 euros!!!
Please DO NOT let these guys in. Scammers indeed. Where can we report fraud??
Extortion.
Belachelijk duur
Belachelijk duur. Geen vast start tarief. Er word aan het eind gebeld naar iemand en die bepaald wat de kosten uiteindelijk worden. Het gebruik van een zogeheten doorspoel apparaat betaal je 150 euro voor. In mijn geval werd het niet gebruikt dus kreeg ik “korting” van 50 %. Dus voor het meebrengen van dat apparaat zonder het te gebruiken betaal je 75 euro! Tussendoor gaat de persoon vaak naar zijn bus om “spullen te halen” en blijft vervolgens 15 minuten weg. Zo kom je wel aan een uur werk voor een wasbak verstopping. Te duur voor het werk dat verricht is. Bovendien moet je gelijk betalen anders gaat meneer niet de deur uit.
Lijkt op oplichting.
Loodgieter wil 200% winstmarge op materiaal rekenen en maakt zijn werk niet af. Reageert niet op klachten. Ze beloven een “professionele reparatie en een eerlijke prijs” en dat is precies wat ze niet doen.
Ga niet met deze loodgieters in zee!
Ga niet met deze loodgieters in zee ! Er was akkoord gegaan met een offerte en op het einde na de installatie vertelden ze doodleuk dat de prijs verdubbeld was omdat ze een duurder toilet hadden meegenomen (zonder ons medeweten), en plots waren de werkuren ook duurder. Bovendien moesten we ook stande pede betalen, en wouden ze het huis niet verlaten alvorens er betaald werd terwijl de factuur normaalgezien naar de huiseigenaar diende gestuurd te worden. Dit werd op een niet vriendelijke manier duidelijk gemaakt.
Na herhaaldelijk emailen en telefoneren zijn we nooit terug gecontacteerd betreffende de verdubbeling van de prijsofferte die dan plots na installatie onmiddellijk moest voldaan worden. Aan de telefoon wordt je met een kluitje in het riet gestuurd dat de verantwoordelijke ons zou contacteren. De Google review geeft 4.9 sterren aan maar dat is erg misleidend. Het is een oneerlijk bedrijf, zonder enig respect voor zijn klanten.
Oplichters
Alles wat hieronder is geschreven aan reviews kan ik alleen maar bevestigen
Online aangifte! geval lijkt mij enige optie
Vertrouw dit bedrijf niet!
Het zijn een stelletje oplichters!! Vertrouw dit bedrijf niet! Heel veel geld kwijt voor een onopgeloste klus. Weinig vakkennis... gaan tijdens de klus meerdere keren erop uit. Je bent daardoor niet alleen de hele dag met ze bezig maar ook daardoor meer geld kwijt.
Ze zijn niet te bereiken als je een klacht hebt... zowel telefonisch als via de mail niet. Geen servicegericht bedrijf!
VERTROUW DIT BEDRIJF NIET!
VERTROUW DIT BEDRIJF NIET!
Veel te hogen kosten voor de klus. Als je vraagt naar hun uurloon kunnen ze dat niet zeggen en krijg je vervolgens een totaalprijs voor het totaalpakket op de dag zelf. Vervolgens kan het totaalpakket niet uitgevoerd worden omdat niet alle materialen aanwezig zijn. Na telefonisch contact met ene "Wouter" zou er de volgende dag kosteloos iemand langskomen om de klus af te maken, maar ik moest het afgesproken bedrag voor het totaalpakket wel alvast betalen. Zo gezegd zo gedaan en in goed vertrouwen natuurlijk, maar de volgende dag en tot op heden is er niemand geweest! Als je belt wordt er niet meer opgenomen en als je dan een keer iemand te pakken krijgt zoals ene "Robin of "Milan" dan wordt je afgewimpeld met 'het wordt uitgezocht en we komen er vandaag op terug', vervolgens wordt je nooit meer terug gebeld! ZEER SLECHT EN GEWOON OPGELICHT! VERTROUW DIT BEDRIJF GEWOON NIET!!! WEL AAN MENSEN VRAGEN OM TE BETALEN MAAR VERVOLGENS JE AFSPRAAK NIET NAKOMEN, HOE SLECHT!
Te hoge kosten in rekening gebracht, geen reactie op mijn e-mails
Te hoge kosten in rekening gebracht terwijl er iets anders was afgesproken. Herhaaldelijk gemaild en gebeld, er zou zo snel mogelijk een deel worden terugbetaald maar dat ik meer dan een maand later nog steeds niet gebeurd.
Ik kan iedereen van harte afraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Ik had deze recensies eerder moeten…
Ik had deze recensies eerder moeten lezen, wat een oplichters. Inderdaad heel duur en prutswerk. En onbereikbaar. Ik ga aangifte doen wegens oplichting.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.