Min veninde og jeg havde bestilt en overnatning i Ålborg på Greenbook green suites og samme dag som vi skulle afsted fik vi en besked at den var annulleret og der var vi kørt hjemmefra Da vi kontak... Se mere

Vi er så skuffede; bookede et airbnb gennem Expedia. Desværre blev vores planer ændret, og vi annullerede vores booking længe inden fristen udløb. Alligevel sidder vi nu en måned senere, og har endnu... Se mere
En lille smule problemer men det lykkedes til sidst det plejer at køre bedre
Alt spillede da vi havde booket rejse til London gennem Expedia. Fedt hotel i Notting Hill. Alt passede på beskrivelsen.
Expedia is your one-stop travel shop for flights, hotels, vacation rentals, car rentals, and more. It’s the one place that connects every part of your trip, making it seamless. Consider us your co-pilot: We’re right there with you, every step of the way.
Travel is more rewarding with Expedia: Members get immediate discounts and OneKeyCash to spend on their next trip.
The more you bundle, the more you can save: Add a hotel to your flight booking any time—there’s no pressure to decide everything at once. Savings are compared to the price of unbundled components. Savings are not available on all bundled rates.
And with 24/7 support, we’re here to help when you need it—with a human touch.
Save today, earn for tomorrow. With Expedia One Key*
Expedia's free travel rewards program
Get instant discounts on this trip. Earn OneKeyCash for the next
Save 10% or more with Member Prices on over 1.5 million hotels, homes, and car rentals as soon as you join
Earn OneKeyCash on all hotels, homes, and car rentals—it’s that easy
$1 in OneKeyCash = $1 to save on future travel/trips
Use your OneKeyCash as soon as it’s in your account, and start saving on your next eligible trip
Membership that grows with you
The more you travel, the better the discounts & rewards
More discounts: Silver members save 15% or more on select stays with Silver Prices; Gold and Platinum members save 20% or more on select stays with Gold/Platinum Prices.
More OneKeyCash: Your earn rate increases as you progress through the tiers. Platinum members can earn up to 6% in OneKeyCash.
More perks: Silver+ members get a perk like free breakfast, and Gold and Platinum members can get free room upgrades when available at select VIP Access Properties
Every trip element you book gets you closer to the next tier. Silver can be reached in just 5 trip elements and Gold after just 15
Flight Perks
Fly better with us
Get automatic alerts when the price drops with free Price Tracking for flights.
Book your flights with us, keep earning miles with your airline.
Gold and Platinum members get free One Key Price Drop Protection on select flight bookings made in the app.
Support
Get in touch with Expedia Customer Service
Our customer service agents are available 24 hours a day, 365 days a year. They can help you through chat or over the phone.
Reach us by phone
To get you to the right agent and phone number, we'll need to ask a few questions first.
Chat with us
Our Virtual Agent can get you answers and help manage your trip. It can also get you to a human when needed.
Do it yourself
Follow a step-by-step process to change or adjust your booking.
Go further with the Expedia app
Save even more - get up to 20% on select hotels when you book on the app. Our app deals help you to save on trips so you can travel more and manage it all on the go.
*1: Save on select properties with Member Prices, earn OneKeyCash on hotels, homes, car rentals, activities, ground transportation, and cruises. No earn on flights. 2: OneKeyCash is not redeemable for cash and can only be used on Expedia and other participating brands. 3:Includes over 500,000 stays with Member Prices worldwide (excludes taxes and fees) and over 1 million car rentals with Member Prices. 4: Excludes flights. 5: 6% earn for Platinum members on VIP Access properties. 6: Perks are not available on third party rates at VIP Access 7: Trip elements must be worth $25 or more (excluding taxes and fees) to qualify. 8: Access One Key Price Drop Protection on flights at no extra cost for select bookings made in the app. Any price difference issued in the form of OneKeyCash. Terms apply. 9: Get free access to lounges or other experiences for everyone on your booking when your eligible flight is delayed by 90 minutes or more with Flight Delay Access. Terms apply.
1111 Expedia Group Way West, 98119, Seattle, USA
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Aldrig mere Expedia.
Vi havde booket ophold med ølspa og spa afdeling inkluderet i prisen
Da vi kommer frem virker intet af det.
Expedia vil gi os 270 kr i rabat, hvis vi booker hos dem igen indenfor 1 år
Det kommer så aldrig til at ske
Virkelig dårlig kundeservice!
Kan ikke være rigtigt at jeg bliver tilbudt 20% på min næste bookning af hotel. Af den pris jeg har betalt for hotel.
Hvem siger jeg skal rejse igen inden for et år?
Jeg vil bare gerne have de penge tilbage, jeg har betalt for en suite jeg aldrig fik. Det er vel mere end fair.
Men at skulle vente omkring 1 mdr på svar er dybt godnat.
12 dage har jeg ventet nu, blev utålmodig og kontaktede jeres kundeservice, som så fortæller mig at der kan gå en lille mdr før jeg får svar.
Det er under al kritik.
Vi har efterhånden ventet 4 uger på at få refunderet knap 10.000 kr., fordi vi ved en fejl har fået lov at betale vores hotel 2 gange. Vi er blevet kastet fra Expedia til hotellet og tilbage til Expedia igen, fordi ingen vil tage ansvar. Det er den sløjeste kundeservice jeg til dato har oplevet.
Booking af hotel i Göteborg gik problemfrit, og hotellet var også helt perfekt. Men når man jævnligt, eller næsten dagligt, bliver tæppebombet med nyhedsmails fra Expedia tæller det godt nok ned. For sjovt nok efter utallige mislykkede forsøg på at afmelde dem kommer der en fejl om at det ikke kan opdateres lige nu. Det er sgu en ommer.
Goodwood Hotel i London!
At I ikke skammer jer.....at sælge værelser fra noget der skulle forestilleet hotel.
Der står man i London med sin familie og skal holde ferie, i en l.o.r.t.e bunke af rotter, fugt, skrald støv og snavs! At I vil være bekendt at sælge sådan nogle værelser, hvornår er der sidst nogen fra Expedia der har været på leverandør besøg på Goodwood hotel? Hvem har pyntet på de billeder I har liggende på jeres hjemmeside? Det er ikke det hotel vi har boet på i 15 timer, så var vi nødt til at flytte da vores søn fik et akut astmaanfald af alt det skidt støv og fugt!
Hvornår får vi vores penge retur?!
Sikke et svindel foretagende føj!
Efter har lejet en bil igennem Expedia hvor alt skulle være inkluderet i prisen blev jeg trykket ekstra forsikring som var dyrere end hele billeje.
Flere samtale senere med expetias kundeservice kunne jeg konstatere at jeg ikke kunne få pengene refunderet selvom at de kunne se at fejlen var sket..
Jeg er ikke den eneste som har oplevet at blive snydt med forsikring. Jeg kender to andre personer som har oplevet nøjagtig det samme så det tyder på at det er kutymen hos Expedia.
Lejede en bil via Expedia. Da jeg skal afhente bilen vil automaten ikke æde mit betalingskort til betaling af depositum, så jeg afbestiller bilen. Dagen efter lejer jeg uden problemer en bil et andet sted på samme betalingskort.
Efter hjemkomst fra rejsen, ved henvendelse til Expedia omkring tilbagebetaling af leje, er der ikke meget hjælp at hente. De henviser til at jeg selv skal kontakte biludlejningen for at få refunderet lejen.
Det bliver vanskeligt pga. sprogbarrieren.
Derudover mener jeg helt klart ikke at det er min opgave, jeg har handlet hos Expedia og det er et mellemværende mellem mig og dem. Hvad de gør internt ift. deres samarbejdspartnere er mig uvedkommende.
I informationen fra Expedia stod der intet nævnt om depositum, der stod bare at jeg skulle betale cirka 200 kr ved afhentning for ekstra fører.
De skylder mig således cirka 2000 kr i skrivende stund, som jeg håber de kan finde frem og få sendt i min retning.
Jeg har afmeldt overnatning (bestilt ved Expedia) pga sygdom - har fået mail den 25/6 vedr afbestillingen. Efter 10 dage var der ikke kommet penge. Herefter har jeg været i kontakt med Expedia 3 gange, hvor jeg bliver lovet en masse.... Der sker stadig ingenting.
Så ALLE - lad være med at bestille via Expedia. Det bliver dyrt for jer i opkald og frustrationer.
Jeg tager kontakt til forbrugerombudsmanden nu!!!!!!
Købte en 1.flybillet af Expedia med Vueling til Barcelona. Da de overbooked vores fly viste det sig at man ikke kunne komme i kontakt med Vueling hverken på tel eller www for opnåelse af en compensation.2. Lejede også bil hvor de glemte at oplyse at der var et extra aldersgebyr på 400 kr når man var ovèt 70 år.
Expedia afviste at assistere med at formidle en kontakt adresse.til Vueling
Ønsker ikke at bruge Expedia mere som rejsearr.
Er i Billund lufthavn og lige tjeket ind. Vi måtte betale ca. Dkr 800 for bagage for 2 personer fra Danmark til Miami. Og det samme beløb tilbage. Pas på når I køber en rejse gennem Expedia. Det bliver sikkert oplyst med småt. Hvis det hedder “Basic Economy” kommer I til at betale for bagage. Det er sidste gang vi nogensinde kommer til at bok en rejse gennem Expedia.
Vi har oplevet en excellent service i forbindelse med et flyselskabs konkurs - vi fik ombytte billetterne og Expedia betalte differencen. Vi havde anbefalet en gruppe venner at bestille gennem Expedia og alle oplevet en god og hurtig service. Venlig og hjælpsom medarbejder 😉
Reserverede og betalte for et værelse på Hotel Diplomate, Geneve i dag den 12.09.18 med 1 overnatning fra den 14. til 15.09.18 til en ven og hendes 2 små børn. Et eller andet må været gået galt for da jeg fik bekræftelsen så jeg at værelset var til 2 personer og ikke til 3 personer. Ringede til Expedia, der fortalte mig at min booking som udgangspunkt ikke kunne refunderes (hvilket er korrekt), men personen jeg talte med hos Expedia bad mig vente på telefonen. Efter 3-4 minutter vendte han tilbage og fortalte at han havde kontaktet hotellet og at hotellet var OK med at annullere reservationen og pengene nu er refunderet. Utrolig god service!!!!
Vi forsøgte at bestille en pakkerejse. Hjemmesiden virkede som at bestilling ikke kom igennem, vi fik ikke en endelig bekræftelse. Efter 7 forsøg fik vi en sms fra banken om, at et betydelig beløb var trukket fra Masterkortet. Vi kontaktede Expedia som ikke kunne hjælpe da det var søndag, vi skulle regne med 72 timer før tilbageførelse kunne gennemføres.
Kundeservice hos Expedia var gennemført ligeglad og uforskammet. Vores bank anbefalede kraftig at vi spærrede vores Mastercard. Mandag får vi kontakt med manager Cassandra Rydstróm, som bekræfter at vores penge vil blive tilbageført. Rejsen er dog nu steget 3000 kr. og trods vi kan se prisen 3000 billigere, på deres hjemmeside, vil de ikke gennemføre booking over telefon til den lavere takst.Vi beder om en forklaring ved Cassandra Rydstróm, som dog aldrig vendte tilbage.
Vi ender med at finde en anden udbyder til en noget lavere pris for den samme rejse. Så held i uheld.
Vi har nu 5 gange indsendt en klage (via hjemmesiden) over opkrævning af bagagegebyr, men der sker absolut intet. Når vi ringer til kundeservice kan de ikke se den indsendte klage, og de kan intet gøre. Nem måde at få klagere til at opgive.
Jeg prøvede gennem flere dage at bestille en rejse gennem Expedia, efter jeg skrev mine kortoplysninger ind ville rejsen ikke gå igennem. Ringede ind til dem og fik at vide, at det var forbi det ikke var den rigtige pris jeg fik, fordi den havde liiiige ændret sig og var nu 2-3000 dyrere ...
Købte en samlet pakke med Turkish Airlines gennem Expedia, hvor jeg i alt endte med at blive 25 timer forsinket. Jeg kontaktede Expedia og der har givet mig en lille kompensation.
Brug aldrig Expedia! Min veninde og jeg skulle til London d14.1.-21.1.2018. Da min mor på 100 er døende og jeg selv havde det dårligt, annullerede jeg rejsen den 9.1. Min veninde rejser ikke alene. Turen havde kostet over 10,000kr. Jeg vidste godt at jeg ikke fik den billige flyvetur retur, men opholdet på Hilton Hyde Park havde kostet over 6000kr. og der stod på deres hjemmeside man kunne annullere 24timer før. De sagde først jeg fik pengene retur, men jeg fik 990kr. retur. Transport i London og lufthavnsskatter. En uforskammet dårlig service. Pas på med alt det der står med småt!!De er sikkert dækket ind. Mit rejseplannr.:7305884175465
Brug ikke Expedia til at booke dine flyrejser - køb direkte hos flyselskabet !
De små-penge du kan spare på, at købe via Expedia er hurtigt givet dårligt ud! Jeg havde købt en rundrejse i Malaysia - som flyselskabet så efterfølgende ændrede en del på. Jeg måtte så ringe til Expedia og vente i telefonen i timevis: først på at komme igennem til en medarbejder - så på at vente i telefonen på, at denne medarbejder prøver at ringe til flyselskabet - derefter på at medarbejderen skriver en e-mail til flyselskabet (som jeg ikke kunne blive kopieret ind på) - dette gentog sig et par gange, da flyselskabet lavede en del om på min plan; og hver gang måtte jeg vente i telefonen på, at problemet blev løst.
Expedia kan ikke ringe tilbage til folk !! og man kan ikke skrive til dem !! Jeg har nok ventet i telefonen 6-7 timer i alt !! Så de små-penge jeg sparede ved, at købe igennem Expedia har jeg sat til mange gange på tabt arbejdsfortjeneste ....
Snydefirma må man sige, logger man på som gæst, får man en billigere pris, end hvis man logger sig ind på sin konto.
Nu er jeg sølvkunde, og har brugt jer meget..!!
Jeg syntes simpelthen dette er noget svineri, så kan I sige nok så meget om, at priserne stiger og falder hele tiden.
Men sjovt nok, bare fordi man skal have point, får man lov til at betale kassen for det.
Flot siger jeg bare, lige en sag for EB.
Jeg har konstateret at mit kreditkort er blevet misbrugt hos jer for ca. 16500 kr på en hotelbooking. Jeg ringer så til jeres kundeservice efter at have spærret mit kort og forklarer at de skal annullere booking, da jeg har bookingnummeret fra posteringen i netbanken. Kundeserviceagenten siger at hun ikke må annullere bookinger for jeres regler. Det lyder jo helt sindssygt og jeg beder om at tale med en chef (Trine V fra Helsingborg-afdelingen), der er super ubehøvlet og fortæller det samme.
For at gøre det kort: hvorfor er I så hjernedøde og vælger ikke at annullere bookingen, når jeg kan dokumentere at det er mit kreditkort og at det er blevet misbrugt. Herudover er det jo super kritisk, at jeres system ikke automatisk konstaterer fraud/misbrug og afviser bookinger, når det ikke engang er mit navn der er brugt i kortholderinformationen.
Endnu mere kritisk er det, at jeres medarbejdere ikke er uddannet til at bruge deres hjerne og af sund fornuft annullerer bookingen. Nu lider banken et tab pga jer. I kommer til at have en del administration og en sur og nu ikke-potentiel kunde.