Superb kursus - anbefales!
Grundige og dygtige undervisere. Kan kun anbefales!
ExcelEksperten holdet Excel-kurser i alle niveau og emner. Vi har åbne 2 dags kurser som alle kan tilmelde sig men vi kan også komme ud til jer og holde et skræddersyet Excel-kursus, som passer til jeres behov.
Falkoner Alle 90, 2000, Falkoner Alle, Danmark
Grundige og dygtige undervisere. Kan kun anbefales!
Jeg var på Grundlæggende Excelkursus hos ExcelEksperten. Kurset var meget grundigt og virkeligt godt sammensat. Ros herfra og tak for en god stemning!
Jeg havde brug for at blive klogere på Excel og det må man sige dette kursus har gjort mig, mener dog ikke det er et kursus for dem som ingen Excel erfaring har, så vil ikke sige det er for en nybegynder.
Anbefaler det helt sikkert på mit arbejde.
Cathrine Hansen
Jeg havde brug for nogle meget specifikke ting samt at blive klogere på Excel og dette kursus gav mig virkelig alt hvad jeg havde brug for, og meget mere til. Vi fik gennemgået alle de vigtige emner og funktioner og jeg fik alle mine spørgsmål besvaret! En meget dygtig underviser.
Der var en som skrev at hun havde fået job efter endt kursus.
jeg vil bare lige fortælle at det samme skete for mig, efter at jeg var på kursus her i november. Men jeg tager nu alligevel det sidste kursus i januar, så I slipper ikke for mig! :-)
En meget kompetent undervisning som taget hånd om den enkelte kursist
mange gode opgaver og en super manual, så man kan øve sig bagefter.
Jeg har taget alle tre kurser. samlet set var det rigtigt godt og relevant.
- Grundlæggende: let at komme i gang. efter de første partimer begyndet jeg at lære en hel masse. mange god tips og tricks + Diagrammer
-Udvidet: virkelig mange nyttige ting. Pivot, Funktioner, Tabeller
-Avanceret: Lidt svært men også meget lærerigt.
Jeg fik i dag tilbudt mit drømmejob efter at hav eværet på Excel kursus hos Excel experten i sidste uge. Rigtig fedt og kan godt anbefales. Hvis du er abejdsløs hjælper et Excel kursus helt sikket! :-) god weekend til alle! :-D
Jeg har taget hele kursusrækken fra grundlæggende til og med Avanceret. Jeg var rigtigt godt tilfreds. Kan klart anbefales! :-)
De kom ud og gav os et rigtigt godt kursus i Excel. Alt hvad vi havde brug for at vide i mit daglige arbejde blev gennemgået.
Jeg blev overrasket over hvor højt niveauet var og hvor let det er at lære, når blot underviseren er god. Det var en god investering. Jeg fik hurtigt job bagefter og minenye kolleger er ikke blevet skuffet.
Det kan godt anbefales at tage et kursus som arbejdssøgende :-)
Jeg skulle bruge et godt kursus til at blive klogere på Excel og dette kursus gav mig virkelig alt hvad jeg havde brug for. Vi fik gennemgået alle de vigtige emner og funktioner og jeg fik alle mine spørgsmål besvaret! Det var ligesom at om kurset var skræddersyet til mig! :-)
to på holdet - nærmest eneundervisning - skræddersyet til behov
Mit Excel kendskab var minimalt da jeg begyndte på kurset, men da jeg var færdig med sidste modul - syntes jeg selv jeg var Expert.
Nærværende undervisning, der er vel tilrettelagt, så man ikke spilder tiden. Små hold der gør at alle kan være med på deres niveau. Klat et sted jeg vil anbefale til alle.
Lærerigt kursus, god underviser, gode undervisningsrammer,
En meget kompetent undervisning som taget hånd om den enkelte kursist.