Jeg havde bestilt fra silvan som blev sendt via. europlay og ville høre ifht. levering da jeg ikke havde fået noget sporing på den. Jeg ringede til europlay og han lavede min bestilling om fra hjem... Se mere
Købte et el-løbehjul her. Super service via telefonen. Gav svar på alle mine spørgsmål og havde erfaring med produktet. Mega hjælpsomme og informerende. Og forsendelsen helt i top. Bestilte inden kl.... Se mere
Vi blev nød til at returnere et løbehjul men fik desværre ikke mærket returpakken med vores navn. Det skrev vi til dem. De svarede indenfor 24 timer at de ville kigge efter pakken, fulgte op med em... Se mere
Vores basket kurv kom dagen efter bestilling, der manglede dog en komponent da vi skulle samle den, Efter kontakt til Europlay lovede de at sende den med det samme, vi modtog den dagen efter kl 8.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen hos EURO PLAY, vores firma sætter kundetilfredshed i højsædet, og har salg til både private, detail og til institutioner. I EURO PLAY webshop findes et bredt udvalg af kvalitets produkter til meget fornuftige priser. EURO PLAY startede i 2004 med hovedvægt på gymnastikprodukter som airtracks, måtter og skumprodukter, siden er der kommet mange flere produktgrupper til. EURO PLAY importerer varer fra det meste af verden.Vi ligger vægt på at kvalitet og etik overholdes fra vores leverandører, ligesom at alle vores produkter naturligvis er godkendt og testet efter gældende regler. EURO PLAY er importører/distributører for en række udenlandske producenter, dette gør at vi kan tilbyde god kvalitet til en fair pris.
Industrivej 16, 6630, Rødding, Danmark
- sbs@europlay.dk
- www.europlay.dk
Meget hurtig levering og god service - mine bedste anbefalinger :o)
BEDRE KUNDESERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER :-)
Jeg handler meget på nettet og må sige, at det hører til sjældenhederne at få SÅ GOD service som man gør hos Euro-Play! Super fine varer, LYN-hurtig ekspedition og forsendelse (Jeg brugte bankoverførsel og varerne blev sendt samme dag som de modtog min betaling), super god kommunikation - der bliver svaret fluks på de mails man sender. De er fleksible og meget interesserede i at finde løsninger og at gøre kunden glad og tilfreds :-) Jeg kan kun give min uforbeholdne ros til dette firma! Vender gerne tilbage en anden gang ;-)
super handel. lyn hurtigt
Har købt et junior sæt til min dreng på 5 år. Kæmpe hit, og super handel
Kundevenlighed ud over det sædvanlige:-)!
Jeg søgte på en Airex træningsmåtte og fandt på Europlay den nedsat til kun 250 kr., hvorfor jeg fluks bestilte 2 stk.
Næste morgen fik jeg en mail om, at de desværre kun havde en Airex træningsmåtte - og da det var en udgående vare kunne de ikke levere nr. 2. Spørgsmålet var derfor om jeg ville købe den sidste eller søge efter 2 stk Airex træningsmåtter et andet sted. Jeg ville meget gerne købe deres sidste Airex træningsmåtte, og jeg fik mail retur om, at jeg ville få den tilsendt fragtfrit, således at jeg i stedet kunne bruge de penge på køb af den anden træningsmåtte. Kundevenlighed ud over det sædvanlige:-)!
Og jeg modtog dagen efter Airex træningsmåtte fragtfrit til superprisen kr. 250.
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg skulle bruge en Wheely Bug, og fandt den på tilbud hos Europlay. Så jeg fik den til en super pris, og den blevet leveret dagen efter... rigtig fin service:)
Fodbold mål
jeg har købt et fodbold mål.
hurtig og nemt fra bestilling til levering gik der et par dage
En fantastisk god service
Jeg har ikke fået min pakke endnu, men har allerede fået en utrolig god behandling. Købte søndag en løbecykel / løbehjul til store børn og voksne. Bestilte den og betalte den søndag den 30-6-13. Efter bestilling fik jeg en ordre beskæftigelse, og den svarede jeg på. Skulle nemlig bruge løbehjulet hurtigt. Fik en venlig mail allerede søndag fra Søren om de nok skulle få den afsted Mandag, og jeg var lykkelig.
Jeg opdagede så at jeg havde glemt at købe skærme til den, og ringede og talte med Mikkel. Han var meget hjælpsom med at få fundet de rigtige skærme op hjemmesiden, og jeg bestilte dem imens jeg talte med ham i telefonen. Han mindede mig på at jeg skulle vælge afhent selv, da jeg dermed ikke skulle betale 2 gange, og han ville så pakke den ned med selve løbehjulet.
10.34 fik jeg ordre betkrædigelsen, og 10.41 fik jeg en mail fra Mikkel (Europlay) om at skærmene nu var pakket ned. Jeg havde 10.26 fået besked om pakken var afsendt (var pakket og klar til forsendelse) og Mikkel fandt pakken blandt sikkert mange andre og pakkede den om... - SIKKE EN SERVICE.
Jeg fik også en mail med track and trace, så jeg kan følge med hvor GLS er med min pakke.
Nu venter jeg spændt på min pakke kommer i morgen og så redigerer jeg denne anmeldelse, og skriver om modtagelse og kvalitet
Tilføjelse...
Det lader til det jeg skriver er for langt, så keg må se om jeg kan foresætte min anmeldelse på en ny opstartet anmeldelse
Hurtigt, nemt og billigt.
Ja så er der vel ikke mere at tilføje.
Rigtig god handel
Rigtig fin service, både pr. e-mail og telefonsik
Super god behandling
Jeg fik en super god behandling ,da jeg ringede jeg havde nogle spørgsmål og Søren var så sød og hjælpsom .Dagen efter kom varen og ja jeg er bare glad og tilfreds
Super let - og super hurtig service.
Som tidligere, når jeg har handlet hos Europlay er det super service, og pakken tror jeg kom dagen efter, senest 2 dage efter, jeg havde bestilt..
Top service.
Super effektivt
Jamen, svært at brokke sig... Fandt det jeg søgte på sekunder - bestilte og fik beskræftigelse med det samme! Næste morgen nærmest før jeg stod op - bum, ny mail - ordren er afsendt - og det var den.. Postmand Per kom dagen efter, glad som mig med en fin pakke fra Europlay. Super effektivt!
Super Kundeservice
Skulle bruge en boksepude og kontaktede Europlay for at høre mere om puden. Firmaet undersøgte mulighederne for at tage noget af vægten af puden mens jeg var i telefonen og kunne komme med uddybende forklaringer om ophæng etc.
Hurtig levering efter det aftalte.
Bestilte et løbehjul, og det var af fin kvalitet.
Køb af Alive-board
Fedt at handle med jer. Hurtig og sikker levering. Kan varmt anbefales :-)
Hurtig information, forsendelse og brugen af det bestilte
Det er første gang jeg benytter Europlay, og min oplevelse er kun positiv, de har formået at skabe en vis form for troværdig i form af information, rådgivning og hurtig ekspidition. Jeg vil helt sikkert anbefale Europlay til venner, familie og mingenerelle omgangskreds.