Jeg havde bestilt fra silvan som blev sendt via. europlay og ville høre ifht. levering da jeg ikke havde fået noget sporing på den. Jeg ringede til europlay og han lavede min bestilling om fra hjem... Se mere
Købte et el-løbehjul her. Super service via telefonen. Gav svar på alle mine spørgsmål og havde erfaring med produktet. Mega hjælpsomme og informerende. Og forsendelsen helt i top. Bestilte inden kl.... Se mere
Vi blev nød til at returnere et løbehjul men fik desværre ikke mærket returpakken med vores navn. Det skrev vi til dem. De svarede indenfor 24 timer at de ville kigge efter pakken, fulgte op med em... Se mere
Vores basket kurv kom dagen efter bestilling, der manglede dog en komponent da vi skulle samle den, Efter kontakt til Europlay lovede de at sende den med det samme, vi modtog den dagen efter kl 8.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen hos EURO PLAY, vores firma sætter kundetilfredshed i højsædet, og har salg til både private, detail og til institutioner. I EURO PLAY webshop findes et bredt udvalg af kvalitets produkter til meget fornuftige priser. EURO PLAY startede i 2004 med hovedvægt på gymnastikprodukter som airtracks, måtter og skumprodukter, siden er der kommet mange flere produktgrupper til. EURO PLAY importerer varer fra det meste af verden.Vi ligger vægt på at kvalitet og etik overholdes fra vores leverandører, ligesom at alle vores produkter naturligvis er godkendt og testet efter gældende regler. EURO PLAY er importører/distributører for en række udenlandske producenter, dette gør at vi kan tilbyde god kvalitet til en fair pris.
Industrivej 16, 6630, Rødding, Danmark
- sbs@europlay.dk
- www.europlay.dk
Super service!
Efter et antal måneder knækkede en bolt i min datters løbehjul. Jeg fik uden palaver en erstatningsforgaffel. Efter yderligere et antal måneder knækkede samme type bolt. Europlay havde på dét tidspunkt ikke løbehjulet på lager. Jeg foreslog, at jeg kunne købe et dyrere løbehjul med et afslag i prisen. Europlay tilbød et afslag på hele beløbet for det første løbehjul - det er super service!
Fantastisk service
Når man har købt et løbehjul for omkring 4-5 år siden og nogle af delene så er rustet væk, så det er gået i stykker, så er det ikke altid man kan regne med at kunne reparere det. Men her kan man få lige den service man har brug for :)
Et par mails, og så bliver delene sendt afsted til spotpris samme dag, så man kan hente dem dagen efter. Jeg kan kun anbefale at handle hos Europlay, for hvis der er brug for service senere, så er de der på pletten!
Tak for hjælpen Europlay! :)
Super kvalitet, service og levering
Har købt to fodboldmål til mine drenge. Efter god vejledning besluttede jeg at købe to lidt større mål end planlagt - model Flinta. Disse mål kan varmt anbefales. Målene er af super kvalitet, og der medfølger nogle rigtig gode spyd, som sikrer at målene står rigtig godt fast. Der medfølger en rigtig god og illustrativ vejledning, og når man følger den kan målene samles på kort tid. Hurtig levering.
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse :-)
Pisse god biks😊
Vi har med mega stor succes købt fodboldmål løbehjul fire skateboards og en løbecykel. Tingene er i top slidstærkt kvalitet.
Nem og overskuelig hjemmeside og yderst kompetent betjening .
Det er et stort ja tak herfra.
Jeg ser næste ikke børnebørnene mere
Vi ville gerne gøre lidt ekstra ud at det legetøj vi har til børne børnene. Derfor købte vi 2 super fodboldmål hos Europlay. (iøvrigt veldig høflig ung mand).
Siden vi fik målene drøner børnene ned og spiller dagen lang hver gang de er på besøg. Det er bare skønt.
8 stjerner herfra
God information og hurtig levering
Købte den største jumpking ovale trampolin - fik god vejledning i telefonen og min datter (springgymnast på rimeligt højt plan) er rigtig rigtig glad for trampolinen, som ikke har stået stille siden.
Tak for et godt produkt og ikke mindst den hurtige levering.
Fodboldmål = fodboldglæde
Firmaet har en hjemmeside som forklarer produkterne udtrykkeligt. Har købt flere produkter - fodboldmål - løbehjul m.v. som bare fungerer og holder til rigtig god børneleg. Ved henvendelse til firmaet er der rigtig god servive.
Fremragende oplevelse
Har købt fodboldmål, basket-stander samt trampolin. Super service - super service - fremragende oplevelse :-)
Dårligt net på fodboldmål!
Har købt "My Hood Goal 200" og nettet er gået stykker 3 steder efter 10 minutters spil med læder bold (9 årige drenge). Ved ikke om vi bare har været uheldige med et "mørnet" net, men det er ikke i orden med et mål til kr. 529,-
Update: Har nu modtaget og monteret det nye net til målet som de sendte hurtigt. Det ser bedre ud. Tak for god og hurtig service...

Besvarelse fra Europlay
Sælger bevidst varer med fejl. Vil ikke tage varen retur jf. forbrugerstyrelsen
Min søn fik i fødselsdagsgave et mål fra Europlay, som da vi modtog det og fik det åbnet viste sig at bære præg af at have været enten brugt og/eller tabt/skadet, det havde kraftige ridser og skrammer, overlæggeren buer ned midt på, og det er i hvert fald ikke som man må forvente et mål til 1500 kr. ser ud.
Jeg påtaler dette overfor Europlay og de kan da godt se af mine fremsendte billeder at målet ikke ser helt godt ud.
Så kommer de med et - i mine øjne - meget luset tilbud omkring et dommersæt bestående af rødt og guld kort, fløjte samt en fodbold, jeg antager det maksimalt kan koste 25 kr. i indkøb, så det bliver et stort nej tak fra min side.
Jeg tilbyder at beholde det skadede mål mod et pænt afslag, eller på det tidspunkt et yderligere mål, med et afslag i prisen der afspejler en rabat for skaden samt en rabat for det ekstra mål - ikke en nødvendighed, men en mulighed.
Europlay vil ikke acceptere mine ønsker for nedslag eller køb med rabat, men tilbyder ellers ikke noget brugbart.
Jeg har så i løbet af forløbet der indtil videre har været, fået at vide at i tilfælde af en ombytning, som jo ville være det naturlige at gøre, at alle målene havde skrammer i et eller andet omfang, jeg spørger til hvorfor de da ikke gør opmærksom på et kendt problem af den slags, men dette har de ikke villet svare på, i mine øjne er det bevidst at snyde forbrugeren.
Så en ombytning er ikke aktuelt, og da min søn gerne vil beholde målet, ønsker jeg i et rimeligt omfang at komme til enighed om et beløb i afslag for skaderne, dette er ikke muligt, hvorfor en returnering er på tale, her springer kæden så helt for europlay, og de ønsker ikke som det ellers står skrevet i forbrugerlovgivningen at hente målet retur. Jeg må selv klare returnering trods størrelsen ikke tillader at tage den under armen og begive sig på posthuset, ej heller i bilen.
Jeg har bedt dem afhente det, enten med fragtmand eller hvordan de måtte ønske at afhente det.
Fakta er at Europlay på sørgelig vis ikke lever op til deres forpligtelser som sælger, at Europlay ikke vil afhente målet, som nu har stået og ventet på en løsning siden først i juni... Helt uacceptabelt!
Jeg og i særdeleshed min søn, håber at i snart kommer på bedre tanker og får bragt dette i orden. Jeg havde bestemt forventet mere fra jeres side de pæne anmeldelser taget i betragtning!
I ved hvordan jeg træffes. Jeg ser ingen gavn i at lave en sag ud af dette i forbrugerklagenævnet, det vil blot trække det hele i langdrag.
Til jer kunder der læser dette, overvej lige en ekstra gang om i vil handle med dette firma, hvis det er normen når der sker fejl med de dyrere og større effekter...
0 stjerner kan ikke gives.

Besvarelse fra Europlay
Service ud over det sædvanlige
Købte et løbehjul for et års tid siden som fik en defekt - og uden noget som helst brok blev der bare sendt et nyt - Det var noget mere end jeg havde forventet.
Jeg vil uden nogen som helst tvivl anbefale shoppen til andre :)
Super hjemmeside, nem bestilling og HURTIG LEVERING
Jeg har købt to fodboldmål på Europlay. Deres hjemmeside er meget nem at finde rundt på, bestillingen/betalingen gik uden problemer. Jeg bestilte mine fodboldmål onsdag eftermiddag, torsdag formiddag stod de ved min hoveddør. Det er super service!
Koordineret og hurtig levering
Europlay hjalp med at sikre at vognmændene kunne levere dagen efter, så vi fik trampolinen forinden weekenden - god service.
En mindre plastik-ting var knækket, og de sendte straks en ny efter købet.
Desuden brugte Europlay en del tid på at vejlede mig i købet af den rigtige trampolin.
Tak.
alt som aftalt.
fungerer 100% , alt som lovet , ingen problemer , så kan kun anbefale at handle der.
Ødelagt løbehjul og ingen response fra Europlay
Vi har købt et løbehjul d. 20/12 hos Europlay. Da min søn tester det første gang, opdager vi at den lejerne i det ene hjul allerede er i stykker, og jeg sender en mail til Europlay start januar - ingen svar. Rykker sendt i forgårs...heller intet svar på denne!!
Nok ikke et sted jeg ønsker at købe noget igen, hvis det er standarden for deres serviceniveau
UPDATE: efter anmeldelse blev jeg kontaktet af Europlay, og vi fik løst problemet. Det viser sig at mine mails desværre er blevet fanget i et spamfilter - den slags kan jo ske.
Alle problemer er nu løst, og der er fint hul igennem til Europlay :-)
Helt fantastisk service hos Euro Play
Kan kun give Euro Play mine bedste anbefalinger.
Har lige købt min søns julegave. Fik hurtigt og brugebar svar på alle de spørgsmål jeg havde til produktet inden for kort tid. Fair priser og super hurtig levering.
Tak for handlen.
Vh
Janne
SUPER
Super god service, vejledning og levering inden for 24 timer...!
VERDENSKLASSE
Virkelig virkelig god service
Jeg har købt en trampolin gennem europlay. Hurtig levering, hurtigt kommunikation, rigtig god kvalitet og helt fantastisk service. Jeg kan kun anbefale europlay.
Perfekt
Nem bestilling via hjemmesiden - varerne er godt beskrevet. Hurtig levering.