Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Se mere
Dækpartner
Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Se mere
Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Se mere
Ang. Dækpartner, Literbuen 8, 2740 Skovlunde. Jeg er tilknyttet via FDM. Det er et superfirma, med behagelige-, dygtige- og servicemindede mennesker bag skærmene og på værkstedet. Man føler sig m... Se mere
Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!
Metervej 16, 8940, Randers, Danmark
- info@daekpartner.dk
- www.euromaster.dk
De er meget effektive og hurtige
De er meget effektive og hurtige, venlige ved kontak. Jeg vil til en hver tid anbefale Euromaster.

Besvarelse fra Dækpartner
Altid serviceminded og parat til at…
Altid serviceminded og parat til at hjælpe - selvom der er travlt og med et smil

Gør det nu ordenligt !
Mine sommerdæk blev vendt forkert (yderside indad) og bilen hopper efter den har fået vinterdæk på. Ikke som det skal være.

Besvarelse fra Dækpartner
Jeg havde lavet en fejl, hvor jeg havde bytter datoen. Skulle havde skifte til vinterdæk om fredag, men jeg kom om torsdag. Selvom de var bagud, så tog de min bil ind og skiftede dæk. 5 stjerner til Euromaster i Skovlunde

Besvarelse fra Dækpartner
Sønderborg afdelingen er altid klar til…
Sønderborg afdelingen er altid klar til at hjælpe, så jeg kan bruge bilen dagligt på arbejde og hjem igen😊👍

God Service
Føler mig altid godt behandlet i Euromaster Slagelse idag skiftet dæktryksventil

Som det bør være…
Flink, fin og god behandling ved skift af vinterhjul som var klaret indenfor kort tid.

Hurtig god service
Alt forløb som det skulle.
God service kort ventetid

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Hurtig og kompentent betjening

Besvarelse fra Dækpartner
Mangel på oplysning og god service
Firmaet forbeholder sig retten til at bortskaffe dine hjul, såfremt du ikke har foretaget dækskifte indenfor 18 måneder.
En kombination af Covid-19 og manglende sne gjorde, at jeg overskred denne grænse uden at blive gjort opmærksom på dette. Jeg blev ikke kontaktet af personalet inden de havde bortskaffet både dæk og alufælge.
Det er mangel på god service og oplysning overfor kunden! Jeg har tabt mange penge grundet dette.

Være varsomt
Jeg vil advare andre kunder om at være varsomt, når de anvender Euromaster til at købe nye dæk.
Jeg indgik i et tilbud omkring nogle bestemt type dæk. Efter jeg fik betalt og fået bilen tilbage igen, finder jeg ud af det er ældre dæk de har smidt på bilen, jeg får klaget omgående.
Her kommer de op med alverdens undskyldninger, indtil jeg referer dem til aftalen.
Så kan de godt beklage, og fortæller at de først får de typer dæk løbet af næste år. Selvom jeg kan anskaffe dem fra andre steder Au2parts, FTZ mm.
Der ingen returret på dæk, så det gik ikke
fik kæmpet mig igennem til afslag af prisen, de vil kun give 10%, hvad skal jeg stille op...
Nærmere undersøgelser, finder jeg ud af at de bevist har gjort, og håbet på at jeg ikke opdaget det.
Godt man er fagudlært indenfor autoverden, og har et netværk, der kan komme med insiderviden.
Det var meningen at jeg skulle have de gamle dæk med, men her har de allerede smidt dem ud, så de blev nød til at fiske dem op, men ender ud med at give nogle gamle slidte dæk tilbage, heldigvis havde jeg billede af de dæk, efter et stykke tid, så fik jeg mine rigtige dæk tilbage.
penge og tid ud af vinduet...
Bliver aldrig kunde hos Euromaster, hverken som privat eller erhvervskunde.

Besvarelse fra Dækpartner
Altid fantastisk og informativ service

Besvarelse fra Dækpartner
Hurtig og effektiv betjening af…
Hurtig og effektiv betjening af dækskift. Henry er bar super god til at få trykmåler til dæk justeret ind, når måler viser forkert tryk i dæk.

Besvarelse fra Dækpartner
Desværre var der igen rod med bookinger…
Desværre var der igen rod med bookinger og aftale om dæk hentet hjem i tide. Sidste gang var det helt galt med at få hjul hjem fra opbevaringsrum i aftalt tid, denne gang var det få timer der adskilte tidspunkt for aftalen og måtte igen flytte til anden dag. Men service er ellers fin, meget søde og venligt personale, flytter ikke mit aftale forhold