Kom hjem fra Thailand den 21 marts i år med Norse da Etihad ikke kunne flyve pga krigen i Mellemøsten. Vi fik lovning på at vi fik refunderet billetten hjem da vi måtte betale kassen for nye flybillet... Se mere
Jeg bestilte en flybillet fra Bangkok til Abu dharbi vi skulle flyve Torsdag d. 30 juli flytiden blev ændret af flere omgange 5gange. Det endte med den endelig tid blev lørdag 1 August kl. 17.35 fik a... Se mere
En af de mest behagelige flyveture jeg har haft - Kbh - Abu Dhabi - Singapore t/retur. Økonomiklasse føles som mere - puder, tæppe , støtter til hovedet , lille toilet pose med diverse ting , fin... Se mere
Rejste fra Bangkok til København med mellem landing I Abu Dhabi. I Abu Dhabi var flyet overbooket. Fik en refusions voucher i lufthavnen, men har ikke kunnet indløse den efter, trods henvendelser... Se mere
At Etihad, we know that having the power to make your own decisions leads to great things. That’s why we’ve created a way to customise exactly how you want to travel. Travel light or travel heavy with extra baggage. Enhance your Economy experience or upgrade to a Premium one. Book an airport pick-up or pick your favourite seat – or two or three! The choice is yours. It’s your journey, so why not do it on your terms?
Forenede Arabiske Emirater
- 600 555666
- www.etihad.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
0 stjerner. Etihad annullerede min returbillet fordi jeg ikke havde brugt min billet fra København. Arrogant og elendig kundeservice. Ingen hjælp, ingen erstatning, intet tilbud om alternativ billet. Stod i Manila lufthavn uden billet og uden hjælp og måtte købe dyr billet med andet selskab. Flyv aldrig med Etihad!
Hvis jeg kunne give 0 stjerne
Hvis jeg kunne give 0 stjerne, havde jeg givet det.
Fik skrevet mit mellemnavn med ind som efternavn hvilket man selvfølgelig ikke må, da det skal stå som det gør i passet. Da jeg vil lave navnet om fortæller Etihad mig, at det kan ikke lade sig gøre, da jeg flyver med SAS fra Danmark til Tyskland (hvilket de jo selv har valgt).
Jeg beder om at få billetten rebooket, hvilket de nægter, da der ikke er flere pladser tilbage på flyet.
Efterfølgende tjekker jeg deres hjemmeside, hvor de skriver, at der er tre ledige sæder. Sådan nogle løgnere. Køber ALDRIG gennem Etihad igen!
Jeg rejste med etihad for cirka 4 uger …
Jeg rejste med etihad for cirka 4 uger siden, og deres første fly tra København til Serbien var næsten en time forsinket (skulle rejse videre til saudi Arabien) hvilket resulterede i at min bagage ikke ankom til Australien Melbourne. Da den endelig ankom et døgn senere var alle mine smykker stjålet fra min bagage (mere end 35.000kr. Værd) har været i kontakt med dem og først fået svar en måned efter jeg kontaktede dem og de har ikke tænkt sig at gøre noget ved det og siger det er min egen skyld! Rejser aldrig med dem igen!!!
Booked Etihad men fløj med lavpris selskaber
En meget dårlig oplevelse at komme til at flyve med lavprisselskaber (Air Berlin og Jet Airways) fra København til Mumbai når man har booket hos Etihad Airways, som man umiddelbart tror er et godt selskab. Af de ialt 6 flyvninger på turen var kun de 2 med fly fra Etihad. Ved ankomsten til Mumbai med Etihad var flyet så forsinket, at det ikke var muligt at nå videre med et booked fly til Goa - efter tre timer i lufthavnen lykkedes det at få personale fra Etihad til at indse de burde hjælpe med at finde nye billetter, som vi dog selv måtte betale. En anden meget underlig ting var, at de åbenbart ønsker at dele fly med en række selskaber, men når det kommer til fx mængden af bagage der må tjekkes ind, er det vidt forskelligt - fra Mumbai med Jet Airways var 4 stykker bagage ok - fra Abu Dhabi med Etihad var det kun ok med 2 styk bagage. Og så har jeg ikke brugt tid på den dårlige service ombord.
Bagagen forsinket 2 døgn
København - Berlin - Abu Dhabi - Phuket
Billet købt hos Etihad Airways. Flyveturen fra København - Berlin - Abu Dhabi blev varetaget af Air Berlin. Vi ved selvfølgelig ikke hvor på rejsen vores bagage blev forsinket, men i hvert fald var vores bagage ikke at finde da vi landede i Phuket den 11. juli 2015. Der gik 2 dage før vi fik den bragt til hotellet. Ikke verdens undergang, men en pisse irriterende måde at starte sin ferie i Thailand på. Etihads fly og service ombord er helt fin.
Meget meget skuffet
Min datter køber en flybillet og opdager med det samme hun har skrevet sit eget efternavn på kæresten også vi tager kontakt til selskabet straks når de åbner, der er en del mail frem og tilbage og jeg har også haft kontakt til hovedkontoret i Saudi Arabien de mener hun bare skal lade denne billet gå tabt få flyskatten tilbage ca. 500 kr. og betale en ny billet til 4000 kr hun er studerende og skulle sammen med kæresten ned og se sin morfar blive gift og har sparet til denne billet i et år. jeg kan slet ikke forstå nogle kan være så umenneskelige at hun ikke kan ændre navnet eller få lov at annullerer købet og booke en ny uden de kæmpe omkostninger det er for hende jeg er dybt frustreret og meget ked af det på hendes vegne :-( de skal rejse i December jeg tror godt den billet kan sælges igen
Wauw, Etihad holder 100 %
LARNACA-ABU DHABI (A320)
Jeg var imponeret over de gode sæder på A320. Kabinebetjeningen var ualmindelig god maden var også langt over middel og vinkortet helt fantastisk. Min ubetinget bedste oplevelse på A320.
ABU DHABI-BANGKOK (B777-200)
Meget god kabinebesætning. God øjenkontakt og nærvær. Meget gode sæder. På business havde folk mulighed for at sidde helt privat på de inderste sæder (vinduespladser).
Etihad er ubetinget det bedste mellemøstselskab jeg har fløjet med. De er bedre end Emirates og Royal Jordanian. Har ikke prøvet Qatar og Gulf.
DEN NYE LOUNGE I ABU DHABI
Hvis man har 'Etihad Guest' kort og point nok, kan man benytte sig af den nye lounge i Abu Dhabi. Alternativt skal man købe en business bilet.
Loungen er enestående. Aldrig har jeg oplevet noget så gennemført. Conciergen tager i mod én og viser rundt. Der er mulighed for at få gratis massage i deres nye 'Six Senses Spa', eller få gratis manicure eller klipning i skønhedssalonen. Der var hvileområde, separat rygeområde, et stort legerum til børnene, business center med gratis internet, printere, mødelokaler etc., bederum, overdådelige buffeter og en kæmpe stor bar med bartenderservice. Den nye lounge ligger i terminal 3 omkring gate 34-35.