Endnu engang har Karsten været fænomenal! Lynhurtig service, glad og smilende i telefonen, samt fantastisk samarbejde for at få det hele til at lykkedes. Efter positiv oplevelse sidste år, kom vi s... Se mere
Mega fint og dejligt og luksuriøst mobilehome, hvor der var lækre udendørs møbler, fine værelser og køkken med opvaskemaskine. Vi kunne få nøglen straks ved ankomst. Det eneste der kunne sætte... Se mere
Vi har rejst med Estivotravel til Camping Bella Italia. Det har været en helt igennem god oplevelse. Alt spillede bare. Lige fra booking, hvor vi havde nogle spørgsmål omkring opholdet, som Charlotte... Se mere
Book the perfect campingholiday at Estivotravel. Through this young and professional organization you are assured of the best and most modern mobile homes and lodge tents for a good price! Our accommodations can be found on top campsites in Italy and Croatia, from a small and luxurious 5-star campsite in Istria to a lively holiday village in Tuscany. If you have any questions please feel free to contact us, we will be pleased to help you find the perfect campng holiday. A holiday with Estivotravel guarantees a carefree camping holiday that you do not forget soon.
Emmastraat 6D, 4811 AG, Breda, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Estivo er fantastisk at booke igennem. Alt lige fra kundeservice, tjek ind, mobilehome, udtjekning og værter på pladsen fungerer super. Vi har været på ferie med Estivo 3 gange nu, og de fortsætter med at være suveræne. Medarbejdere er servicemindede, og det er så nemt at booke, tjekke ind og tjekke ud. - og så er det fedt, at man har mulighed for selv at vælge hvilken bolig, man ønsker at bo i. På denne måde giver det god indflydelse ud fra egne ønsker. Estivo får 5 “campingpladser” af os! 😉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Estivotravel
Vi bookede i juni et ophold på Camping Ca'Savio jer i Juli måned og er netop kommet hjem. Selve opholdet var ok på trods af et meget meget slidt mobile home, som tydeligt bærer præg af at være gammelt (hvor bl.a. Lamellerne i den ene seng blev ved med at falde ud på trods af at personen, der anvendte den, vejer mindre end den gennemsnitlige dansker) og så var der 1 mia. myg (vi har i gennemsnit fået 30 myggenestik).
Selve købsprocessen har dog været langt fra tilfredsstillende. Da vi bestille på siden står der at der er 10 procents rabat plys en rabat på 1.125 DKK ved bestilling på Camping Ca'Savio. Ingen af rabatterne fremgår af tilbuddet da jeg modtager det plus der stor 11.700 på siden jeg sender forespørgslen men det fremsendte tilbud siger 12.700. Jeg skriver derfor til Estivo og spørger om de har glemt rabatten, men de skriver tilbage at de to rabatter kun gælder "Estivo deals" og man skal klikke på banneret for at vide dette (selvom banneret ikke nævner noget om at det kun gælder nogle specifikke deals). Estivo medgiver selv i mailen at den kan være svær at se. Det minder lidt for meget om Temus måder at sælge deres varer på.
Derudover er der rod på deres hjemmeside ift. tidspunkter på Deres hjemmeside og de rejsebetingelser man modtager (og for den sags skyld også ift. Camping Ca'Savios egen hjemmeside). På hjemmesiden står der at man kan ankomme mellem 17 og 20. I rejsebetingelserne står der kl. 15.00. På deres hjemmeside står afrejse 9.30. I rejsebetingelserne står der 10.00. På Camping Ca'Savios hjemmeside står der ankomst kl. 16 og afrejse kl. 9. Så hvad skal man tro på?
Det er derfor ikke en anbefaling herfra.

Besvarelse fra Estivotravel
Rigtig fine mobilehomes -pæne, rene og moderne. Rigtig god kundeservice - hurtig, venlig og løsningsorienteret service. Alt fra booking til ophold foregår trygt og problemfrit. Har rejst med Estivo før, og gør det helt sikkert gerne igen.
Varm anbefaling.

Besvarelse fra Estivotravel
God oplevelse. Lejer gerne en anden gang da mobilehome er super kvalitet! Og god indkvartering og høflig service

Besvarelse fra Estivotravel
Bare reklamer!! Absolut intet ledigt uanset søgning og priserne lever deres eget liv!! En af de der hjemmesider man skal passe meget på.

Besvarelse fra Estivotravel
14 dages fantastisk ophold på Valbella i Bibione. Super dejlig 3 værelses lejlighed i et slags resort med mange swimmingpools.
En fænomenal service fra Estivotravel med den helt rigtige guidning i valg af lejlighed.
Og det er altid behagelig samtaler med personalet hos Estivotravel. Så det er ikke sidste gang vi kommer til at bruge Estivotravel som rejsebureau.
Valbella ligger i udkanten af Bibione, så der er fred og ro om aftenen og natten. Overskuelig afstand til Bibione by, så man kan komme ned og mærke atmosfæren. Der er både spisesteder for turister og de lokale og der er masser af is- og kaffebarer og indkøbsmuligheder lige i nærheden, alt sammen i gå afstand.
Alt i alt 14 fantastiske dage.
Så mange mange tak.❤️🍕🙏

Besvarelse fra Estivotravel
Dejlig ferie på Camping Gasparina ved Gardasøen. Lækkert nyt mobilehome med opvaskemaskine, stort køle/fryse-skab og stor møbleret overdækket terrasse.
Gåafstand til Peschiera og Gardaland.
Lækker restaurant/bar ved stranden.

Besvarelse fra Estivotravel
Vi var i TerSpegelt, Holland, med Estivo Travel.
Vi kendte ikke selskabet inden, så vi var lidt betænkelige, men det blev hurtigt gjort til skamme. Jeg bestilte en fredag, og dagen efter opdager jeg, vi har skrevet forkerte navne på en deltager. Jeg skrev en mail til Estivo, og inden for et par timer, var det rettet.
Vi nød ferien så meget, at vi ønskede at forlænge vores ferie. Inden for en time havde de undersøgt vores muligheder og gjort alt klar, således vi kunne blive et par dage mere.
Mobilehomen var lækker, og den lå helt fantastisk i en rundkreds rundt om en legeplads. Det gav god mulighed for at børnene kunne lære ‘naboerne’ at kende, og vi kunne altid se børnene fra boligen.
Alt i alt var det en virkelig god ferie, og vi kan i den grad anbefale andre at rejse med Estivo
Fantastisk campingplads med børnene i fokus.
Det eneste der ikke får mig til at smide de sidste stjerner, er prisen.
Vi betalte 20.000 for det mobilehome vi havde valgt, men der er absolut INGEN "ekstra service" på pladsen. Vi kunne ikke få rene, eller ekstra håndklæder uden at skulle betale for det.
Da vi på de sidste 2 dage af vores ophold var løbet tør for opvasketabs, kunne vi ikke få 2 udleveret af EstivoTravel, men måtte betale 10 euro for en hel ny pakke opvasketabs, vi så kunne give væk til andre på pladsen bagefter.
Man betaler 9 euro pr solstol pr dag, hvis man ønsker at benytte disse ved poolen eller stranden.
Tivoli/legeland som ligger på pladsen, er ej heller inkluderet i prisen, og er temmeligt dyrt.
Jeg er helt med på at hvis jeg havde læst det med småt, så havde jeg kunne finde informationerne om dette. Men at betale 20.000 for 9 overnatninger og så ikke kunne få rene håndklæder (som man f.eks kan på et hotel uden at betale ekstra), eller få en solstol, synes jeg er dårlig service.
Og så forstår jeg ikke at der står "100% danskejet", når der kun er Hollandsk personale, der var meget uforstående for at vi havde en forståelse om at det var danskejet. Havde måske håbet på at kunne tale med dansk personale på pladsen, men det er en mindre detalje :)
Så selve campingpladsen er et virkelig dejligt sted, men jeg synes at det er overpris for det der er inkluderet/ikke inkluderet.

Besvarelse fra Estivotravel
Lille fin campingplads. Dog ikke en plads vi kommer tilbage til.
Ingen grill eller ovn i mobilehome.
Mobilehome bevægede sig når vi gik, meget ustabil.
Det koster 5 euro for to stole og en parasol pr dag ved poolen og 14 euro på stranden for det samme.

Besvarelse fra Estivotravel
Vi fik den fineste modtagelse af personales ved Estivotravel på pladsen og de viste vej til vores mobilehome og oplyste om alle de praktiske ting. Vores mobilhome var rigtig fin og det var grundig rengjort. Håndklæder og sengelinned lå klar. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi vælger gerne at rejse med dem igen.

Besvarelse fra Estivotravel
Gode faciliteter omkring boligen med mange pools, bar og restauranter. Boligen var ren og aircondition fungerede fint. Det var value for money, fordi det var en god pris.
Desværre var der nogle ting, der ikke spillede helt: en ødelagt stol, ødelagte stikkontakter, der faldt ud af væggene, spisebordet var ved at falde sammen og meget gammelt køleskab. Der var desværre ingen hårtørrer og vi måtte bede om håndklæder ved bureauet, der insisterede på, at der ikke var håndklæder inkluderet i prisen. Heldigvis ændrede de mening, så vi fik håndklæder uden beregning.
Alt i alt en fin oplevelse til prisen. Vi opgraderer nok boligen næste gang.
Vi boede ved Residence Valbella Bibione.

Besvarelse fra Estivotravel
Selve opholdet i vores mobilehome, fra Estivo fungerede okay som forventet, desværre trækker det ned, at selve Ca savio camping plads er SÅ bureaukratisk. Bomvagter, livreddere og personale virker utrolige mistroiske, der er regler om regler, og depositum på alt.
Oldnordisk tjek ind, som tager evigheder, hvor alle deltager skal skrives ind i systemet manuelt, selvom alt er udfyldt hjemmefra, en time tog det at tjekke ind.
Gammeldags camping pas billetter, som man skal gå og passe på under hele opholdet, ikke meget værd i et par våde badebukser. Hvorfor ikke bare et armbånd, som alle andre steder. Samme billet til bilen, som skal tjekkes ar sure vagter, hvorfor ikke nummerplade registrering, som på andre pladser.
Poolområde hvor børn faktisk ikke må lege, og slet ikke plaske, før der står en livredder og fløjter dem i hovedet, med deres fodboldfløjte, som man kan høre hele dagen. Der er alt for lidt læggestole ved pools, der kunne uden problemer stå en stak stole i hjørnet, så man i det mindste kan sidde på noget.
Det fint med lov og orden, bare til en hvis grænse, men det går detsværre bare ud over hele oplevelsen.
Selve førstehåndsudtrykket af pladsen er rigtig fint, men man finder hurtigt ud af hvad der mangler, f.eks var ca. 50% af de toiletter vi brugte ved poolen konstant ude af drift, og endte med ca. 200 mennesker om et tolilet, ikke særligt hygiejnisk, metal som stikker op mellem fliser oppe ved receptionen, løse brædder ved stor pool, manglende lys om aftenen ved den store legeplads, samt vejen derom til med huller vejen.
Stranden var perfekt, virkelig lækkert børnevenligt vand, og en lille hyggelig strandbar i den ene ende, med virkelig god service, og som sagt så gjorde Estivo hytten det den skulle, vi havde mange hyggelige aftner, bare synd at den ligger på Ca Savio camping.

Besvarelse fra Estivotravel
Vi bestilte ferie gennem Estivo, der hurtigt respondere på mail, da vores ønske ikke var ledigt.
Ligeledes hurtig respons på chatte, da vi havde spørgsmål inden afrejsen.
Vi var for nylig afsted med Estivo til Altomincio Family Park ved Gardasøen, og det var vores første kør-selv-ferie. Vi var meget imponerede over stedets faciliteter og hvor dejlig rent, der var.
Huset var velindrettet trods de få kvm, så der var plads til hele familien.
Priserne for mad var også meget rimelige, og vi havde en rigtig god oplevelse både voksne og børn.
Vi glæder os til at bestille igen til næste år.

Besvarelse fra Estivotravel
Super god oplevelse, 3 gang vi bruger Estivo og bestemt ikke sidste. Alt var som det skulle være.

Fejl sker
virkelig ærgerligt at komme til pladsen og den ønskede og bestilte bolig alligevel ikke kan fåes
Det sætter sit præg på ferien uanset hvordan man vender og drejer det
Desuden var bruseren i Mobilehome uanvendelig - vandet var enten 5 eller 40 grader varmt! Forsøgt udbedret med uden virkning
Selve Pra Delle Tori pladsen og faciliteterne var i top

Besvarelse fra Estivotravel
God service, nem at komme i kontakt med og alt var som forventet/lovet :)

Besvarelse fra Estivotravel
Gardasøen - Cisano San Vito - mobilehome.
Hjælp fra start booking - rigtig god service.
Pænt og nydeligt mobilehome - fin velkomst på pladsen af estivofolk - god beliggenhed.
Skøn campingplads.
Kan klart anbefale estivo og plads.

Besvarelse fra Estivotravel
Skarp pris og super service fra det danske team. Udvidede med et par ekstra overnatninger på stedet, hvilket blev en smule dyrere, end hvis vi havde gjort det hjemmefra. Bestiller det hele hos Charlotte & Karsten (Estivo DK) næste gang :)

Besvarelse fra Estivotravel
Det har helt klart været en af de dejligste sommerferier. Hytten var forholdsvis ny. Alt var rent og vi følte os godt tilpas i hytten.
Eneste minus var sengene. Vi sov alle dårligt i den uge vi var der. Det var som at sove på de sorte brikse hos lægen.
Og så blev vi ikke oplyst om, at det var en meget god ide hjemmefra at bestilles plads ved liggestolene, så der var en chance for at få nogle. Alt var udsolgt. Heldigvis var der græsarealer over det hele, og det kostede ikke noget. :)
Når det så er sagt, så kunne vi godt finde på at bestille hytte igen, igennem Estivo, på samme campingplads. Alt andet var godt, så må vi overleve sengene. :)
Pra delle Torri er i øvrigt et besøg værd. Super hyggeligt sted med masser af plads og aktiviteter for børnene.
Rigtig sødt personale. Både på telefon i dk, og dem på campingpladsen.