Estivotravel Anmeldelser

2.070

4,8

Rigtig fine mobilehomes -pæne, rene og moderne. Rigtig god kundeservice - hurtig, venlig og løsningsorienteret service. Alt fra booking til ophold foregår trygt og problemfrit. Har rejst med Estivo f... Se mere

Endnu engang har Karsten været fænomenal! Lynhurtig service, glad og smilende i telefonen, samt fantastisk samarbejde for at få det hele til at lykkedes. Efter positiv oplevelse sidste år, kom vi s... Se mere

Mega fint og dejligt og luksuriøst mobilehome, hvor der var lækre udendørs møbler, fine værelser og køkken med opvaskemaskine. Vi kunne få nøglen straks ved ankomst. Det eneste der kunne sætte... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Feriebolig
  3. Fritids- og ferielejr
  4. Rejseselskab
  5. Ferieudlejning

Book the perfect campingholiday at Estivotravel. Through this young and professional organization you are assured of the best and most modern mobile homes and lodge tents for a good price! Our accommodations can be found on top campsites in Italy and Croatia, from a small and luxurious 5-star campsite in Istria to a lively holiday village in Tuscany. If you have any questions please feel free to contact us, we will be pleased to help you find the perfect campng holiday. A holiday with Estivotravel guarantees a carefree camping holiday that you do not forget soon.

Estivo Travel

Luxury Camping accommodations with the best service!
- Exclusive, luxury accommodations - Value for money - Wide range of top campsites - Small scale touroperator with personal service

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.070)

Super fint mobilehome og meget venligt…

Super fint mobilehome og meget venligt personale.

De har stået til rådighed med svar på alle vores dumme spørgsmål😀

7. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at alt har levet op til jeres forventninger og håber at kunne hjælpe jer med ferien en anden gang.
Charlotte & Karsten
PS: der findes ingen dumme spørgsmål:)

Luksuriøst og dejligt mobilehone

Vi kunne få nøglen straks ved ankomst.
Det eneste der kunne sætte prikken over i’et, ville være hvis der også havde været en gasgrill i stedet for kulgrillen.
Servicen ved bestillingen og efterfølgende spørgsmål har været helt i top.

15. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang:)

God oplevelse

Personlig, imødekommende velkomst og generelt kommunikation under opholdet!
Pæn, ren, velholdt og godt udstyret bolig. Gode faciliteter og lækre omgivelser.
Rejser gerne med Estivo travel igen, det har bare fungeret!

2. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at alt levede op til jeres forventninger og håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Charlotte & Karsten

Kanon campingplads og lækre mobilehome…

Kanon campingplads og lækre mobilehome med pladsens bedste beliggenhed.
Da campingpladsens er meget kuperet betyder beliggenheden af Mobile Homes en del og heldigvis ligger estivos helt tæt ved hovedpladsen

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Vi håber at kunne byde dig og din familie velkommen igen.
Charlotte & Karsten

Fantastisk service og lækkert hus

Fantastisk service med at booke huset og booke flere dage efterfølgende.
Rigtig nem hjemmeside og gode priser.
Huset var super lækkert og levede fuld op til de billeder vi havde set.
KÆMPE anbefaling herfra :-)

15. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din fine anmeldelse af din ferieoplevelse med os! Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.
Charlotte & Karsten

Rigtig sødt og hjælpsom personale der…

Rigtig sødt og hjælpsom personale der var søde og besvarede alle spørgsmål da vi checkede ind. Flotte mobilehomes og god placering på plads Hu Norcenni Girasol. Vi kommer klart igen og vil bruge Estivo Travel næste gang vi skal afsted.

12. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din fine anmeldelse, den betyder meget for os. Dejligt at høre at boligen og campingpladsen levede op til jeres forventninger. Vi glæder os til at få mulighed for at hjælpe sommerferien igen.

Lækre mobilehomes

Vi har rejst med Estivotravel til Camping Bella Italia. Det har været en helt igennem god oplevelse. Alt spillede bare. Lige fra booking, hvor vi havde nogle spørgsmål omkring opholdet, som Charlotte & Karsten besvarede rigtig godt til modtagelse af det sødeste hollandske ægtepar, som tog imod os på Camping Bella Italia. Vi blev vist hen til en virkelig skøn mobilehome - Estivo Premium mobilehome - med en lækker overdækket terrasse. Selve mobilehomen var perfekt indrettet. Selve placeringen er også rigtig godt. Der er ikke langt til søen, købmanden eller legepladsen m.m.
Efter en skøn uge (næste år skal vi have lidt flere dage), hjalp de søde Estivo-guider med udtjekning, så vi bare kunne køre. Vi vil helt klart gå efter Estivo næste gang ☺️

10. juni 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på! Vi håber at kunne byder jer velkommen igen:)
Charlotte & Karsten

Vi fik super god service af…

Vi fik super god service af estivotravel personalet. Det var en rigtig fin vogn og i god stand. Det er ikke sidste gang vi tager en luksus vogn. Man skulle overveje at tilbyde rene håndklæder efter 3 dage. Ved godt at der er mulighed for selv at vaske. Men så burde man sørge for at vaskemaskiner er til at bruge. De var så ulækre.
Angående med camping Bella camping plads synes vi der mangler livredder ved poolene. Der mangler en god renovering af alle deres faciliteter. Der mangler også vagter på pladsen om aften for at få ro på pladsen.

24. juni 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tusind tak for din fine anmeldelse og dejligt at I haft en dejlig ferie. Vi vil tage dine forslag med hensyn til håndklæder op til overvejelse. Samt bringe dine bemærkninger om pladsen videre.
Vi håber at kunne byde jer velkommen hos os en anden gang.
Charlotte& Karsten

Varm velkomst på pladsen af behagelig…

Varm velkomst på pladsen af behagelig guide.
Dejligt hus

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din positive anmeldelse og dejligt at du ahr følt dig velkommen og alt har levet op til dine forventninger. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.
Charlotte & Karsten

God campingplads og dejligt mobilehome…

God campingplads og dejligt mobilehome som var helt nyt. Minus at man skal betale for liggestol ved poolen. Det burde være med når nan er gæst på pladsen.

9. juni 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre at I har haft en god ferie! Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Charlotte & Karsten

De bedste anbefalinger til Karsten og…

De bedste anbefalinger til Karsten og Charlotte. Netop afsluttet endnu en fantastisk ferie på Pra’ delle Torri i Italien. Vi har flere gange bestilt gennem Estivo og det er bestemt ikke sidste gang!
Hos Estivo er man ikke “bare” et nummer i køen, deres kundeservice er altid helt i top!

12. juli 2023

Besvarelse fra Estivotravel

Vi kan da ikke ønske en bedre anmeldelse!! Tusind tak:)
Charlotte & Karsten

Lejede et mobilehome i Ca Savio i…

Lejede et mobilehome i Ca Savio i Italien. Alt spillede max. God booking, besvarelser og dernede var værterne super søde.

26. juni 2023

Tak for din anmeldelse:)
Dejligt at høre at I har haft en god ferie på Ca Savio og alt levede op til forventninger. Vi håber at kunne hjælpe jer med ferien igen.

Estivo mobilehome i top

Vi har boet 1 uge i Estivo Premium mobilehome på Ca Savio camping. Mobilehomet bød på god komfort og havde de fornødenheder som blev beskrevet på bookingsiden. Vi var glade for at have valgt et mobilehome i topklasse, da selve campingpladsen (med undtagelse af velkomstområdet) bærer præg af at trænge til en modernisering - særlig sanitetsbygningerne kunne bruge en opgradering og en del mere rengøring end vi oplevede (manglende papir og sæbe flere steder). Vi havde på forhånd læst andre anmeldelser om at der var mange småbørnsfamilier på pladsen og vi må tilslutte os de anmeldelser der skriver at man ikke på et eneste tidspunkt kan undgå at høre mindst et barn græde. Man kunne med fordel overveje at dele pladsen mere op, så familier uden småbørn får en roligere oplevelse når man er “hjemme”. Det er derfor udelukkende Estivos fortjeneste og campingspladsens beliggenhed (lige ved siden af den gode strand og kort gåafstand til lokal centrum) der gør at vi giver 4 stjerner - selve campingpladsen bør have 3.

Tak for anmeldelsen!
Dejligt at I havde en god ferie i vores Estivo Premium mobilehome og vi skal gå videre med jeres punkter om selve campingpladsen.
Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang og fortsat god sommer
Charlotte & Karsten

Vi har fået super god og hurtig service…

Vi har fået super god og hurtig service af Karsten. Vi glæder os til ferien i Italien.

16. marts 2023

Kære Lise,
Mange tak for de fine ord. Vi glæder os til at sende jer på en velfortjent ferie til italien.
Bedste feriehilsner

Fantastisk Dejlig Ferie

Vi havde en fantasktisk ferie og manglede ikke noget. Guiderne på campingpladsen var rigtig gode og hjalp os med det vi havde spørgsmål til. Derudover var det danske kontor rigtig hurtige til at svare på vores spørgsmål i forbindelsen med bestillingen og spørgsmål inden afrejse :)

25. august 2022

Hej Casper
Tusind tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre at I har været tilfredse med jeres ophold på Camping Cisano. Vi glæder os til at hjælpe Jer med ferien en anden gang.
Charlotte & Karsten

Value for money - det er tvivlsomt

Vi bookede i år for første gang igennem Estivo - det foregik uden problemer.
Ja, vi bookede faktisk både en uge på Union Lido og en uge på Pra Delle Torri.

Begge var i MobileHome og kostede begge ca. kr.17.000 pr.uge.
Dvs. kr.2.500 pr. dag - for et MobileHome på en Campingplads - kør-selv, ingen mad og ingen rengøring.

Og hvad får man så:

På Union Lido:
Et lille MobileHome tæt op af meget trafikeret vej og lige op af affaldscontainerne, som blev tømt mellem kl.7 og 8 hver morgenen!
Derudover en bruser som ikke havde varmt vand 40 % af tiden - og derudover kunne temperaturen ikke indstilles.
Sengene skulle man selv rede.
MobileHome lå på jord vej, så forstil jer hvor hurtigt 4 mennesker får slæbt masser af jord med ind.

Pra Delle Torri:
Ingen sengetøj.
Ingen håndklæder.
Ingen wifi (børnene var ikke tilfredse).
Ingen varmt vand før sent om aftenen - og igen var det umuligt at indstille.
Begrundelsen var tørkealarm - hmmm der var masser af vand, det var bare koldt! Så hver dag stod man i 5 min og ventede på det varme vand som ikke kom - vandspild i en tørkeperiode!
Der var ingen elkedel, brødrister, kartoffelskræller mm.

Ja, vi havde faktisk kun vores aircondition ift. campisterne, som betaler kr. 4.000 for en uge - hmmm.

Så konklusionen er at jeg absolut ikke mener at der er value for money.

Har forsøgt at sende det budskab til Estivo, men tror at de blev trætte af mig.

Men dejligt at læse folk er godt tilfredse og er blevet ringet op kort tid inden ferien og blevet opsøgt dagligt under opholdet - fedt for jer.

5. august 2022

Kære Heine

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot, som i det store hele er et resumé af den korrespondance vi har haft med jer i løbet af jeres 2 ugers ophold i Italien.

Vi beklager hvis du har følt at vi blev ”trætte af dig” men mener dog at vi har gjort alt for at jeres ophold skulle være perfekt. Når vi læser din anmeldelse, står det os meget klart, at jeres forventninger til en ferie på en campingplads, måske ikke er korrekt afstemt med de faktiske forhold på en campingplads. Når man er på kør-selv-ferie er der yderst sjældent alle de ydelser du nævner med i prisen (mad, sengeredning, daglig rengøring mm) og man betaler udelukkende for lejen af boligen.

Som tidligere skrevet til jer, er der i nogle tilfælde sengelinned og håndklæder inklusiv andre steder ikke, men dette fremgår tydeligt under den enkelte bolig vi tilbyder, så man kan vælge hvilken type bolig der passer til ens behov og ønsker. Da I henvendte jer til os fordi I følte jer generet af støj i jeres mobilehome på Union Lido, og til trods for at vi indtil nu aldrig har modtaget klager over dette, har vi per kulance givet jer et afslag i prisen som allerede er overført til jeres konto.

Man skal selvfølgelig gøre os opmærksom på eventuelle mangler, i forhold til det vi opgiver er inkluderet eller skal forefindes i boligen, så vi har mulighed for at rette op på det med det samme. Bristede forventninger og ting som I ”troede” var inkluderet i prisen og forefandtes i boligerne, er dog meget svære at gøre noget ved.

Vi har som rejsearrangør selvfølgelig pligt til at levere den vare vi beskriver på vores hjemmeside, men som kunde har man også pligt til at læse de Rejsebetingelser man bekræfter i bookingprocessen og at sætte sig grundigt ind i hvad man bestiller.

Fantastisk behandling

Vi fik lov at checke ind meget tidligere, da vi ankom en del før tid. Vi fik en fantastisk behandling og hver dag stak de lige hovedet ind og spurgte om alt gik godt. Kæmpe anbefaling herfra, min familie og jeg vælger jer uden tvivl igen næste år :)

4. august 2022

Kære Kamilla
Tak for din gode anmeldelse og super at høre at det kunne lade sig gøre at give Jer boligen tidligere!

Alt var perfekt

Super service, nem booking og virkelig god vejledning i hvilken ophold vi skulle vælge. Jeg har kun mange roser og anbefaler jer til alle jeg snakker ferie med.
Alt spillede lige fra booking til indtjekning på camping plads. Jeg er meget glad for vi valgte at booke gennem jer og Karsten kunne fortælle forskellen på de to pladser vi havde i spil. Det hele levede op til vores forventninger og meget mere. Vi er klar til at rejse næste år igen og gerne til samme sted.

4. august 2022

Kære Signe
Tak for dine fine ord og skønt at I har haft en god ferie på det helt rigtige sted for jeres familie!
med venlig hilsen

Dejligt ophold

Dejligt ophold, hvor alle forventninger blev indfriet

3. august 2022

Kære Ronni
Dejligt at høre at I har haft en god ferie, som levede op til jeres forventninger!