Estate Taastrup, indehaver Serdar Demir. Det er 2 gang jeg benytter Estate Taastrup. Og jeg er ikke skuffet! Det er en ualmindelig god, ærlig og professionel service Serdar og hele hans team udføre. D... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og engagerede ejendomsmæglere med dybt lokalkendskab og stærk faglighed. Vi kender boligmarkedet i dit område og ved, hvordan man skaber trygge og effektive bolighandler – uanset om du skal købe eller sælge. Vi er til for dig, der ønsker en professionel sparringspartner hele vejen gennem din bolighandel. Udover at hjælpe dig med at sælge din bolig, tilbyder vi også uvildig og kompetent køberrådgivning, hvis du har fundet drømmeboligen hos en anden mægler, men ønsker støtte og sikkerhed i processen. Estate er ejet af Nykredit, som er ejet af Forenet Kredit. Forenet Kredit arbejder for, at Nykredit og Totalkredit kan give nuværende og fremtidige kunder adgang til de bedste lån i hele Danmark. Vi er lokale. Vi er dedikerede. Og vi er med dig hele vejen. Læs mere på www.estate.dk
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Estate Tarup & Næsby har udført et fornemt arbejde i forbindelse med salget af min bolig.
Udover en go’ pris for selve salget (sammenlignet med 4 andre mæglere) og et lynhurtigt salg af min bolig, så var de proaktive og hjalp os med købe af vores byggegrund
Det er et super kompetent team, som jeg til enhver tid vil anbefale andre at bruge
Min største anbefaling til Estate Tarup og
Næsby. I forbindelse med huskøb har min køberrådgiver hjulpet mig igennem og sørget for at jeg var tryg hele vejen. Professionel og grundig rådgivning, gennemgang af købsaftalen, overblik over aftaler og deadlines. Opsøgende og altid hurtig reaktion på henvendelser samt høj grad af tillid og empati 😊.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Fantastisk og trygt forløb hele vejen igennem. Kan til hver en tid anbefale Estate i Glostrup. Og især Pia Kjærsgaard og Serdar Demir.
Jeg har kun rosende ord om Estate Roskilde & Hornsherred ejendomsmæglere, ifm med salg af sommerhus. Estate overtog salget efter anden mægler. Estate har været professionelle og ærlige, og her tænker jeg også på fastsættelse af husprisen. Huset blev solgt på ligegodt 7 måneder og med masser af fremvisninger. De har altid været klar hvis jeg havde spørgsmål, samtidigt har der også igennem hele forløbet været en god dialog mht de fremvisninger der har været. Hvilket jeg også kunne følge med i, via deres app.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Estate Kalundborg var meget professionel fra første møde og lavede en god plan som vi alle kunne forstå og forholde os til.
Under forløbet frem mod et godt og hurtigt salg, var i en løbende dialog og blev hjulpet godt igennem de forskellige faser.
En virkelig god oplevelse og fantastisk service - tak for en god handel

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Hos Estate Mæglerne i Kalundborg får man god service fra start til slut af handlen. En real og ærlig mægler. Vi er meget glade for vores salg af huset og vil anbefale dem til alle.
Efter en årrække med 2 forskellige mæglere og manglende resultater fik vi anbefalet, at tage kontakt til "Estate Viborg Mægleren" og det har vi sandelig ikke fortrudt! Jesper Edward fra Estate var skarp og hurtig til at fange vores situation og kom med en realistisk justering af pris, tekst og billeder. Efter 3 måneder havde vi 3 fremvisninger og endte med et salg. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Da jeg skulle købe mit haveforeningshus blev jeg rådet af min ejendomsmægler at kontakte købsrådgiver Pia Kjærsgaard fra Estate, Glostrup.
Det var første gang jeg skulle købe hus og havde brug for kyndig rådgivning. Dét fik jeg her, plus mere til. Pia var altid til rådighed til at svare på store og små spørgsmål og jeg følte mig tryg ved hende gennem hele processen. Jeg kan derfor anbefale hende, hvis du skal til at købe bolig og ønsker grundig og tryg rådgivning.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Tusind tak til Estate Kalundborg, endnu en gang, super tilfreds.
Følte mig ikke taget seriøst som køber – en skuffende oplevelse hos Estate Sydhavn
Jeg havde en meget skuffende oplevelse med Estate Sydhavn i forbindelse med en lejlighed, jeg var meget interesseret i at se.
Jeg kontaktede ejendomsmægleren i god tro for at aftale en fremvisning, men blev i stedet ringet op og afvist med den begrundelse, at det "ikke gav mening" – baseret på mit tidligere købsbudget.
Jeg forklarede, at mit budget var blevet forhøjet, men det valgte mægleren ikke at tage seriøst. Han lovede dog at vende tilbage med et forslag til, hvornår jeg eventuelt kunne se lejligheden – men som forventet hørte jeg aldrig fra ham igen.
Det var tydeligt, at han ikke ønskede at bruge sin tid på mig – måske fordi jeg er ung, og han ikke anså mig som en seriøs nok kunde.
Jeg blev efterladt med en følelse af at være besværlig frem for en potentiel køber, og samtalen efterlod mig ærligt talt med ondt i maven.
Det er trist at opleve, at man som førstegangskøber ikke bliver mødt med imødekommenhed og respekt, men i stedet bliver afvist og ignoreret. Det tog modet fra mig og lagde en dæmper på hele processen.
Jeg håber virkelig, at Estate Sydhavn vil overveje, hvordan de møder deres kunder – for ingen fortjener at føle sig uvelkommen, når man forsøger at tage sit første skridt ind på boligmarkedet.
Vi valgte Estate Allebo som vores køberrådgiver, og det har vist sig at være en af de bedste beslutninger i hele vores boligkøb. Servicen har været helt i top -professionel, personlig og med fuldstændigt styr på alt fra start til slut.
Som førstegangskøbere kan boligmarkedet virke uoverskueligt og stressende, men med Thomas og Katharina ved vores side har vi følt os trygge gennem hele processen.
De har taget sig tid til at forklare alt, svaret på vores spørgsmål og sørget for, at vi kunne slappe af og nyde rejsen mod vores nye hjem.
Vi kan derfor varmt anbefale Estate Allebo til alle i Aarhus og omegn, der ønsker en køberrådgiver, man virkelig kan stole på.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Vi havde dårligt underskrevet formidlingsaftalen før Estate Roskilde bookede de første fremvisninger. Halvanden uge efter var huset solgt!!
Fantastisk salgsarbejde 👏

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Vi har købt hus, og i den forbindelse har vi haft brug for en køberrådgiver. Amanda har været en kæmpe hjælp og har guidet os igennem processen som førstegangs huskøbere. Det har været en fornøjelse, og jeg kan kun anbefale hendes arbejde.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Vi har igen anvendt Peter Holm fra Estate Hellerup, Charlottenlund & Klampenborg til salg af vores bolig - denne gang lejlighed i Tuborg Havnepark. Peter er en fantastisk dygtig mægler - arbejder yderst struktureret, er opfølgende hver gang der har været en aktivitet med en præcis tilbagemelding på den køber der har set boligen og så er han yderst behagelig over for både sælger som potentielle købere.
Det er 6. gang vi har arbejdet sammen med Peter om et salg og det er altid lykkedes at få handlen på plads. Camilla i Peters butik er en fantastisk dygtig sagsbehandler og der er altid styr på sagen, tidsfrister og de dokumenter der skal udarbejdes er altid præcis som aftalt med os som sælgere. Peter og hans kontor i Hellerup får de varmeste og bedste anbefalinger fra os.

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Som et par der ser på lejligehed, som gerne vil se en masse så må jeg bare sige held og lykke til estates kunder, at vi skal bruge tid på at oprette os som bruger i jeres system fordi vi gerne vil til en fremvisning - det et fuldstændig håbløst ekstra step i en købsprocess. Der er 15 mæglere i københavn og som køber har vi ikke interesse i at give vores data væk 15 gange for bare at se på en bolig, fordi I fokusere på jeres forretning i stedet for jeres sælgende kunder. Mega irriterende.
Virkelig god proces med tryg dialog om behov og professionelt udført.
Vi har haft den store fornøjelse at have Amanda fra Estate som vores køberrådgiver i forbindelse med købet af vores nye sommerhus, og vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Amanda har været til stede og hjælpsom hele vejen gennem processen og kunne svare på alle vores spørgsmål.
Hun har formået at gøre et ellers uoverskueligt forløb trygt og overskueligt, og vi har hele tiden følt os i de bedste hænder.
Vi kan på det varmeste anbefale Amanda til alle, der har brug for en kompetent og nærværende boligrådgiver :)
Sarah fra Estate Gentofte har været meget professionel og virkelig god til at kommunikere hele vejen igennem vores forløb om salg af vores bolig. Kan varmt anbefale hende!

Besvarelse fra Estate Mæglerne
Virkelig en tryg oplevelse hos Estate Kalundborg - kompetent og professionel hjælp med både salg & køb :0) kan klart anbefales