Estaldo Anmeldelser

4,2

Fantastisk forløb med Estaldo – kan varmt anbefales. Jeg har netop solgt mit hus i Saltum gennem Estaldo, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Salget gik lynhurtigt. Allered... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit boligsalg med Estaldo. Mit indtryk er at normale ejendomsmæglere typisk sender en elev som aldrig har set lejligheden før og derfor heller ikke kan... Se mere

Jeg kendte faktisk ikke Estaldo, inden jeg skulle sælge mit hus, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men jeg må sige, at jeg er blevet utrolig positivt overrasket. Jeg har være... Se mere

Via Facebook fik vi af Estaldo.com mulighed for at checke boligværdi på vores hus. Svaret vi fik var ca. 50% fra den virkelige verden, hvilket jeg efterfølgende gjorde opmærksom på. Man undskyldte si... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Om Estaldo

Landsdækkende ejendomsmægler Estaldo er skabt, fordi vi mener, det er uretfærdigt, at man skal betale så mange penge for at sælge sin bolig.

Køberne besøger ikke længere de lokale ejendomsmæglerkontorer. I stedet finder de boligen online på boligportalerne. Derfor kan boligsalget i dag gøres nemmere, smartere og ikke mindst til en meget lavere pris.

Hos os får du alt det, som du forventer af et boligsalg!

Hvis du blot tager dig af fremvisningerne, så tager vi os af resten. Det er jo også dig, der kender boligen bedst. Vi har ingen skjulte gebyrer eller smarte bonusaftaler, kun én fast pris.

Fair og gennemskueligt.

Vores priser:
Start dit boligsalg 6.995 kr.
Når din bolig bliver solgt 17.500 kr.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,2

Jeg har både købt og solgt via Estaldo

Jeg har både købt og solgt via Estaldo, hvor Mette Pedersen har været et super omdrejningspunkt for god koordinering og kommunikation med købere og sælger. Det var godt at møde de mulige købere på fremvisningerne og sælger af vores nye bolig face to face. Fik et meget bedre indblik i hvordan det er at bo der. Estaldo bruger de nyeste teknologier på effektiv vis. Mine bedste anbefalinger.

24. maj 2023

Tusinde tak for anmeldelsen 🙏

Vi er virkelig glade for at høre, at oplevelsen har været god både som køber og sælger her hos Estaldo 😊

Og vi er helt enige i, at der sker noget unikt, når køber og sælger mødes på fremvisningen.

Jeg sørger for at dele din anmeldelse med resten af kontoret, og ikke mindst Mette, der har hjulpet med din sag her hos os.

Du er altid meget velkommen retur i fremtiden 😊

Estaldo.com

Estaldo er en ægte digital ejendomsmægler

I 2022 solgte vi adskillige ejendomme, heraf var to af dem solgt gennem Brikk. Nu forsøger vi os med Estaldo, og der er en betydelig forskel på Estaldo og Brikk. Hos Estaldo fungerer hjemmesiden og sælgerpanelet, og vores tilknyttede ejendomsmægler Kirstine Norre Toulaev er hurtig til at besvare og håndtere indhold. Det føles som om alt fungerer hos Estaldo, og det er nemt og overskueligt. I modsætning hertil føles Brikk som en discountløsning med services, der slet ikke fungerer, og ejendomsmæglere, der ikke tager telefonen eller besvarer e-mails. Hos Estaldo kan man forvente mindst samme niveau af service som hos de traditionelle, store og meget dyre ejendomsmæglere.

1. maj 2023

Hej Tonny,

Tusinde tak for din anmeldelse 🙏

Vi er simpelthen så glade for, at du oplever en god service hos os - og at du kan lide vores løsning til dit boligsalg 😊

Vi glæder os også rigtig meget til, at vi får solgt din bolig.

Selvom vi er rigtig glade for din anmeldelse, er vi kede af at få blandet navnet på andre udbydere ind i oplevelsen - da vi hellere vil holde fokus på oplevelsen her hos Estaldo. Vi håber derfor, at du vil overveje at fjerne navnet på den anden udbyder 😊

Tusinde tak for de 5 stjerner ⭐

De bedste hilsner 😊

Estaldo.com

Dygtige og professionelle mæglere.

Dygtige og professionelle mæglere.
Rigtig god kommunikation, uden det bliver for meget. Super håndtering af slutfasen af handlen, hvor købers rådgiver var temmelig besværlig.

Godt arbejde hele vejen :-)

14. april 2023

Tusinde tak for tilliden i forbindelse med handlen Jan 🙏
Vi er simpelthen så glade for, at du ville dele din oplevelse med os.

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord.
Hav en rigtig god dag 😊

Estaldo.com

Go og næmt at komme til kontakt med…

Go og næmt at komme til kontakt med jer.Ingen negativ at sige om jer og håber på at vi vil komme at snakke sammen,ellers i fortjener 10 stjerner.

11. april 2023

10 stjerner! 🤩
Tusinde tak for anmeldelsen!

Jeg sørger for at dele dine rosende ord med hele teamet!

Estaldo.com

Estaldo er bedre og billigere end normale ejendomsmæglere

Vil anbefale alle at sælge deres hus/lejlighed igennem Estaldo.com

Det er både nemmere, bedre og billigere end traditionelle ejendomsmæglere som slet ikke følger med tiden med hensyn til teknologi og salg online.

Vi fik solgt på meget kort tid på et marked der ellers stod helt stille.

Vil helt sikkert bruge dem igen når vi en dag skal sælge igen.

5. april 2023

Nemmere, bedre og billigere! 💪
Tusinde tak for at vi måtte være en del af dit boligsalg Fabiola.

I må endelig vende retur igen i fremtiden.
Så hjælper vi gerne med endnu en handel.

Held og lykke med de nye boligeventyr! 🏡

Estaldo.com

Det blive ikke meget bedre.

Hold da op, hvor er de bare klare på at svare på alle spørgsmål stor og små.
Jeg er først gang køber, og jeg blev hold i hånden hele vejen.
Det er nu et år siden jeg købt bolig, og man er stadig mere end velkomme til at ringe ind og få hjælp og vejledning.
10 -10 hvis jeg skal købe / sælge hus en anden gang blive det gennem dem.

5. april 2023

Besvarelse fra Estaldo

Den her anmeldelse er vi simpelthen stolte af! 🙏
Tusinde tak for den 😊

Det betyder nemlig enormt meget for os, at man som kunde stadig føler til værdsat og hjulpet - Også ét år efter bolighandlen er overstået 🏡

Jeg sørger for at få delt de rosende ord med resten af kontoret.

Vi fik vores hus solgt på under 24 timer

Vi fik vores hus solgt på første fremvisning, på under 24 timer. God service og dialog med Mette, igennem hele processen af handlen. Vi vil helt sikkert bruge Estaldo igen, næste gang vi skal sælge et hus.

28. marts 2023

Solgt på 24 timer! 🥳
Det må næsten være en form for rekord!

Tusinde tak for at vi måtte være en del af dit (korte) boligsalg.
Jeg sørger for at sende de rosende ord forbi Mette 👋

Og så må du endelig vende retur igen i fremtiden! 😊

Estaldo.com

Vi overvejede en traditionel…

Vi overvejede en traditionel ejendomsmægler, men endte med at gå med Estaldo. Vi endte med at sælge til en markant højere pris og få en fantastisk service. Estaldo kan varmt anbefales og Mette fra Estaldo gjorde et super arbejde hele vejen igennem.

28. marts 2023

Jeg sender en high-five forbi Mette! 👋

Vi er virkelig glade for, at i har haft et godt forløb her hos Estaldo. Tusinde tak for anbefalingen og anmeldelsen, vi er så glade for, at vi fik lov til at være en del af jeres boligsalg 🏡

Med ønske om en fantastisk dag! 😊

Estaldo.com

Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut – tak for det Estaldo

Super service og oplevelse hele vejen igennem og jeg kan kun varmt anbefale Estaldo.

2. januar 2023

Tusinde tak for anmeldelsen 🙏
Den er vi simpelthen så glade for!

Selvom vi er digitale og ikke mødes fysisk, så er tryghed og service det allervigtigste her hos Estaldo! Derfor betyder det enormt meget for os, at det netop er dét, som du ligger vægt på 😊

Du må endelig vende retur igen i fremtiden 🏡

Estaldo.com

Enormt hurtigt salg, samt yderst professionel rådgivning

Vi valgte at gå med Estaldo som Ejendomsmæglerfirma, da vi for nyligt skulle sætte vores helårsgrund til salg. Dette særligt pga. den lave pris, men efter at have talt i telefon med vores kommende mægler Steffen Christensen, var vi ikke i tvivl om, at det var det rette valg.
Steffen og resten af teamet bag Estaldo har været fantastiske hele vejen igennem, fra vi kontaktede dem til grunden var solgt. God rådgivning og vejledning, både omkring prissætning af grunden samt i forhandlingsprocessen.
Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut.

Grunden var solgt på bare 9 dage!

Yderst professionelt og tilfredsstillende arbejde fra Estaldos side.
Vi vil til enhver tid anbefale firmaet!

8. marts 2023

Solgt på 9 dage! 😲
Det er jo helt fantastisk! 🥳

Jeg sørger for at sende de rosende ord forbi resten af kontoret - Og en ekstra stor high-five til Steffen! 👋

Du må endelig vende retur igen i fremtiden.
Så ser vi, om vi kan gøre det hurtigere end 9 dage 💪

Estaldo.com

Estaldo har været med hele vejen

Estaldo har været med hele vejen og ført os igennem processen - både med at sælge lejlighed (på en måned og næsten til prisen) og at købe hus.
De har været tilgængelige, loyale og professionelle.

7. marts 2023

Loyale og professionelle 😊
Det er lige før, jeg får det rammet ind her til kontoret.

For hver dag arbejder vi for at levere netop sådan en service.

Tusinde tak for anmeldelsen - Vi er simpelthen så glade for, at vi fik lov til at være en del af både salg og køb 🙏

Du er altid velkommen retur i fremtiden 😊

Estaldo.com

Vi har haft kig på et bestemt hus flere…

Vi har haft kig på et bestemt hus flere gange og budt og "forhandlet" med sælger gennem Estaldo.
Det har virket som om vi blev holdt hen i en god periode, muligvis fordi der blev spillet på flere heste, og der gik lang tid før vi blev ringet tilbage hver gang det blev lovet. Derudover kunne Estaldo pludselig ikke få fat på sælger i et par dage, over flere omgange, og vi hørte derfor ikke noget fra dem og vi vidste ikke hvorfor. Det føltes som om vi blev holdt lidt for nar.
Derudover skulle der så indgås en købsaftale, vi aftalte det fredag. Mandag morgen bekræftes modtagelse af oplysninger og at købsaftale ville blive lavet, men to timer efter er der nyt bud og ingen købsaftale alligevel. Vi afventer nu IGEN et opkald som også er længere undervejs sammenlignet med andre ejendomsmæglerselskaber, vi har været i kontakt med løbende.
Synes det er lidt spøjst det hele, og det sjove af det hele er, at en ejendomsmægler fra home nævnte for længe siden at det virkede mærkeligt det hele og at der måske var flere købere. Det tror jeg så han havde ret i nu. Måske hvis vi ikke var holdt hen at vi selv havde været hurtigere eller villigere men nu har det taget for lang tid det hele og går ud fra dette hus ikke bliver vores. vi ved det dog stadig ikke, da der jo som sagt ikke er vendt tilbage og lige nu går vi bare i uvished.

26. februar 2023

Hej Petra,

Jeg er ked af, hvis du mener, at vi ikke har givet jer en ordentlig oplevelse 😕

I forbindelse med alle boligkøb, kan der desværre komme andre købere ind fra siden af.
En bolighandel er derfor først endelig, når alle har underskrevet købsaftalen.

Vi kan desværre ikke bestemme, hvem sælger vælger at sælge sin ejendom til.
Jeg tænker dog at de fleste i sælgers situation, altid vil forsøge at få den højeste pris for sin bolig.

Jeg er ked af, I har fået en oplevelse af, at vi skulle have "forhalet" boligkøbet.
Det kan jeg forsikre dig om, ikke er tilfældet.

Hos Estaldo aflønnes vi først, når boligen er solgt.
Derfor har vi ingen interesse i at holde nogen hen eller forhale processen. Tværtimod.

Jeg håber I kommer godt videre og snart finder jeres nye bolig 😊

De bedste hilsner
Jakob Neua Nørgaard
Direktør
Estaldo.com

Super service og oplevelse hele vejen…

Super service og oplevelse hele vejen igennem.
Kan helst klart anbefales og særligt prisen!
Eneste ønske til en ændring skulle være direkte nr. til mæglerene - skal dog siges at jeg altid er kommet hurtigt igennem til dem jeg spurgte efter og ellers har de altid ringet tilbage

19. februar 2023

Besvarelse fra Estaldo

Tusinde tak for anbefalingen og anmeldelsen af os! 🙏
Det er vi simpelthen så glade for.

Jeg sørger for at rose resten af kontoret her hos Estaldo 😊

For at levere den hurtigste service på telefonen, har vi valgt at have ét telefonnummer - Faktisk er vores svartid blot 10 sekunder i gennemsnit.

Men vi tager din feedback til os, og ser om vi kan skabe en mere direkte kontakt til ens personlige ejendomsmægler 😊

Tusinde tak for at vi måtte være en del af dit boligsalg.

Estaldo.com

Estaldo hjalp mig med at sælge et…

Estaldo hjalp mig med at sælge et enfamiliehus. Der var styr på alle processerne, rigtig god service, og jeg kan kun varmt anbefale Estaldo. De samlede omkostninger ink. eftersagsbehandling, skøde og refusionsopgørelse landede på under halvdelen af andre mæglertilbud jeg hat fået. Estaldo er en super ejendomsmægler hvis man selv er klar på at fremvise huset.

17. februar 2023

Besvarelse fra Estaldo

Halv pris er jo et tilbud få siger nej til 😊

Det vigtigste for os er dog, at oplevelsen hos Estaldo er i topklasse!

Derfor er vi enormt glade for de rosende ord du giver os med på vejen. Tusinde tak for anmeldelsen, og for at vi måtte være en del af dit boligsalg 🙏

Estaldo.com

Jeg har længe efterspurgt et modspil…

Jeg har længe efterspurgt et modspil til de alm. ejendomsmæglere i landet. Estaldo har fuldt ud levet op til vores forventninger mht. salget af min mors lejlighed. God, hurtig og nem behandling af henvendelser og professionel håndtering. Tak Estaldo

7. februar 2023

Tusinde tak for anmeldelsen 🙏
Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe med salget af lejligheden.

Du må endelig vende retur igen i fremtiden.

Estaldo.com

Vi skiftede mægler til Estaldo på en …

Vi skiftede mægler til Estaldo på en positiv henvisning og det var godt. Estaldo solgte vores bolig. Vi blev båret sikkert igennem fra start til slut.

5. februar 2023

Fantastisk at det lykkedes 🥳

Vi er så glade for, at vi fik lov til at hjælpe med salget.
Tusinde tak for de rosende ord og anmeldelsen.

Estaldo.com

Oplelsemed Danmarks mest tilsvarene ejd. mægler.

Fra først til sidst har jeg fået særdeles positiv og behagelig behandling. Altid klart svar og bistand, når jeg har efterspurgt det.
Ros til jeres concept, som er så dejligt up to date.

6. februar 2023

Besvarelse fra Estaldo

Vi er simpelthen så glade for, at du har oplevet et godt forløb her hos Estaldo 😊

Hver eneste dag kæmper vi for at gøre oplevelsen endnu bedre.

Tusinde tak for de 5 stjerner og de rosende ord 🙏

Estaldo.com

Søde og hjælpsomme, men uden lokalkendskab

Havde en lejlighed til salg hos Estaldo i 8-9 måneder. Samlet set må jeg nøjes med 2 stjerner. Den første stjerne fordi man altid møder en supervenlig og hjælpsom person, når man ringer/skriver. Den anden stjerne for at der bliver reageret straks på de ønsker/ændringer man har.

Jeg satte en lille lejlighed i Holte til salg hos Estaldo. Deres forslag til salgspris syntes jeg allerede fra start var for høj, men lod mig rive med - hvem vil ikke gerne tjene kr. 1-200.000,- ekstra :-). Desværre ingen aktivitet - og jeg måtte flere gange henover over sommer og efterår 2022 kontakte Estaldo og bede om at få sat lejligheden ned i pris - dette i håb om at der kom bare LIDT aktivitet.

Efter 3/4 år har jeg nu droppet Estaldo, og i stedet valgt en lokal mægler i Holte, der har fingeren på pulsen i lokalområdet.

Min vurdering er at man i disse tider - hvor markedet ikke af sig selv kommer til én - ikke bør vælge en ejendomsmægler-forretning uden lokalkendskab. Al ære og respekt for Estaldos koncept - man skulle dog nok have erkendt langt tidligere, at man fra en kontor i Aalborg ikke aner hvad der foregår på boligmarkedet i Holte, hvorfor jeg endte med at føle at jeg var med i en gættekonkurrence.

31. januar 2023

Hej Michael,

Tusinde tak for din feedback og vores behagelige telefonsamtale.

Først og fremmest er jeg selvfølgelig rigtig glad for at høre, at du har oplevet en hurtig, supervenlig og hjælpsom service hos os 😊

Men jeg er ked af, at vi ikke lykkedes med salget af lejligheden indenfor vores aftaleperiode.

Jeg kan forstå, at vi ikke har været gode nok til at foreslå prisjusteringer på din sag. Det beklager jeg og tager feedbacken med retur til teamet.

Vi er altid interesserede i at tilpasse boligsalget til dine behov og ønsker
– Også når det kommer til prisjusteringer.

I gennemsnit sænker vi udbudsprisen med 6% på de boliger vi sælger. Det er blandt de absolut laveste gennemsnit på landsplan, og vores vurderinger rammer derfor utroligt tæt på den faktiske salgspris.

Hos Estaldo sælger vi boliger i hele Danmark
- Det kan vi fordi køberne finder deres bolig online hos Boligsiden og Boliga.

Så selvom vi ikke har "lokalkendskab" i klassisk forstand, så peger alle tal og statistikker på, at Estaldo klarer sig lige så godt eller bedre end de lokale mæglere.

Som jeg fortalte i telefonen, ville vi gerne have haft muligheden for at give det et forsøg til den nedsatte pris, inden du valgte os fra.

På den måde havde du måske ikke både behøvet at sænke prisen og ovenikøbet betale et højere salær hos en traditionel mægler.

Uanset hvad, så håber jeg at du lykkes med at få solgt boligen til den nye pris, så du kan komme godt videre.

Med ønske om en god dag 😊

Jakob Nørgaard
Direktør
Estaldo.com

Estaldo's koncept er rigtig godt.

Estaldo's koncept er rigtig godt. Kommunikation på alle måder i top. Altid muligt at komme i kontakt med den samarbejdende mægler. Hurtig og effektiv sagsbehandling! Jeg vil opfordre andre til at benytte Estaldo! EN FORNØJELSE!! Stor ros til Kristina for et stort engagement og en ihærdig indsats! John

31. januar 2023

Fornøjelsen er helt på vores side John 🙏

Tusinde tak for din anmeldelse - Vi er så glade for, at du har haft et fremragende forløb her hos Estaldo.

Jeg sørger for at dele de rosende ord med resten af kontoret.