Estaldo Anmeldelser

4,2

Fantastisk forløb med Estaldo – kan varmt anbefales. Jeg har netop solgt mit hus i Saltum gennem Estaldo, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Salget gik lynhurtigt. Allered... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit boligsalg med Estaldo. Mit indtryk er at normale ejendomsmæglere typisk sender en elev som aldrig har set lejligheden før og derfor heller ikke kan... Se mere

Jeg kendte faktisk ikke Estaldo, inden jeg skulle sælge mit hus, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men jeg må sige, at jeg er blevet utrolig positivt overrasket. Jeg har være... Se mere

Via Facebook fik vi af Estaldo.com mulighed for at checke boligværdi på vores hus. Svaret vi fik var ca. 50% fra den virkelige verden, hvilket jeg efterfølgende gjorde opmærksom på. Man undskyldte si... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Om Estaldo

Landsdækkende ejendomsmægler Estaldo er skabt, fordi vi mener, det er uretfærdigt, at man skal betale så mange penge for at sælge sin bolig.

Køberne besøger ikke længere de lokale ejendomsmæglerkontorer. I stedet finder de boligen online på boligportalerne. Derfor kan boligsalget i dag gøres nemmere, smartere og ikke mindst til en meget lavere pris.

Hos os får du alt det, som du forventer af et boligsalg!

Hvis du blot tager dig af fremvisningerne, så tager vi os af resten. Det er jo også dig, der kender boligen bedst. Vi har ingen skjulte gebyrer eller smarte bonusaftaler, kun én fast pris.

Fair og gennemskueligt.

Vores priser:
Start dit boligsalg 6.995 kr.
Når din bolig bliver solgt 17.500 kr.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

bedre end brikk ihvertfald

15. september 2023

Hej Alexander,

Tak for din anmeldelse af Estaldo.

Vi har et ønske om at anmeldelser på Trustpilot handler om vores service, fremfor at handle om andre virksomheder.

Jeg håber derfor meget, at du vil fortælle mere om, hvorfor du synes Estaldo er en god virksomhed, og din oplevelse med os.

Mvh
Jakob Neua Nørgaard
Direktør

Hurtig og Effektiv

Estaldo er uden tvivl en mægler jeg vil bruge igen🥳alt er gået over forventning og enormt hurtigt 😊😊

1. september 2023

Hej Nick,

Hvor er det fantastisk at høre det både er gået hurtigt og over alt forventning. Den ros sender vi direkte videre til alle her hos Estaldo.❤️

Du er altid velkommen retur i fremtiden - og indtil da, vil vi blot ønske dig held og lykke med dit fremtidige boligeventyr. 😊😊

Estaldo.com

Jeres online bud er dybt useriøse

28. august 2023

Hej Lennarth,

Vi er meget kede af, hvis robotten har skræmt dig væk, det er naturligvis ikke meningen 😔

Vores ejendomsmæglere laver altid selv en professionel vurdering, før en bolig bliver sat til salg hos Estaldo.

Det kunne vi ikke drømme om at overlade til en robot-beregning!

Vores automatiske boligberegner laver kun en simpel vurdering i forhold til blandt andet udbud og m2. pris for dit område. 😊

Herefter kan du selv justere ind/udvendig stand og beliggenhed
- det ved jeg ikke, om du prøvede?

Vi er meget kede af, at din oplevelse med vores beregner har medført en dårlig anmeldelse af os her på Trustpilot.

Derfor håber jeg, at du vil lade vores ejendomsmæglere give dig et seriøst og professionelt bud på vurderingen?

Du er velkommen til at kontakte mig på 71960808, så vil jeg sørge for at du kommer i kontakt med en af vores ejendomsmæglere, som kan hjælpe dig. 😊

Jakob Neua Nørgaard
Direktør

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Estaldo var hele vejen igennem effektive og seriøse omkring at få solgt min lejlighed. Der gik en uge fra min henvendelse og til at jeg havde fået taget billeder og min lejlighed kom online, og den blev solgt på tredje fremvisningen. Alt kommunikation var reel og produktiv. Følte virkelig en nærværende ejendomsmægler til trods for en meget online baseret platform. Effektivt og billigt. Kan varmt anbefales ☺️

20. juli 2023

Besvarelse fra Estaldo

Selvom vi er digitale, så sidder der altid mennesker bag skærmen 😊 Så vi gør alt hvad vi kan, for at være nærværende gennem processen.

Tusinde tak for anmeldelsen og de 5 stjerner 🙏
Det gør os glade og stolte, at du har oplevet et godt forløb her hos os.

Du må endelig vende retur i fremtiden.

Estaldo.com

Vi har brugt Estaldo efter 2 andre…

Vi har brugt Estaldo efter 2 andre "almindelige" mæglerfirmaer. Vores hus havde stået til salg i 3 år før Estaldo blev kontaktet og det er endelig lykkes os at få det solgt efter 1 år hos Estaldo. Vi er meget glade for samarbejdet og de er altid klar med svar eller vejledning. Vi føler de har taget godt hånd om os, trods al kommunikation foregår via telefon eller mail. De tager sig tid og er lyttende og hjælpsomme. Vi ved det var en lidt svær opgave, men det var ikke noget problem for Estaldo. Det er vi meget glade for.

18. juli 2023

Besvarelse fra Estaldo

Vi er simpelthen så glade for, at vi kunne hjælpe til med salget 🙏🏠

Og så betyder det enormt meget for os, at i følger jeg hjulpet og vejledt gennem hele salget - Også selvom vi kun mødes digitalt 😊

Tillykke med salget! I må endelig vende retur til os i fremtiden 😊

Estaldo.com

Salg af min mors hus som værge

Jeg har haft fornøjelsen at få min mors hus solgt igennem Estaldo. De klarede salget, hurtigt, kompetent og professionelt trods det gav udfordringer lange godkendelser i familieretshuset. Hvad er jeg særlig glad som værge, forståelse af mit arbejde og Estado køre online, samt svarhastighed. Det er godt nok let. Mine varmeste anbefalinger

1. juni 2023

Hurtigt, kompetent og professionelt - Det bør vi næsten få printet et sted 🙏

Tusinde tak for de 5 stjerner - Vi er så glade for, at vi kunne være behjælpelige med salget.

Estaldo 👍👍

Estaldo 👍👍
Ikke sidste gang jeg vil bruge dem til salg af bolig, god vejledning hele vejen igennem og meget professionelt personale. Meget positiv respons fra mulige købere ved fremvisning, da det var mig som ejer der skulle fremvise boligen.

27. juli 2023

Besvarelse fra Estaldo

Du må endelig vende retur igen i fremtiden 🙏
Så hjælper vi gerne med endnu et boligsalg.

Tusinde tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det betyder ALT for os 😊

Estaldo.com

lever op til alle stjernerne.

Jeg havde selv solgt mit hus gennem Facebook, Estaldo hjalp med papirarbejdet, samt de forskellige rapporter, selvom jeg ikke havde den sammen kontaktperson gennem hele processen (pga ferie) var der intet der faldt på gulvet.
Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger!

27. juli 2023

Besvarelse fra Estaldo

Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe med at få handlen i mål 😊

Hos Estaldo arbejder vi altid som ét team 🙌
På den måde sikrer vi, at intet falder på jorden, selvom den primære kontaktperson er på ferie.

Så det betyder enormt meget for os, at det er netop den oplevelse, du har haft 🥳

Professionel ejendomsmægler

Fuldt ud på højde med en "almindelig" ejendomsmægler. Estaldo har et fantastisk koncept, hvor man selv fremviser ejendommen, og hvis man er lidt udadvendt, så er man nok også bedst til den del. Estaldo laver alt papirarbejde, før og efter, opfølgning og forhandling mv. hurtigt, effektivt og yderst professionelt. 5+ fra mig.

21. juli 2023

Besvarelse fra Estaldo

Hurtigt, effektivt og yderst professionelt 🙏

Det betyder ALT for hele teamet, at det er netop den oplevelse, du har haft her hos Estaldo. Hver eneste dag knokler vi nemlig for at yde den bedste service 😊

Tusinde tak fordi du tog dig tiden til, at dele din oplevelse hos Estaldo. Det er vi simpelthen så glade for! 😊

God salgsoplevelse

I forb. med salg af mit sommerhus, har jeg oplevet Estaldo som et meget effektivt, professionelt og ordholdende mæglerfirma.
I hele salgsperioden er jeg blevet løbende orienteret, ligesom det har været meget nemt at komme i kontakt med firmaet.

17. juli 2023

Effektivt, professionelt og ordholdende 🙏
Det er lige præcis det, som vi hver dag arbejder for at være.

Derfor bliver vi simpelthen så glade for en anmeldelse som din! 😊

Tusinde tak for at vi måtte være en del af dit sommerhus-salg! 🏠

Du må endelig vende retur i fremtiden 😊

Estaldo.com

Estaldo fungerede ligeså fint som en almindelig mægler. Bare meget billigere.

Super fint forløb. Det var nemt og gav rigtig god mening at fremvise selv. Vores mægler svarede hurtigt og der var også hurtig opfølgning til potentielle købere. Vores bolig var solgt efter 4 fremvisninger.

1. juni 2023

4 fremvisninger for at få solgt 😊
Det kan vi vidst godt være stolte af.

Tusinde tak for din anmeldelse af oplevelsen her hos Estaldo 🙏
Det gør os simpelthen så glade at høre, at du har oplevet et godt forløb her hos os.

... Og vi er helt enige, det giver rigtig god mening at fremvise selv 😊

Held og lykke med de nye boligeventyr!
Du er altid velkommen retur her hos Estaldo.

Estaldo.com

Den gode service, hurtig tilbagemelding, hjælpsomhed spørgsmål besvares med det damme

Der var søde professionelle mennesker, der besvarede telefonen
Der blev altid ringet hurtigt tilbage , hvis der var punkter, der skulle undersøges .Alle ansatte var meget hjælpsomme og venlige.
Jeg var yderst tilfreds og har brugt Estaldo flere gange .Gør det gerne igen

29. juni 2023

Tusinde tak for anmeldelsen 🙏
Vi er så glade for, at vi kan hjælpe med dine boligsalg.

Du er altid velkommen retur - Så hjælper vi hjertens gerne endnu engang 😊

Held og lykke med de fremtidige boligeventyr 🏡

Jeg hørte om konceptet i Løvens Hule

Jeg hørte om konceptet i Løvens Hule, og synes det er fantastisk. Jeg gik ind for at teste systemet, og tastede boligoplysninger, det tog under 5 minutter, så fik jeg en meget realistisk bolig vurdering.

25. juni 2023

Besvarelse fra Estaldo

Tusinde tak for anmeldelsen af vores boligrobot 🙏

Vi er så glade for, at du synes godt om vores automatiske boligvurdering.

Hvis du får brug for hjælp til salg af boligen, så sidder vores ejendomsmæglere altid klar til at hjælpe.

På gensyn og rigtig god dag 😊

Estaldo.com

Vi har solgt vores hus igennem Estaldo…

Vi har solgt vores hus igennem Estaldo på intet mindre end 3 uger.
Vi tog kontakt til Estaldo og blev vejledet igennem hele møllen. Super kompetente og VIRKELIG søde medarbejdere. Vi vidste hvad vi ville og Estaldo gik med hele vejen.
Det er billigere men faktisk meget nemmere fordi du selv er med til at have kontrollen over hele forløbet.

Kæmpe anbefaling herfra.

17. maj 2023

Besvarelse fra Estaldo

Er du vimmer, hvor er det en skøn anmeldelse at modtage på sådan en solskins-fredag! ☀️

Søde...
Kompetente...
Nemmere...

Det flyder jo med fantastiske adjektiver, der får os Nordjyder til at blive helt forlegne 🙈

Og så bliver anmeldelsen bestemt ikke dårligere, når boligsalget lykkedes på bare 3 uger! 💪🔥

Tusinde, tusinde tak for den enormt fine anmeldelse 🙏

Du må have en dejlig weekend! ☀️

Salg af første bolig

Som førstegangs sælger af bolig var Jacob fremragende til at sætte mig ind i hvordan de gjorde tingene og give mig en transparent forklaring på hvordan de gør tingene ift. andre mæglere på markedet. Ligeledes fik jeg en kompetent og professionel tilgang og besvarelse, som fik besvaret alle mine spørgsmål inden jeg skulle til at sælge min første bolig. Kan varmt anbefale Estaldo, da de gør deres for at kunden får en fantastisk oplevelse

9. juni 2023

Besvarelse fra Estaldo

Jeg sørger for at sende de rosende ord afsted mod Jakob! 🥳

Tusinde tak for din anmeldelse af Estaldo.
Vi er vildt taknemmelige for, at du som førstegangssælger føler dig i trygge hænder fra start.

Fantastiske oplevelser er hvad vi lever af! 🙌
Så tak for at dele din med os!

Vi står altid til rådighed hvis vi kan hjælpe med det mindste 😊

Estaldo.com

Estaldo: billigere og bedre end andre!

Estaldo er langt billigere end traditionelle ejendomsmæglere og de er teknologisk milevidt foran. De klarer billeder, plantegning osv. på et kort besøg.
Vores mægler Esra har ydet en enormt god service. Vi har fået god rådgivning i forhandlinger og vi er blevet grundigt informeret om alt undervejs.

8. juni 2023

Billigere og bedre! 🙏
Tusinde tak for den enormt fine anmeldelse.

Vi er simpelthen så glade for, at du har haft en positiv oplevelse med forløbet her hos os.

Jeg sørger for at sende en high-five forbi Esra og resten af teamet på kontoret 👋

Du må endelig vende retur igen i fremtiden.
Ellers vil jeg blot ønske dig held og lykke med de fremtidige boligeventyr 🏡

Estaldo.com

Estaldo hjalp til hurtig salg.

Estaldo sørgede for at markedsføring og salg forløb særdeles tilfredsstillende. Fotografen var særdeles professionel. De havde godt styr på dokumenter og indhentede underskrifter på nemmeste mulige måde. Samarbejdet varede desværre ikke ret længe, ejendommen blev solgt på 14 dage. :-)

8. maj 2023

Besvarelse fra Estaldo

Vi beklager at samarbejdet ikke blev længere 🙈

Heldigvis betyder det, at vi hurtigt fandt den rette køber 🥳

Tusinde tak for de rosende ord, og tak for at vi måtte være en del af dit boligsalg. Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet et godt salgsforløb hos Estaldo.

Jeg deler de rosende ord med resten af teamet her på kontoret 🙌

Du må endelig vende retur igen i fremtiden 🏡

Kan klart anbefales!

Alt fungerede perfekt og såvel telefondialog som UX oplevelsen på sitet/mobil har været super. Min lejlighed blev solgt på første fremvisning, så jeg kan kun være mega tilfreds.

25. maj 2023

Solgt på første fremvisning! 🥳

Tusinde tak for anmeldelsen. Det betyder enormt meget for os, at du har haft en rigtig god oplevelse - både med selve salgsprocessen og på vores hjemmeside og systemer.

Hele teamet knokler hver dag, for at skabe en fantastisk salgsoplevelse 😊

Tak for at vi måtte være en del af dit boligsalg 🏡

Salg af andelsbolig

Vores første oplevelse med en digital ejendomsmægler forløb absolut tilfredsstillende. Vi fik solgt en andelslejlighed for ældre på blot 2 dage. Hele forløbet med estaldo var enkelt og effektivt og vores bekymring om rette kunde kunne finde frem til annoncen, blev gjort til skamme Selve fremvisning gik fint og det var ikke ubehageligt selv at varetage den del, tværtimod oplevede vi det positivt. Vi vidste jo, hvad der var godt ved lejligheden. Særligt tak til Mette for god rådgivning.

25. maj 2023

Solgt på 2 dage 😊
Det er jo helt fantastisk!

Det betyder enormt meget for os, at jeres skepsis omkring selv at fremvise, hurtigt blev udskiftet af en positiv oplevelse.

Jeg sender de rosende ord videre til Mette og resten af kontoret.

Rigtig god dag 😊