I had been looking for a beard oil that isn’t sticky, gives a matte finish, and truly nourishes the beard. This product from Essenza Tradizionale delivers exactly that. The ingredients feel natural an... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn kapper raadde Essenza Tradizionale aan toen ik zei dat ik soms 3x per dag douche en vanwege de shampoo mijn haren uitdroogde. Alle producten zijn er gemakkelijk uit te wassen met alleen water. Id... Se mere
Ideale pomade: niet plakkerig, zorgt voor juiste, stevige 'hold', makkelijk uit te wassen en ruikt heerlijk. Die blijf ik gebruiken!!
Als eerste complimenten naar de klantenservice, ze beantwoorde mijn vragen snel en duidelijk! Daarnaast is de Pomade (mijn favoriet is de shiny) echt super voor mijn haar. Ik had altijd droog haar zon... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
We create high-quality grooming products with a focus on ingredient quality and optimal performance. for healthy hair & skin
Kontaktoplysninger
Holland
- www.essenzatradizionale.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een top product
Wat een top product! Fijn in gebruik, consistentie perfect en hierdoor een uitstekend resultaat.
I bought the pomade ,the product is…
I bought the pomade ,the product is amazing it holds my hair perfect it smells so good and the best part is that you can wash it off only with water.I love it!!!
Top spul!
Hele fijne pomade die heerlijk ruikt en uitstekend aan te brengen is. In combinatie met de sea salt spray geeft het dat kleine beetje extra waardoor het de gehele dag goed blijft zitten. Een echte aanrader!
De pomade is een echte aanrader,je hebt…
De pomade is een echte aanrader,je hebt er weinig van nodig en je wrijft het zeer makkelijk door de haren heen. Ook ruikt het lekker. Echt een top.product wat arif heeft ontwikkeld.
Zeer fijne wax
Zeer fijne wax, ik heb vol haar en heb echt weinig nodig van het product om mijn haren in model te krijgen. Ik ben gewend best wat te moeten gebruiken dus dit is zeker een aanrader!!
Heerlijke pomade door echte vakmensen
Ik kom al jaren bij de Barbier in Uden om te knippen. Ouderwetse vakmensen en altijd reuze gezellig. De pomade die Arif heeft ontwikkeld is echt top! Mijn haar blijft goed zitten, precies genoeg glans en ruikt ontzetten lekker.
Top product
Top product!
Altijd op zoek naar een goed product voor wat dikker en vol haar, iets wat blijft zitten. De matte pomade van Essenza past perfect bij mijn haar en het blijft de hele dag in model. Het ruikt ook nog goed ook.
Mijn haar krult er heel mooi van op
Mijn haar krult er heel mooi van op. Makkelijk uit te wassen en het ruikt ook nog eens heerlijk!
Iedereen aan te raden!
Top product!
Top product!! Echt een sterke hold en ruikt bovendien heerlijk👌🏻
Goede ervaring!
Ik heb de sea salt spray en de matte pomade gebruikt, erg fijne producten en heel makkelijk uit te wassen zonder shampoo. Tevreden!
Sea Salt Spray is perfect
Sea Salt Spray is perfect! Meer volume, doet exact wat het moet doen.
Fijne pomade
Fijne pomade! Ik heb de matte gebruikt, natuurlijke look, lekker geurtje en wast er makkelijk uit met enkel water!
Samengesteld met zorg!
Fijne producten, geen residu in het haar verdeeld super makkelijk en is goed uitwasbaar met enkel water, je ziet dat ze met vak kennis en aandacht zijn samengesteld
Ideale pomade
Die blijf ik gebruiken!!
Gewoon goed!
Gewoon top product. Haar zit helemaal zoals ik het wil en blijft lang goed zitten
Top producten
Top producten, heb de pomade gekocht shiny en mat. Werken fantastisch en ruikt lekker fris, blijft goed zitten en als je weinig gebruikt dan is het nog een beetje natuurlijk. Top producten zeker aan te raden.
Top product
Top product! Echt lang geleden dat iets gewoon doet wat het beloofd te doen. Ik beveel dit product zeker aan!
Deze sea salt spray werkt perfect
Deze sea salt spray werkt perfect! Het geeft mijn haar meer volume en textuur zonder het zwaar te maken. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk. Een echte aanrader!
Pomade
Pomade, Makkelijk aan te brengen, geeft sterke hold met natuurlijke glans en is eenvoudig uit te wassen. Super tevreden!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.