Esdemarca.com Anmeldelser 5.379

3,9

Købte et par sko, som først kom efter en måned. Jeg fik i første omgang ikke en besked om, at pakken var kommet fra GLS. Men Esdemarca fastholdte, at den var afsendt og leveret i pakkeshop. De mente... Se mere

Lagerstatus som passer: Ja Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Nej Mail med Track and Trace-nr.: Nej, først kort inden at budet var her. Man kunne dog se pakken i fragtfirma... Se mere

Bestilte Sketchers sandaler - til en RIGTIG god pris - søndag, de blev leveret mandag ugen efter, på trods af en Helligdag i ugen. Skrev lige efter bestilling til kundeservice, da jeg havde lavet en... Se mere

Har ikke modtaget penge retur. Sendte en vare retur d. 21 februar, som blev leveret til firmaet d. 26 februar. Jeg ser nu at jeg ikke har modtaget pengene retur 1,5 måned efter. Jeg lader den her an... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Støvlebutik
  3. Butik med modetilbehør

Om Esdemarca.com

Models wearing Esdemarca clothes

About Esdemarca

At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.

As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.

Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”

3,9

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Nul stjerner herfra

Nul stjerner herfra! Bestilte nogle sko som desværre levede ikke op til mine forventninger. Da jeg skulle returnere dem, var da ikke nogle ordre at finde under min profil på deres hjemmeside. Jeg kontaktede dem, men fik aldrig svar. Nu sidder jeg med nogle sko som jeg hverken kan bruge eller returnere! Hold jer væk fra dem!

27. januar 2025

Hej!

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår, hvor frustrerende det må være ikke at modtage svar. Vi vil gerne løse dette så hurtigt som muligt.

Kontakt os venligst på consultas@esdemarca.com eller ring til os på +34 917 697 217, så vi kan gennemgå din sag og hjælpe dig med at få returneringen ordnet korrekt. Vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Vi ser frem til din besked, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Venlig hilsen,
Esdemarca-teamet

Super oplevelse

Super oplevelse hele vejen igennem købs-processen. Hurtig levering, fin info omkring forsendelse mv.
vare var flot pakket ind.
Køber meget gerne igen 👍👍👍

18. januar 2025

Jeg købte skechers støvler,str

Jeg købte skechers støvler,str. Og støvle er som det skal være, kom før tid

30. november 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Vi elsker, at du havde en positiv oplevelse. Tak fordi du deler det på Esdemarca! - Sara fra Esdemarca.

Jeg har afsendt en ordre

Jeg har afsendt en ordre, og pengene er blevet hævet, men har ikke modtaget nogen forsendelse oplysning eller kan track pakken, ydermere har besvare de ikke mine mails, indtil videre kan det ikke anbefales.

10. december 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Vi er meget kede af, at du går igennem denne situation. Del venligst dit ordrenummer med os på consultas@esdemarca.com så går vi i gang med at løse det

Virkede meget skeptisk til at starte…

Virkede meget skeptisk til at starte med. Priserne var virkelig gode, næsten for godt til at være sandt. Men jeg syntes nok at anmeldelserne var gode nok, så jeg valgte at bestille nogle UGGs til en virkelig god pris, som du ikke kan få i danmark selvom der er rabat. Der gik ik mere end 7 dage, så kom pakken. Jeg kunne tracke den og alt var helt fint og nemt.

9. december 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Det fylder os med tilfredshed at vide, at du kunne lide det. Tak for din støtte til Esdemarca! - Sara fra Esdemarca.

Min hustru har bestilt en (ret dyr)…

Min hustru har bestilt en (ret dyr) polo. Alt gik igennem, og pengene blev booket fra kreditkort på kort tid. Her 24 timer senere mangler jeg stadig enhver kommunikation fra firmaet inkl. ordrebekræftelses email, og information om afsendelse. Hvis ikke det bliver ændret, må jeg stoppe transaktionen med min bank. Esdemarca, har skrevet på jeres hjemmeside 2 gange - hvor er svarene?
OPDATERING 3. dec.24: De er gået fra 1 til 2 stjerner. Varen er ankommet. Derfor. Trist at det går hurtigere med at få deres opmærksomhed via Trustpilot end på deres egen side. Firmaet skriver ikke emails med ordrebekræftelse, ej heller regning før varen er ankommet. Det er en regning der ser hjemmelavet ud. I EUR selv om varen er annonceret i DKK. Hvis man kan leve med ovenstående, så er det sikkert en OK butik. Nu må vi se hvordan evt. returnering går, hvis sønnen ikke passer trøjen!

25. november 2024

Hej Henrik,

Vi beklager det, der skete.

Kontakt os venligst via sektionen "Forespørgsler" i dit kundeområde, ring til +34 917697217 eller skriv til consultas@esdemarca.com for at give os dit ordrenummer, så vi kan give dig flere oplysninger.

Vi venter på din nyhed.

Hilsen.

Super nem side at handle på

Super nem side at handle på, jeg bestilte søndag og modtog allerede pakken ved min dør om fredagen...
2 par Sketches løbesko. kun positiv oplevelse herfra.

2. november 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Tak for din positive tilbagemelding! Det er en impuls til fortsat at blive bedre i Esdemarca. - Sara fra Esdemarca.

Jeg er ligeglad med hvad andre siger….

Jeg er ligeglad med hvad andre siger….
Jeg var inde og læse om Esdemarca.com inden jeg bestilte.
Og må indrømme det var med is i maven og en kende skepsis jeg bestilte ugg støvler.
Men alt blev gjort til skamme. Jeg fik mine støvler inden for en uge. Og alt var fint og godt.

21. oktober 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Det fylder os med tilfredshed at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Tak for din anmeldelse og for din tillid til os! - Sara fra Esdemarca.

Hvor er min vare???

Jeg bestilte et par Timbeland Premium Boots til herrer. Men efter jeg har godkendt ordre, har jeg ikke fået ordrebekræftelse - og ej heller set vare endnu (eller fået info om at støvler er på vej)? Til gengæld er pengene trukket på min konto.

Jeg kan slet ikke komme i kontakt med firmaet, da det er umuligt at finde info på deres hjemmeside:-(

12. september 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Vi beklager det, der skete. Kontakt os venligst via consultas@esdemarca.com, så vi kan gennemgå, hvad der skete, og løse det så hurtigt som muligt. Vi venter på din nyhed. Hilsen.

Jeg modtog en forkert størrelse

Jeg modtog en forkert størrelse. Jeg fik en str 41, men skulle have en størrelse 39. Kontakt mig venligst og aendt en str 39 omgående. Mit nr er+4522738273. Venlig hilsen ANITA

2. juni 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Hej Anita. Vi beklager, hvad der skete med din ordre. Kontakt os venligst via e-mail på consultancies@esdemarca.com eller i sektionen "Forespørgsler" i dit kundeområde. Vi er sikre på, at vi kan løse det og forbedre din oplevelse. Vær hilset.

Super pris - Alt som forventet ;-)

Super pris for 2 x Sketchers sandaler og levering med GLS på 1 uge. Alt var som forventet. Husk at være 100% sikker på din størrelse inden et køb. Jeg kender ikke returbetingelserne, men kender du varen inden et køb, så er der penge at spare ;-)

Varen sendes fra Spanien.

13. maj 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din mening. For os er det meget vigtigt at bevare tilliden hos vores kunder. Vi håber snart at have dig tilbage 🤗 Hav en god dag!

Urimelige returvilkår

Urimelige returvilkår! Jeg bestilte et par Skechers til € 59,95. Der var en rabatkopon for ny kunde, på €5,- og forsendelse kostede €5.99. I alt knap € 61.
Jeg havde bestilt samme størrelse som mine andre Skechers, men disse viste sig at være alt for smalle/stramme, så jeg startede en returnering.
Ikke nok med, at returneringen koster € 15,99 i forsendelse, (Altså næste tre gange så meget som forsendelsen til mig) men butikken "annulerer" også den anvendte rabatkopon på € 5,-. Dvs. at butikken forhøjer handelsprisen efter aftalens indgåelse. Det kan umuligt være lovligt. Jeg får så (forhåbentligt) € 39,- tilbage ud af 61. Kan absolut ikke anbefale denne butik.

25. februar 2024

Besvarelse fra Esdemarca.com

Hej. Rabatbeviset refunderes ikke kontant, da det er et beløb, du ikke betaler, så det trækkes fra varens samlede pris. Du betaler 5e mindre for artiklen. Returforsendelsesomkostningerne varierer afhængigt af landet og trækkes fra det samlede beløb, der er betalt for varen. (I dette tilfælde har du betalt 5e mindre for varen, så det trækkes fra det samlede beløb). Rabatkuponen anvendes igen på din konto, så du kan nyde den ved et andet køb. Hvis du ønsker det, kan du skrive til vores e-mail på consultas@esdemarca.com, så vi kan forklare din sag mere detaljeret, og du kan se den komplette returpolitik på vores hjemmeside. Alt det bedste.

Har bestilt en vinterjakke med hætte…

Har bestilt en vinterjakke med hætte som annoncen viser med billeder, men fik leveret en meget billigere model uden hætte. Forstår ikke hvorfor man vil snyde kunder på denne måde. Har derfor valgt at returnerer jakken.

Mit ordren. 6351308

17. november 2023

God morgen,

Først og fremmest er vi virkelig skuffede over oplevelsen i vores butik. Vi vil gerne have, at du fortæller os dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig bedre, vi er sikre på, at vi kan løse det.

En af vores egenskaber er altid at give den bedste service og en perfekt oplevelse til hver af vores kunder, og tusindvis af meninger om forskellige platforme støtter os. Fortæl os venligst dit ordrenummer eller kontakt os via e-mail på consultas@esdemarca.com

Vi venter på dig.

ALDRIG modtaget min ordre

Efter flere henvendelser pr mail som jeg er blevet bedt om og har oplyst ordre nr og at jeg ALDRIG har modtaget min ordre. Får jeg bare svar tilbage at min ordre er leveret. Tænker at det er et plat firma. Penge bliver trukket fra ens konto med det samme. Hvis man ikke er hjemme når GLS prøver at levere pakken. Ryger den normalt til en GLS pakke shop...
Sidste gang jeg handler i det firma

27. oktober 2023

God morgen,

Vi venter på dig.

ALT OK

Bestilte d 26 juni og fik varerne 30 juni. Så nemt og skønt, at jeg her kunne få de sandaler i de farver jeg søgte, som jeg ikke kan fra DK og så endda på udsalg. Er klar til at ligge en ny ordre. Var lidt bekymret, da her ikke ligger mange anmeldelser, men stor ros til Esdemarca.

30. juni 2023

Hurtig ekspedition og levering

Jeg bestilte et par sketchers arch fit sneakers den 11.11.22 og de blev leveret den 16.11.22 som det fremgik af fakturaen.
Jeg kendte skostørrelsen i forvejen, (hvilket er en fordel, hvis man vil undgå at skulle returnere) da jeg har arch fit sandaler, og varen levede fuldt ud til mine forventninger.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller sko der.

16. november 2022

Hej Annette,

Vi er glade for at vide, at din oplevelse hos os har været perfekt, og at du allerede nyder dine sko.

Vi håber snart at se dig igen! :)

Alt det bedste.

Meget hurtig ekspedition og levering

Meget hurtig ekspedition og levering. Perfekt.

Læste mange dårlige anmeldelser, inden jeg selv tog chancen og bestilte. Og fordi jeg kendte produktets størrelser var jeg tryg ved et køb. Mange dårlige anmeldelser går på returnering og kundeservice. Et minus dog; track & trace ikke virkede og kundeservice var på spansk.

19. august 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (5.379 anmeldelser)