Købte et par sko, som først kom efter en måned. Jeg fik i første omgang ikke en besked om, at pakken var kommet fra GLS. Men Esdemarca fastholdte, at den var afsendt og leveret i pakkeshop. De mente... Se mere
Lagerstatus som passer: Ja Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Nej Mail med Track and Trace-nr.: Nej, først kort inden at budet var her. Man kunne dog se pakken i fragtfirma... Se mere
Har ikke modtaget penge retur. Sendte en vare retur d. 21 februar, som blev leveret til firmaet d. 26 februar. Jeg ser nu at jeg ikke har modtaget pengene retur 1,5 måned efter. Jeg lader den her an... Se mere
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Kundeservice er autosvar på autosvar. Ingen reel respons. Varer skulle være leveret for 10 dage siden. Stadig ingen update eller nogen tegn på fakta. Alt står stille mens man venter og venter og får det samme svar om og om igen
UPDATE - varerne kom pludseligt - uden varsel - 10 dage efter, jeg havde rettet henvendelse om mangelfuld levering - men de kom!

Besvarelse fra Esdemarca.com
Jeg har bestilt 2 par sko hos Esdemarca d.19/9. Der blev lovet levering d.29/9. Vi var ligesom andre en smule bekymrede over de lidt kedelige anmeldelser med levering, men ville give det et forsøg, når de nu trods alt får 4.1 i rating. Nu er det d.5/10 og vi har stadig ikke modtaget vores sko. Vi har fået mailopdatering x 2, men der står bare forsinket levering. Hvor er vores sko??

Besvarelse fra Esdemarca.com
Jeg var meget i tvivl, da nogle skrev dårlige anmeldelser herinde, men med 4,1 i snit, kunne det da ikke gå galt. Og de overraskede positivt - fine Sketchers sko, fin information løbende, og de lovede levering d. 2/10, men jeg har fået dem allerede i dag d. 29/9 - og så til en vanvittig god pris. Whats not to like
Bestilt støvler og sandaler. Pengene blev stukket af min konto, men varerne har jeg aldrig nogensinde set. Da jeg rettede henvendelse til firmaet, var dialog meget dårlig og udelukkende på spansk, selvom sproget hidtil har været på dansk.

Besvarelse fra Esdemarca.com
Jeg har bestilt et par støvler og pengene er trukket fra min konto hvilket først bør gøres når bestillingen er afsendt . Firmaet har en meget dårlig kunde service og vender ikke tilbage og jeg har aldrig modtaget mine vare så hold jer langt væk fra dette snyde firma .

Besvarelse fra Esdemarca.com
Jeg var meget i tvivl da det næsten var for billigt til at være sandt men mine sketchers sandaler er kommet det tog ca en uge og alt spillede det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra 👍👍 mange penge at spare
Dyr returnering 119 kr og uden valgmuligheder. Så kostede skoene pludselig 119 kr mere, da de ikke passede. Ellers ok

Besvarelse fra Esdemarca.com
Levering to dage før lovet. Fin pasform, kvalitet og pris - ved køb af et par Skechers.
Jeg købte 2 Ralph Lauren skjorter til en ret god pris. Levering tog 1 uge og alt var som det skulle være - kan anbefales.
Gode priser og hurtig levering. Handler der gerne igen.
Fin service hjælp og vejledning. Skoene var for store
så GLS har været og hentet dem.
Alt forløb let - hurtigt og uden problemer.
Gode sommerhilsner til alle ☀️
Gerda Lorentzen
Fine sko til en super pris, som kom på under en uge. 😁
Forfærdelig oplevelse! Dette firma sendte mig sko der tydeligt var brugt og havde skader. Jeg ventede næsten 3 uger på levering. Firmaet vil hente skoene selv, og forlanger at jeg er hjemme i et tidinterval på 9 timer! De gør returnering svær med vilje. Jeg har bedt om en voucher eller nedslag i prisen og bliver tilbudt 1/8 del af prisen. Latterligt.

Besvarelse fra Esdemarca.com
Bestilte Sketchers sandaler - til en RIGTIG god pris - søndag, de blev leveret mandag ugen efter, på trods af en Helligdag i ugen. Skrev lige efter bestilling til kundeservice, da jeg havde lavet en fejl i min mailadresse, fik svar samme dag.
Super oplevelse, handler gerne med Esdemarca igen!
Køb aldrig ved dette firma. De sender de bestilte sko, men passer de eks vis ikke, koster det over 200 kr at returnere. De sender et hjemmebud hjem for at hente din pakke, da man ikke får lov at oprette en retur label. HOLD JER LANGT VÆK hvis I ikke er 100 procent sikre på den vare I bestiller. Under alt Kritik !!!! 🤬

Besvarelse fra Esdemarca.com
Bestilte sko til en meget fin pris , var til afhentning på afhentningssted 4 dage efter . Kan kun anbefale at bruge denne side
Dyrt returgebyr på 119 Kroner for et par sko til ca 400 kroner. Øv

Besvarelse fra Esdemarca.com
Søndag d. 6. april lavede jeg en ordre hos Esdemarco.com. Jeg var godt nok skeptisk da jeg havde læst en del ikke gode anmeldelser.
Jeg tog chancen og må sige at jeg er så meget tilfreds med den hurtige levering samt service fra Esdemarco’s side.
Efter 2 dage hvor jeg ikke havde fået et tracking nummer skrev jeg først til dem og lige bagefter ringede jeg til dem. Jeg fik en god snak og fik ligeledes tilsendt tracking nummer. Kunne se at pakken allerede var sendt om mandagen.
5 dage efter fik jeg så mine nye sko med GLS.
Kan kun tage hatten af og sige at for mit vedkommende har de levet op til de 5 stjerner og handler bestemt her igen meget snart +++++
Lagerstatus som passer: Ja
Mail med ordrebekræftelse: Ja
Mail når ordre ekspederet: Nej
Mail med Track and Trace-nr.: Nej, først kort inden at budet var her. Man kunne dog se pakken i fragtfirmaets app.
Hurtig ekspedition: Afsendt næste hverdag, men en del dage undervejs
Jeg bestilte et par sko en søndag. Mandag kunne jeg se pakken i GLS-app'en - fik dog ikke nogen mail fra Esdemarca. Pakken var hos mig fredag formiddag, så pakken er nogle dage undervejs og kommer tilsyneladende fra sydeuropa. Alt er forløbet uproblematisk. Returlabel følger med i pakken.
Jeg trodsede det dårlige anmeldelser og bestilte 4 par sko. 1 par dame Reebok og 3 par herre sketchers.
Dame skoen passede, men 2 par var en smule for små. Det er jo den risiko man løber ved ikke at kunne prøve dem. Kom indenfor en uge og fik en ordre bekræftigelse samme dag som jeg bestilte, så forstår ikke disse negative kommentarer. Jeg gider ikke engang at sende de 2 par sko tilbage da det kun drejer sig om 320kr pr par. Jeg sælger dem bare andet steds.
Alt i alt en super godt oplevelse og de blev sendt fra Spanien.