Erfa Inventar A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 82 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma og deres yderst professionelle service. Mange tilfredse forbrugere fremhæver gentagne gange den utroligt hurtige levering af varerne, som altid ankommer i fuldstændig perfekt stand og overholder alle tidsrammer. Desuden roser de glade kunder det venlige og utroligt imødekommende personale for en fantastisk, personlig og tryg købsoplevelse fra start til slut. Nogle anmeldere var ikke glade for at modtage produkter med uheldige transportskader, ubehagelige overraskelser og dybe synlige ridser i overfladen. Derudover bemærkede en lille gruppe af kunder frustrerende udfordringer med en uventet lang leveringstid samt en meget besværlig håndtering af tunge leveringspaller.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige levering... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over den gode serviceoplevelse. Forbrugere fremhæver den hurtige... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produkt og fremhæver kvaliteten af de stabile reoler samt... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet. Mens nogle forbrugere oplevede fantastisk kvalitet, stabile... Se mere

Staff

Kunder deler positiv tilfredshed med personalet, idet mange fremhæver en hurtig og venlig betjening under... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi købte en Erfa-reol 747, som vi fik malet i en RAL-farve efter eget valg. God tilgængelighed på telefon ift. vejledning inden køb, levering inden for lovet tidsramme (14 dage). Der var transportska... Se mere

Inden sommerferien fik vi sat 2 ordrer i gang og jeg ønskede en leveringsdato 4. august når vi er tilbage fra ferie. I dag, den 4. august, ankom leverancen til begge adresser, hvor reolerne skal monte... Se mere

Hurtig levering. Dog en del fejl på leveringen, som blev rettet op hurtigt efter telefonisk kontakt. Fejllevering afhentet og mangler leveret dagen efter direkte til butikken af en meget hjælpsom ung... Se mere

Hurtig og venlig betjening. På trods af jeg fik afgivet ordren forkert var de meget hurtige og venlige med at korrigere ordren til det rigtige. Tak for hjælpen Erfa. Hurtig levering tillige.

1. Konstruktion og produktion

Erfa Inventar A/S har siden 1931 solgt inventar til både virksomheder og private i hele Danmark. De mange års erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vores ekspertise hjælper os tilbyde både de bedste varer og den bedste service, alt sammen til den bedste pris. Vores fabrik ligger i Ballerup hvor vi producerer størstedelen af vores varer. Det er også her hvor vi har kontor og showroom til besøgende kunder. Vi monterer også reoler i varebiler / firmabiler på vores adresse. Har du brug for et godt tilbud på reoler eller indretning, så kan du altid kontakte Erfa Inventar A/S, medviden om at du altid får den bedste pris.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

God og hurtig hjælp.

God og hurtig hjælp.
Tydelig kommunikation og god pris.
Alt i top. 👍

17. oktober 2024

Kære Bent

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du synes om vores service, og vi er glade for at kunne hjælpe dig med både tilbud og ordre. :)

Vi sidder altid klar til at hjælpe skulle der være det mindste, og vi håber at du får god fornøjelse af dine reoler.

Du ønskes en rigtig god weekend!

Kasper A.

God og hurtig betjening!

6. september 2024

Kære Ronja

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med din oplevelse hos os og jeg håber du også får god fornøjelse af din reol!

God hjemmeside hurtig ekspedition

God hjemmeside hurtig ekspedition

5. september 2024

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb samt den service du har fået. Vi værdsætter din mening meget. :)

Du ønskes en rigtig god dag

Super godt produkt

4. september 2024

Kære Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du synes om dit køb af kasser hos os. :)

Jeg håber at det ikke er sidste gang vi får lov til at hilse på dig.

Team Erfa Inventar A/S

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig…

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig levering

26. august 2024

Kære Jan

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse! Din mening betyder meget for os.

Det glæder mig at høre at du er tilfreds!

Team Erfa Inventar A/S

En super god service og hurtig løsning…

En super god service og hurtig løsning på problemet 👍

26. august 2024

Kære Sten

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Din mening betyder meget for os, og jeg er glad for at høre at du er tilfreds.

Team Erfa Inventar A/S

Super og hurtigt kundeservice:)

19. august 2024

Kære Karen

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Din feedback er vigtig for os!

Ønsker dig en skøn dag!
Team Erfa Inventar A/S

God service og hurtig levering.

16. august 2024

Kære Gitte

Du skal have mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både kundeservice og levering.

Din mening betyder meget for os!

Team Erfa Inventar A/S

Kasper gav en eminent service

Kasper gav en eminent service, hurtig respons, action på udfordringen og hurtig løsning. Alle mails var høflige med "smil på læben". Tusinde tak, Kasper, andre kan tage ved lære. Du vendte en negativ oplevelse til en god handel :-)
Mvh
Søren Lue

13. august 2024

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om Kaspers service. Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at Kasper formåede at vende en udfordring til en god handel.

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service, og det er dejligt at høre, at det lykkedes i dit tilfælde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

De bedste hilsner

Jeg må sige

Jeg må sige, at Erfa's leveringer/ udleveringen ved afhentning har meget tilbage at ønske. Men Deres kundeservice er super😃👍 gode til hurtigt at rette op på tingene. Tror De skal rette op på Deres kvalitetssikring.

9. august 2024

Kære Jan,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er glade for at til trods for at vi er mennesker, og selvfølgelig også kan fejle – at du har været tilfreds med vores kundeservice. Det betyder rigtig meget for os. For som jeg fortæller mit team, må det ikke være farligt at fejle, men vigtigt at vi lærer af dem – og retter op på dem. Hvorfor jeg må erkende, at det ærgrer os at vi modtager 1 stjerne for den samlede oplevelse.

Vi forstår selvfølgelig godt at det er ærgerligt, når der sker en pakkefejl - det er mildest talt irriterende! Vi håber at vi får muligheden for en anden gang, at vise der er lært af denne pakke fejl.

Team Erfa Inventar A/S

Jeg er meget tilfreds med det leverede…

Jeg er meget tilfreds med det leverede produkt. Desværre var der mangler i det fremsendte men det løste kundeservice hurtigt og sendte de manglende dele. Dog til en forkert adresse men det blev også løst hurtigt og efter en uges venten var alle delene endeligt fremme.

1. august 2024

Kære Henrik

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er mere end glade for at have kunne hjælpe, trods at det er menneskeligt at fejle skal fejlen selvfølgelig rettes så hurtigt som muligt. Vi er kede af at det har medført at du har måtte vente på delene, men jeg er glad for at du nu har alt du skal bruge. :-)

Vi håber du får god fornøjelse af dine reoler, og håber at vi får lov at hilsne på dig igen.

Team Erfa Inventar A/S

Kvalitetsprodukt. Hurtigt og fyldestgørende svar fra kundeservice

Kvalitetsprodukt. Hurtigt og fyldestgørende svar fra kundeservice for afklaring af spørgsmål

6. august 2024

Kære Susse

Du skal have mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både produkt og kundeservice - din mening betyder meget for os!

Reol

1. august 2024

Kære Sten

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Vi værdsætter din mening og ønsker dig en rigtig god dag!

Konkurrencedygtig pris

Konkurrencedygtig pris, god kvalitet og hurtig levering.

31. juli 2024

Kære Niels

Tusind tak for de fine ord! Det er vi rigtig glade for at høre.
Jeg håber i får god fornøjelse af jeres reol. :)

Du ønskes en fantatisk dag!

Elsker Erfa

Vi har købt mange Erfa reoler, de er pæne og ekstremt solide!

Kundeservicen i top. Modtog transportskadet produkt, og her få timer senere, er en ny på vej!

31. juli 2024

Kære Ditte

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er altid glade for at kunne hjælpe til, og vi ved selv hvor træls det er når man modtager varer med transportskader.

Jeg håber du bliver glad for din reol, og at vi får lov at hilse på hinanden igen. :-)

Team Erfa Inventar A/S

Efterspurgte nogle mål på en plast…

Efterspurgte nogle mål på en plast kasse 5 minutter efter havde jeg svar, tusinde tak for en god service.

25. juli 2024

Kære Michael

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Vi er altid glade for at yde den bedste mulige service, og sætter stor pris på den strålende ros du giver os!

Jeg håber bestemt ikke at det er sidste gang vi får lov at hilse på hinanden. :-)

Fantastisk venlig

Fantastisk venlig, grundig og hurtig vejledning.

25. juli 2024

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi værdsætter de fine ord og bestræber os altid på at yde den bedste service. Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med os.

meget hjælpsom

meget hjælpsom! Min pakkes forsendelsnummer virkede desværre ikke, hvilket krævede en ekstra levering. Men de var super søde og fiksede det med det samme!

24. juli 2024

Kære Daniella

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og det var skam en fornøjelse. :)

Jeg håber du bliver glad for din reol og ønsker dig en rigtig god dag!

Kære Brian

Vi takker mange gange for din anmeldelse, og det glæder mig at høre at alt har været som det skulle!

Du ønskes en fantastisk dag.