Vi købte en Erfa-reol 747, som vi fik malet i en RAL-farve efter eget valg. God tilgængelighed på telefon ift. vejledning inden køb, levering inden for lovet tidsramme (14 dage). Der var transportska... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Erfa Inventar A/S har siden 1931 solgt inventar til både virksomheder og private i hele Danmark. De mange års erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vores ekspertise hjælper os tilbyde både de bedste varer og den bedste service, alt sammen til den bedste pris. Vores fabrik ligger i Ballerup hvor vi producerer størstedelen af vores varer. Det er også her hvor vi har kontor og showroom til besøgende kunder. Vi monterer også reoler i varebiler / firmabiler på vores adresse. Har du brug for et godt tilbud på reoler eller indretning, så kan du altid kontakte Erfa Inventar A/S, medviden om at du altid får den bedste pris.
Metalbuen 28, 2750, Ballerup, Danmark
- info@erfainventar.dk
- www.erfainventar.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Hurtigt svar på mail i kundeservice

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Super kvalitet samt hurtig og effektiv…
Super kvalitet samt hurtig og effektiv vejledning/support

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Kvalitet og service i særklasse
Ærlige produkter i høj kvalitet. Super kundeservice.

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
I første omgang kørte vognmanden…
I første omgang kørte vognmanden forgæves, fordi kun betaler - og ikke modtager - var blevet notificeret om leveringn. Erfa fulgte dog lyn-hurtigt op på en meget serviceminded måde, og arrangerede gen-udbringning helt uden problemer.

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Hurtig levering og god tilbage melding.

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Jeg kan ikke være mere tilfreds- både…
Jeg kan ikke være mere tilfreds- både mht. produktet og leveringstiden. I er super seriøse.

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Bestilte for lidt tid siden et par…
Bestilte for lidt tid siden et par pallereoler.
alt så fint ud da det kom, dog en lille ubetydelig transtortskade. Da jeg en måned efter modtagelse skulle til at samle reolerne, manglede der en del til den ene gavl. ringede til kunde service, der kunne kostatere at der var tale om en pakkefejl. 2 dage efter ankom den manglede varer uden problemer.
Som sædvanligt når virksomheder bruger…
Som sædvanligt når virksomheder bruger Danske Fragtmænd går der noget galt. Denne gang var tracking data på intet tidspunkt udfyldt. Man føler sig til grin når man disponerer arbejdsdagen så man er mest muligt fleksibel til at køre hurtigt hjem, og så er varen leveret udenfor hoveddør i etageejendom uden man har fået det mindste at vide
God oplevelse
Fin vare og virkelig flinke medarbejdere. Handler gerne der igen.

Langsom levering
Erfa skriver hurtig levering på deres hjemmeside - bestilte reoler den 25/8 ( vare på lager levering 3-5 dage ) men har ikke modtaget vare endnu den 6/9.
Ordre nr:55044

Super god kundeservice
Super god kundeservice. Aftalerne bliver overholdt og produktet er helt fantastisk! Jeg købte en reol på mål - og det færdige produkt er blevet præcis, som jeg havde drømt om. Tak

Top kvalitet og service
Jeg har netop modtaget min nye stålreol fra Erfa Inventar. Aldrig har jeg oplevet sådan en kvalitet fra start til slut som hos dem. Nem bestilling, sublim rådgivning på hjemmeside såvel som telefonisk ved tvivlspørgsmål samt ultimativt også et produkt i absolut topkvalitet.
Af ovenstående grunde er min første købsoplevelse hos Erfa absolut ikke den sidste.

Solid kvalitet
Solid kvalitet. Reolen var nem at samle. God rådgivning inden køb.

Udskudt leveringstid - Uden info
Udskudt leveringstid, men ingen information/status modtaget ...
På hjemmesiden står der "Tid for afsendelse: 3-5 hverdage"
d. 8 bestiller jeg en pallereol og modtager ordrebekræftigelse.
Idag er det d. 17 (altså 7 hverdage senere...) har intet hørt fra dem, og har intet fået leveret.
Jeg ringer til deres kundeservice og giver gutten ordrenummeret og spørger hvor min pakke bliver af.
Der bliver svaret at de har haft nogle problemer, men måske bliver min pakke sendt afsted i næste uge ... Måske. Dvs. at jeg kommer til at vente yderligere 1-5 hverdage bare på at den bliver sendt afsted, så er vi oppe på potentielt 12 hverdage eller 16 dage totalt, og så er vi stadig kun på et "måske" dertil kommer der så naturligvis selve leveringstiden som forventeligt nok er yderligere 1-3 dage oveni.
Skal man sige noget positivt, så var der ingen ventetid i telefonen på at få fat i deres service og deres hjemmeside fungerer også fint.
Jeg venter i spænding :)
- Jeg er blevet kontaktet af Erfa, sandsynligvis efter denne anmeldelse. Det var en meget fin mail der blev sendt, og det har jeg sat stor pris på, jeg har justeret antallet af stjerner i denne anmeldelse fra 2 til 4, grundet dette.

Besvarelse fra Erfa Inventar A/S
Vi har efterhånden hele vores hjem…
Vi har efterhånden hele vores hjem fyldt med deres flotte reoler. Stor anbefaling herfra.