Epine Anmeldelser

1.132

3,1

Er stond een fout op hun website, mijn camera set zou geen 438euro kosten maar 569euro. Dan maar mijn geld terug gevraaagd. Uiterlijk 4 september gingen ze het overschrijven,10 dagen na da... Se mere

Ik heb eind mei een Annke camerasysteem besteld,maar deze bleek niet leverbaar. Na telefonisch overleg heb ik de Reolink set besteld, maar heb daarvoor geen factuur van gekregen. Heb daarover gemaild... Se mere

Na een poging tot inbraak een systeem van Reolink aangeschaft. De site van Epine.nl geeft goede informatie en er is veel keus uit diverse merken en type beveiligingscamera's. Voordeel van een NVR i... Se mere

Eerst telefonisch contact gezocht en wensen neergelegd qua nieuwe alarminstallatie. Medewerkster wees mij op het AJAX alarmsysteem, nieuw in het assortiment. Reviews daarvan bekeken en dat systeem is... Se mere

1. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Home bij Epine. Kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kijk verder en bestel Home.

• Burgemeester Keijzerweg 14, 3352 AR, Papendrecht, Holland

• www.epine.nl

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.132)

Reolink Lumus camera

Ik was op zoek naar technische informatie over een beveiligingscamera van Reolink die niet in de spec's stond vermeld en kwam o.a. op de website van Epine terecht. Telefonisch zijn ze gemakkelijk te bereikbaar en mijn vraag werd beantwoord door iemand met veel technische kennis en dat kom je helaas niet meer zo vaak tegen. Ik heb de camera bij Epine besteld en ben heel tevreden!

14. oktober 2022

Camera besteld

Camera besteld, doch deze bleek niet voorradig, heb dan een voorstel gekregen om een andere gelijkaardige camera te nemen. Deze was een beetje duurder maar Epine nam de helft van de meerkost voor zijn rekening. Dit noem ik nu een zeer goede service.

7. oktober 2022

Argus 2 camera vervangen door Argus 2E

Bij het uitvallen van mijn 2 jaar oude Argus 2 camera (helaas net buiten de fabrieksgarantie) heb ik deze kunnen vervangen met een stevige Argus 2E camera tegen dezelfde kosten minus 10% coulance korting van Epine. Het werkt weer prima en volgens mij ook een veel solidere behuizing van het apparaat.

20. oktober 2022

Epine is een zeer goed bedrijf met…

Epine is een zeer goed bedrijf met goede informatie, en goede service
Zeker aan te raden voor beveiliging
Reolink camera's en recorder gekocht bij Epine en deze zijn kwalitatief zeer goed en gemakkelijk te instaleren dus ook een pluspunt waard

19. oktober 2022

Prima koop ervaring!

Overzichtelijke website, correcte informatie, mijn keuze was snel gemaakt. Levering zoals gepland, producten netjes verpakt. Toestel zelf (Camerasysteem reolink) werkt volledig naar verwachting. Plug and play en duidelijk beeld! erg tevreden!

19. oktober 2022

Wij zullen niks meer kopen bij Epine 1…

Wij zullen niks meer kopen bij Epine 1 camera stuk na een paar maanden krijgen we een andere gebruikte camera terug
Met niet dezelfde opties foto op gestuurd krijg je als antwoord moet opgewaardeerd worden hallo was een nieuw systeem stuur je toch geen andere gebruikte camera

13. oktober 2022
Epine-logo

Besvarelse fra Epine

Beste Gery Vermeltfoort,

Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze service. Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact met u op te nemen maar helaas hebben wij hier geen gehoor van gekregen.

Wij begrijpen dat u liever heeft dat wij u een nieuwe camera opsturen maar deze komen vanuit de leverancier en er kan alleen een nieuwe verzonden worden als wij daar de defecte camera bij opsturen, ook wij hebben ons te houden aan de regels vanuit onze leverancier, ik hoop dat u hier begrip voor heeft. We vinden het spijtig dat u de camera niet kosteloos naar ons heeft willen opsturen zodat wij de camera kunnen beoordelen van de klacht die u bij ons gemeld heeft.
Wij hopen dat u weer contact met ons op wilt nemen en wij samen met u tot een oplossing kunnen komen.

Met een vriendelijke groet,

Epine Klantenservice

Een veilig gevoel

Voordeel van een NVR is dat alle data lokaal wordt opgeslagen en er geen abonnementskosten bij komen.
Het systeem was erg eenvoudig te installeren en in te stellen, ook makkelijk uit te breiden in de toekomst tot 8 camera's.
Maandag besteld, dinsdag geleverd.

26. august 2022

Goede service, prijzen en kwaliteit

Aankoop van een kleine duizend euro aan Reolink cameras. Snelle communicatie door het verkoopsteam, producten snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Zal hier zeker opnieuw bestellen.

7. september 2022